FIV153

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

LA MULTI ANI BLANCHE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

blanche.da eu miam scos trompele si dupa aia am inceput anticonceptionalele pentru tratamentul de fiv.nu este nici o diferenta.a ba da,nu mai am nici o scurgere nimic.acum imi pot tine kilotul linistita fara tampon de zi.doctorul mia recomandat sa le scot cu toate ca operatia a fost f scumpa.exact cat fiv-ul.dar a zis ca ajuta in reusita.si se pare ca asa a fost.deci nu iti fie frica.e doar gandul acela ca fara trompe suntem sterpe.da in vro 2 saptamani te obisnuesti cu ideea si asta e.ori cu ele ori fara ele tot nu facem natural.deci,ne adaptam la situatie.mult succes

xrysya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Zouzou iubita am fost azi la Biserica si ma-m rugat pentru tine si pentru toate fetele care sunt in situatia nostra.
Te pup si astept vesti bune.

Noricica multumesc pentru tot si ma rog la dumnezeu sa fie cu ochisori te pup si ai grija de tine si de bebeul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Va multumesc mult fetelor pentru suport si incurajari. Sunteti deosebite! In plus numai la voi am gasit alinarea si speranta de a merge mai departe. Lumea "din afara" cercului nostru intelege si ne intelege cateodata mai greu.
Viata este dura cu noi si ne pune la grele incercari. Odata ce am intrat in aceasta lupta nu voi iesi din ea decat invingatoare. Am o gramada de intrebari la care nu reusesc sa gasesc raspuns oricat as incerca... Oricum iau o scurta pauza de sarbatori si apoi din nou pe baricade. Atata timp cat nu mi se va spune o cauza concreta cu suport stiintific nu ma voi lasa biruita de ghinion. E tare tare dureros dar multe dintre voi stiti asta. Sper ca 2008 va fi mai darnic cu mine si cu voi toate.

Va pe toate fara exceptie, va tin pumnii stransi sa fie bine celor care inca sunteti "in focuri" si ma pentru voi toate ca anul care vine sa fie un an cu numai si numai victorii.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Blanche si dorinta ta cea mai mare sa se implineasca curand

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Norocica spune:

Blanche - La multi ani!!!

Maine ma voi duce sa-mi iau rezultatul la bhcg,sper ca Dumnezeu sa fie cu mine iar daca va fi sa nu fie ceea ce doresc sa-mi dea putere sa merg mai departe si sa-mi aline suferinta.

In continuare nu am nici un simptom,doar mijlocul ma cam supara.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Norocica:Doamne ajuta!tinem pumnii sa fie cu ochisori

Flori

------------------------
Sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Noricica sa dea Dumnezeu sa fie bebe abia astep rezultatul maine ma pentru tine sa fie bine te pup si sa mergi cu incredere in Dumnezeu maine la rezultat .

SARBATORI FERICITE SI SA NE ADUCA MOSUL CATE UN BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

blanche25sa ai parte de tot ce este frumos in viata si visul tau cel mai fierbinte,de a deveni mamica, sa devina realitate cit mai curind
norocica sint cu pumnii strinsi pt maine
ella72,ella28,AncaWish
mihaele suflet frumos,iti multumesc din inima
xrysya tu ti-ai scos recent trompele?eu mi le-am scos(sau sint taiate) in urma cu 7 ani si tot am parte de scurgerile acelea zilnice...te pup si o sarcina usoara pe mai departe
Avalon
Dream
...o noapte cit mai plina de vise frumoase,tuturor...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor cum a fost la intalneala?Asteptam poze!!!!
Noi am avut un eveniment in familie,am avut musafiri si o seara "grea",abia acum m-am trezit ,eu care de obicei sunt matinala....Sper ca la anu' sa reusesc sa vin si eu la intalniri!

Cristal astept cu sufletul la gura noutati si pe 22 voi fi cu gandul la tine,dar stiu ca va fi totul bine pt ca vei fi pe maini bune.

Fetele cu puisori in burtica( Ela28,Ela72,Anca,Antosit si daca mai sunteti scuzati-ma, dar nu mai stiu) ceva simptome?Va tin pumnii!

Boo,Luci bafta in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput