Gravidutze si mamici de CLUJ-39
Raspunsuri - Pagina 5
CristinaGoji spune:
Ciao mamici!
Alex - si eu ma bucur ca ti-am vazut scumpetea cea frumusica si cumintica! Eu sincer nu aveam curaj sa ies undeva cu Vladut la varsta lui Tiadris, ca nu se stia cand il apuca pe el crizele de plans
Noi am fost in Mall azi cu Vladic, la locul de joaca, atata de mult i-a placut puiului, ca nu-i trebuia nici mama, nici tata, numa sa-l las acolo. De cand l-am pus in masina tot doarme, intre timp l-am si scos din masina, l-am adus in casa si culcat in patutul lui, si el tot doarme, imediat is 3 ore de cand doarme! Cred ca s-a obosit scumpul de el!
Carrie - ma bucur ca incepe sa manance Sofia.
Co - si eu stiu ca o cafeluta nu strica, nici cand esti graviduta, nici cand alaptezi. Asa ca musai sa ne vedem la o !
Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
carrie spune:
Diana lucrez la Nokia si e vorba de fabrica cea noua din Jucu!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Gabriela77 spune:
Bex, ma bucur ca i-a priit micutei la cumparaturi.
Cristiana, astea da vesti bune. Felicitari pt realizarile Sofiei. Sa o tina tot asa!
Alex, e mai bine Tiadris cu scaunul?
Si eu vreau bentia pt Sara. De unde ati luat?
Noi tare ne-am distrat azi, face Sara un adevarat festival. Isi descopera vocea si scoate niste sunete...rade, gangureste, se bucura, tipa...Si a venit tati, am primit o gramada de cadouri.
Pupici!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
NataliaS spune:
Taram tam tam :
Mesaj de la mamicutza noastra Andreea - eladea 2005:
" Va spun tuturor ca m-am grabit sa vin pe lume, dar suntem bine si asteptam sa mergem acasa la tati. Eric si Andreea."
Am vorbit apoi cu Andreea la telefon si erau bine, a nascut destul de usor, azi dimineata la 6, la aproape 37 saptamani,iar Eric are 2600.
Bex - Yummi cafelutza :)
Carrie - super fain ca-ti place noul job! si la fel de fain ca Sofi incepe sa deschida guritza
Natalia Stefania 38+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
AMR MAXIM 2 SAPTAMANI
Raluca spune:
Seara buna si de la noi,
Felicitari noilor mamici si o viata frumoasa bb-ilor Andrei si Eric!!!
Cristiana-bravo mamica activa, familie frumoasa, job care-ti place..asta da viata!
Gabriela, vreau si eu ....un tati cu cadouri!Cred ca Sara e o dulceatza...si mihai incearca cate ceva da' inca timid.
Bex, eu beau cafea zilnic-expresso cu cofeina....iar Mihai nu da nici un semn ca nu i-ar place. La fel am facut s cat am alaptat-o pe ilinca si a fost OK
Delia, ce face Iris, maine face 2 luni...cum trece vremea!! Ati facut vaccinul sau urmeaza? ce lapte praf ii dai?cum o accepta Ana? La noi inca sunt mici rautati si prefacaturi....
Oana....unde esti?
Ramona, nu v-ati plimbat azi pe campului pe la ora 3? admiram de pe geam un cuplu cu carucior rosu'...si doamna semana cu tine...de departe of course!
O noapte linistita, ma cheama puiu' mica-domnisoara e la un chef de pici cu tati
CristinaGoji spune:
FELICITARI ANDREEA! RECUPERARE USOARA SI BB SANATOS!!!
Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
antoni spune:
buna seara !
eu pe la casuxca, trebuie sa ma mai duc la Oradea, dar va fi numai pe 2 zile si gata anul asta.
ma simt mai bine, mersi mult fetelor, si eu tare sper sa functionez ok, hihi, si sa nu mai am nevoie de histeroscopie, cu toate ca medicul a zis ca am fost cam dezastru si sinecr ea crede ca s-ar putea totusi sa fie nevoie de histero. vom vedea.
Andreea-felicitari mamico, sa ai parte de un flacau sanatos care sa-ti aduca numai bucurii!
Carrie-felicitari pt papi, vezi, incet se obisnuieste pitica, hihi.
Iko-si la noi a durat destul de mult, vreo 2-3 saptamani de masaj. eu ma bucur ca pana la urma am hotarat sa mai incerc si ca am reusit fara spalatura.daca nu-i tare urat ochisorul, fa masaj si spala-l cu ser. eu una as mai incerca inainte s-o duc. dar tu stii cum e. multa sanatate va doresc!
Gabriela-hihi, ce rasfatata e pitica, foarte bine, asa si trebuie, nu?
Bex-si la a mea ii place la cumparaturi, hihi, inca gura casca sta.
va las fetelor, va pupic si va doresc o saptamana super, pove in 2 zile
Meli+Timea-Larisa
ALEX29 spune:
SAL tu fetelor ,am avut o zi super busy
]ELADEEA FELICITARI PT BEBE ,SA CREASCA MARE SI VOINIC
MELI draga cred ca asa te ai saturat de drumurile astea CJ -ORADEA ,dar lasa ca anu asta gataaaaa
GABI sa stii ca i am cump bentitze lui Tiadris de la CORA din P TA Marasti
Tu fetelor puiu meu iara a facut cacutza (o singura data azi )si miroasa destul de urat
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
ALEX29 spune:
FETELOR NU UITATZI DE INTALNIRE
MIERCURI LA POLLUS ORA 13
SAU DACA NU E OK HAIDETI VOI CU ALTA PROPUNERE
SA FACEM SA FIE BINE SI SA FIM CAT MAI MULTE MAI ALES CA VA FI ULTIMA INTALNIRE PE ANUL ACESTA
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
bex spune:
hello:)
am pus poza cu bentita. am luat-o din Polus de la Oviesse, in zona de food court. si azi am fost vreo 2 ore, apoi am mers prin parc.carina e f cuminte la plimbare, intr-adevar;)
carrie, super ca ati avut parte de distractie la party si vad ca si tu esti o fericita ca sta sotiorul cu printesele;)
Cristinutza, o cafea sigur;) da'cu laptic ca altfel nu prea beau, da cu cofeica, ce-i drept,m ca si Ralu!!!
Gabitza cand se intoarce tati al vostru?
Nu ne vedem prin parca saptamana asta, aici in manastur? Alexutza ce zici?
cu intalnirea de la polus, eu numai sambata/duminca as putea...nu stiu daca va convine in weekend...adica ne livreaza sotu-mio la intalnire, merge la cumparaturi intre timp cat fetele se distreaza, cam asa... as putea cu pitica cu tot...daca nu acum, poate alta data va prindem asa!
va pe toate prezente si absente;))
Felicitari andreea pt micutul Eric!
va pup, o seara placuta
Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977