FIV153
Raspunsuri - Pagina 18
Anca Wish spune:
Anto, suntem colege!!!! 
Daca ziua ET-ului, e ziua 0, inseamna ca sunt in ziua a 6-a.
Ce inseamna "B"-ul? Si eu am avut un embrion B6 si unul A1-8 (parca vorbim de sah).
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Boo spune:
Luci stau bine se pare. Ieri am fost la ultimile analize si ecografie. Am endometru 15 si multi foliculi - acum cati or fi buni din astia vad de abia la punctie. Estradiolul mi-a iesit mai mare de 2000 (nu stiu exact cat si in functie de ce criterii e calculat, la ce unitate de masura). Aseara m-au sunat si mi-au zis ca au hotarat pentru duminica punctia (daca nu era ceva ok se amana pe luni).
Azi trebuie sa fac pregnylul.
Cu moralul stau bine, cel putin deocamdata. Incerc sa nu ma ambalez prea tare dar sa fiu si pozitiva in acelasi timp.
Ma cam doare burta in schimb, ma simt ca o closca cu oo
Tin pumnii sa fie bine si la tine azi !!! 
1 ianuarie 2008
iana_mari spune:
Boo din cate stiu tu ai endometrioza si endometru 15(mare)
crezi ca are leg. cu endometrioza?
Te intreb pt. ca si eu am endometrioza si am avut de asemenea endometru 14-15 la ET.
Citind in urma nu am intalnit fete cu endometru asa.
Pe vremea cand nu stiam ca am endometrioza Cocei mi-a zis ca am endometru bun pt. fiv.
s.m.
KoraPop spune:
Anca din cate stiu A este cel mai bine,adica ai unul fara fragmentatii de 8 celule (A) si unul de 6 celule cu putine fragmentatii ( B);C ar fi cu multe fragmentatii,dar nu e cazul.Te pup si nu uita,crezi in sansa ta pana la capat!Eu iti tin pumnii stransi!
Kora
CARPE DIEM!
Anca Wish spune:
Kora, nu mai inteleg nimic. Pe monitor, in dimineata ET-ului, mi-a aratat embrionii si fragmentatiile ambilor. Ma rog...
Bafta tuturor si in special lui Norocica pe care sper s-o sarbatorim azi.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Norocica spune:
Iubitelor eu nu mai stiu ce sa zic!!
Ori m-am grabit eu cu bhcg-ul in ziua 10 ori nici unul din cei trei pui nu au vrut sa ramana cu mami.Valoarea a fost in z 10 de 1.6 deci.....
Astazi sunt in ziua 14 si nici un semn de CM dar eu nu mai stiu ce sa cred....
psj spune:
dar poate mai creste. oricum il mai repeti inca odata la medsana, nu?
si iei utrogestan in continuare pana atunci.
mihaele spune:
Doamne Noricica in ce suspans esti si tu si noi eu una nu am i credere in analiza ta ce am vazit si eu pe forum la fete aceasta analiza se face in ziua 14 de la et nu stiu ce sa cred dar tot sper ca este bebe.Fa-ti un test de sarcina tu acasa sau ai fac deja?
Eu ma rog pentru tine sa ne ti la curent cu tot ces eintampla cu tine.
Noricica dar dupa ce ai facut ET doctorul mu se mai intereseaza de tine ti-l face si te trimite acasa si cand va mai vedeti de la et? Vreau sa a-mi spui si mie ca si eu tot cu doctorul tau fac fiv-ul si vreau sa fiu pregatita sufleteste. Te pup si ai incredere in Dumnezeu si va fi bine.
Norocica spune:
quote:
Originally posted by mihaele
Doamne Noricica in ce suspans esti si tu si noi eu una nu am i credere in analiza ta ce am vazit si eu pe forum la fete aceasta analiza se face in ziua 14 de la et nu stiu ce sa cred dar tot sper ca este bebe.Fa-ti un test de sarcina tu acasa sau ai fac deja?
Eu ma rog pentru tine sa ne ti la curent cu tot ces eintampla cu tine.
Noricica dar dupa ce ai facut ET doctorul mu se mai intereseaza de tine ti-l face si te trimite acasa si cand va mai vedeti de la et? Vreau sa a-mi spui si mie ca si eu tot cu doctorul tau fac fiv-ul si vreau sa fiu pregatita sufleteste. Te pup si ai incredere in Dumnezeu si va fi bine.
Da ,dupa ce m-am ridicat din pat dupa Et(pe 01.12.07) mi-a zis ca ne vedem pe 17.12.07 dimineata pt test,intre timp nu am mai luat legatura.
Test de sarcina am facut dar l-am facut dupa 11 zile de la et si ala chiar cred ca a fost prea devreme facut dar si bhcg?!