FIV153

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Booin legatura cu estradiolul...valoarea depinde de modul de masurare..la unele clinici se masoara in picogram(pg/ml)si in altele in nanogram(ng/ml)...cele in pg/ml arata valoarea mare...iar cele in ng/ml arata valoarea mai mica..de obicei cei de la clinica transforma pg in ng...nu mai tine minte cum, dar impart de ex. suma de 1000 la 187(nu sint sigura,ca nu mai tin minte cu exactcitate)si asa iese citi ng/ml sint...iti tin pumnii in continuare
Norocicaacum ce va fi, va fi...asa cita rabdarica ai avut pina acum,mai ai o zi si gata...eu cred ca este cu ochisori..ce bine ar fi...haide mai ai un piculet si totul va fi bine
Antositeu acuma am citit ca ai puiuti la purtator...eu credeam ca tot in stimulare esti...na, ca s-a desteptat baba...cum te simti?sint cu pumnii strinsi de tot ca sa se prinda puiutii tai bine,bine si sa-i duci cu sanatate la termen...
pozicile unde-s???ce mi-ar fi placut sa pot sa vin si eu...ce-mi plac mie intilnirilea astea numai intre gagici...macar ma bucur sa va pot vedea in poze...si cind va intilniti, sa va distrati si pentru noi...multi pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fetelor va multumesc din suflet! Sunteti superbe!!!!!!!!
Tuturor va doresc tot binele din lume si indeplinirea dorintei de a avea bebe/i cat mai repede!!!
Xrysya multumesc de raspuns!! Sarcina usoara!!!
Norcica tin pumnii stransi pentru maine!!!! Doamne Ajuta!!

Dream ma rog pentru tine ca urmatorul FIV sa fie norocos pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Noricica iubita mea sa nu crezi ca ce ti-sa intamplat azi este o intmplare dumnezeu vrea sa-ti dea vestea cea mare maine.Roagate la Bunul Dum,nezeu si ai sa vezi ca va fi bine.Eu sunt sigura ca la tine vine mosul cu un bebe te pup si sa fiti fericiti.abia astept raspunsul sunt sigura ca e o valare mare ai incredere te rog.te pup si ma rog pentru tine.

Fetelor acum sa va spun si despre mine de vro cateva zile am-i flutura ceva pe la ovare de marca ar misca un copil astazi am fost si am facut o eco asi vrea sa-mi spuneti ce parere aveti voi.
Uter in retropozitie cu diametre de 63/56/28 mm si contur regulat.
Endometru de grosime normala 4mm.
Ovar drept cu diametre de 30/24mm contur regulat fara patologiechistica sau nodulara
Ovar stang cu diametre de 32/27mm contur regulat fara patologie chistica sau nodulara.
Mica colectie lichidiana,cu diametre de 23/12/15mm si volum de 2,1ml,la nivelul fundului de sac Douglas,lateral stang.
Maine de dimineata ma duc la medicul meu ginecolog sa a-mi faca si el eco si sa-mi dea tratament .nu stiu ce sa mai zic ma-m saturat eu nu ma pricep deloc .
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Norocica,
Bafta maine! Sunt convinsa ca asteptarea trebuie sa fie grea, dar va fi bine pana la urma!Dupa atata rabdare cat ai avut, o zi trece si ea cumva.
Xrysya,
Ti-am trimis un mesaj, te rog sa imi raspunzi daca poti. Nu as vrea sa fiu prea bagacioasa dar orice sfat ma ajuta.Sunt intr-o perioada in care nu prea stiu incotro sa o apuc si chiar mi-ar folosi experienta ta.
Avalonel, ce faci? Esti bine?
Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva. Daca ar fi sa alegeti intre Fiv in Romania si Fiv in strainatate, ce ati face? Eu zic Romania, sotul meu zice strainatate.Recunosc, partea materiala la noi nu e neaparat o problema dar ma gandesc la drumurile facute, lipsa de la serviciu,etc. Voi ce ziceti? Va rog sa imi dati un sfat. Nu pot sa ma duc la Big M. sau la Cocei sa le pun intrebarea asta.Ar fi nefiresc.Eu am fost pana acum multumita de Giulesti, mi s-au paut a fi buni profesionisti.Intreb si eu ca...Gheorghe..sunt mai multe reusite in strainatate? Si daca da, unde?
Va pup, Piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Luci tu unde faci fiv si cu cine?Din pacate am mai citit despre cazuri in care s-a oprit procedura din cauza neraspunsului la tratament.Abia in zi 7 de stimulare ai facut estradiolul si a avut valoarea 68?Eu cred ca trebuia facut mai repede si crescuta doza de stimulare,dar cine stie...acum ca ti-a crescut doza poate va fi bine pana la urma.Ca sa ai o idee pt un folicul matur estradiolul e de 300 ( nu mai stiu unitatea de masura),deci in ultima zi de stimulare fa-ti estradiolul cu taxa de urgenta sa ai rezultatul in aceeasi zi,iar valoarea o imparti la 300 si afli numarul foliculilor maturi pe care ii ai.Multa bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Din pacate poti calcula doar numarul de foliculi, nu si daca sunt maturi sau goi. E verificata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Avalon Stai acasa pana trece raceala si ai grija de tine. Va fi bine! Tratamentele de la Boiron pentru raceala: Paragripe, Homeogene9, Homeovox, Oscilococcinum, Stodal scrie ca nu au efecte secundare, fiind homeopate. Deci le poti folosi.

luci.eilm Iti tin pumnii ca sa raspunzi foarte bine la 300 ui Puregon si sa te lauzi curand cu burtica.

mihaele Eu nu vad nimic in neregula la ecografia ta. In ce zi a CM erai? "Fluturatul" poate fi de la intestine.

piticul Nu cunosc "trecutul" tau dar parerea mea e sa alegi o clinica cu renume, unde se face transfer de blastocit. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Moni, Zouzou, Kora... sica nu am mai dat nici un semn dar am avut probleme cu -ul!Azi sunt ziua 7 de la et cu 4 "punctulete " in burtik (1A de 8 celule si 3B cu fragmentatii) iar in afara de durerii de sani si de cm mai nimic nu imi aduce aminte ca am facut fiv.Mult a fost putin a mai ramas pana saptamana viitoare cand fac testul asa ca... !

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Marrina imi amintesc ca tu si Relya parca ati verificat calculul cu foliculii.Mie nu imi iese la socoteala:de exemplu am avut in ultima zi de stimulare estradiolul 2004 si aveam la eco 8 foliculi de dimensiuni mari si doi micuti,deci erau 10 in total,iar din calcul ieseau aproape 7 sa zicem,probabil corect ar fi sa facem estradiolul in ziua punctiei,nu stiu,zic si eu...
Antosit pai stii doar ca simptome de cm si dureri de sani sunt de bun augur!Eu iti tin pumnii stransi!

Fetelor nu ne povestiti cum a fost la intalneala?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Norocica tot ghinionul e spre bine .Poate e un semn de la D-zeu.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

iana ce mai faci,te-ai hotarat?Vei merge anul urmator la Marinescu din nou?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput