Gravidutze si mamici de CLUJ-39

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

quote:
Originally posted by bex

hello:)

am pus poza cu bentita. am luat-o din Polus de la Oviesse, in zona de food court. si azi am fost vreo 2 ore, apoi am mers prin parc.carina e f cuminte la plimbare, intr-adevar;)

carrie, super ca ati avut parte de distractie la party si vad ca si tu esti o fericita ca sta sotiorul cu printesele;)

Cristinutza, o cafea sigur;) da'cu laptic ca altfel nu prea beau, da cu cofeica, ce-i drept,m ca si Ralu!!!

Gabitza cand se intoarce tati al vostru?

Nu ne vedem prin parc saptamana asta, aici in manastur? Alexutza ce zici?
cu intalnirea de la polus, eu numai sambata/duminca as putea...nu stiu daca va convine in weekend...adica ne livreaza sotu-mio la intalnire, merge la cumparaturi intre timp cat fetele se distreaza, cam asa... as putea cu pitica cu tot...daca nu acum, poate alta data va prindem asa!

va pe toate prezente si absente;))

Felicitari andreea pt micutul Eric!

va pup, o seara placuta

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Co +Carina Alysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Co draga ce dulce e micutza ta mai ale cu bentitza e superbaaaaaaaaaaaa
sigur ca ne intalnim in parc ,eu oricum ies zilnic cu ea ,poate ne vedem chiar maine
imi pare rau ca nu potzi veni la intalnire
pt mine sambata si duminica e mai aiurea
daca vrei pot sa va iau eu cu masina ,numai ca nu stiu cat o sa stam ...
hai ca ne vedem in parc si vb

VA PUP FETELOR SI NOAPTE BUNA

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Felicitari Andreea, sa creasca mare si sanatos micutul Eric si sa va umple sufletul de bucurie.

Ioana si nazdravanul Tudor

IOANA78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

le-am vazut pe Carina si Tiadris, sper sa nu gresesc, cu bentite. Doamne ce frumusele sunt domnisoarele.

Ioana

IOANA78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Buna seara!!

Nico si Eladeea,felicitari pentru bebei!!!!!!!Sa creasca mari si sanatosi!!!!!

Raluca ba da,eu eram!!!hihihi!!!Si inca mi-a zis sotul ca nu mergem pe straduta asta ca poate te intalnesti cu prietena aia a ta.Si eu am zis ca nu,ca nu stiu exact pe unde sta.Deci eu eram.

Gabi l-am vazut pe sotul atu cand venea,era incarcat cu plase.Deci erau cadouri in ele...

Eu am fost azi la mall.mi-am luat 2 perechi de blugi,ca nu mai incapeam in cei vechi.Am crescut cu 3 numere la blugi.Nu-i bai,asa arat si eu a femeie.Maritata si cu copil...

Pupici la toate!!!!

poze

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello;)capuccino

ce mai faceti? sunt dragute mamaurutele cu bentite, e adevarat;)multumim Ioana!

Ramo, tu cum mai esti? sper sa ne vedem curand cu fetele:)

Alexutza, sper sa avem ceva zile faine saptamana asta sa putem iesi:)

Co +Carina Alysa

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATZA

NU UITATI DE INTALNIRE

CO noi mergem in parc ,pe la 12:30,va asteptam daca nu avetzi alte planuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ceau fetelor.

Alex am vazut ca mai sunat , dar manca piticul si telefonul era in alta camera.
felicitari pentru cele care au nascut. multa sanatate.

Am incercat sa va citesc cu al meu in brate. de 5 zile s-a schimbat radical. Este foarte marait, plangacios. Azi noapte s-a trezit plangand pe la 5 si am stat pana la 6 cu el. pe la 4 m-am trezit cu aceeasi durere de masea. La 7 , dupa o jumate de ora dormita iar ma durea maseaua si am zis sa nu stau dgeaba pana se trezeste , am facut o baita.Imi cade parul ingrozitor, sunt obosita!!!Am impresia ca ma scurg si plang din orice. Parca ma paste iar o depresie de aia ca si dupa nastere. Acum ne pregatim sa merngem sa facem vaccinul.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Andreea!!! Felicitari, mami! Eric sa va aduca numai bucurii in viata!

Si eu beau zilnic o cafeluta decofeneizata! Eu sint fan cafea, e singurul meu viciu.

Raluca, a fost bine vaccinul lui Mihai?
Alex, nu stiu ce sa zic cu cachita lui Tiadris. Daca e o data pe zi…dar daca zici ca e urat mirositor…Eu cand am avut suspiciune, era Sara bebe mic-mic, facea de vreo 6 ori pe zi, apos, am facut coprocultura.
Bex, mersi de pontul cu bentitele. Acolo ajung mai degraba…Tati a sosit duminica cu muuuuuuuulte cadouri. Ce frumoasa e Carina cu bentita! Tot mai expresiva pitica ta!
Ioana, bine ai venit alaturi de noi!
Ramo, cum le vezi tu pe toate…hihihi…sint sigura ca arati fantastic, erai o slabuta inainte!
Lore, eu cred ca or fi dintisorii la David! Hai mami nut e depresa cu un asa pui dragalas!

Tu fetelor, eu maine plec la Deva o saptamana. Mergem la ai mei san e mai rasfete bunicii. Asa ca noi la intalnire, nu putem miercuri. Dar ma tenteaza si pe mine o intalnire pe aici in manastur. Poate cand ma intorc, ne vedem si pe aici, daca e vreme frumoasa.
Sau poate va vad azi, incerc sa ajung si eu acolo. Pupici!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

SE PARE CA NIMENI NU MAI VINE CU NICI O PROPUNERE
OK TU FETELOR ,EU SPER DIN SUFLET SA NE ADUNAM CAT MAI MULTE,MAI ALES CA E ULTIMA INTALNIRE DIN ANUL ACESTA

INTALNIREA VA AVEA LOC MIERCURI LA ORA 13 ,LA POLLUS IN FATZA MAG MINI BLUE

-ALEX
-LORE
-IOANA
-MONICA

Mergi la inceput