Gravidutze si mamici de CLUJ-39
Raspunsuri - Pagina 20
antoni spune:
Ioana-ce-i dai la pitic sa pape? daca ai timp imi scrii te rog programul lui de o zi de papa?mersi mult.de unde ai luat babetica? de la miniblue? hihi, va fi un mic mos.
Alex,Lore-pe unde sunteti?
pupici
Meli+
Timea-Larisa
Ioana13 spune:
Meli am luat babetica de la Debenhams, linga media galaxi. Scrie pe ea My first Christmas si pe
. si sunt cu reduceri.
Program masa: Noi am inceput diversif... la 4 luni
dimineata la vreo ora dupa trezire: pireu de fructe crude (mar, mar+morcov, MAr+ banana, pruna+brinzica, mar+brnzica, para+... iaurt ). Dupa aia laptic, eu nan 1 ii dau. Nu stiu citi ml, difera, dar nu mai mult de 150, si asta rar.
Pe la 13 jumate (sau mai tirziu daca nu suntem acasa) pireu facut din supa (supa crema)- am introdus piept pui, carne vita. Acum sintem la introdus ou. De trei zile am dat dovecel de ala mic, verde. FAce tare bine kk de la el. In rest legumele normale.
Ii dau si suc de porto cu apa sau de citeva zile porto direct, miezul, bucati mici.,
Seara ii dau numai lapte. Ne-am speriat ca e cam grasut, nu e, ca e si inalt, dar totusi cam a depasit limitele la kg. De asemenea nu dau cereale tot din cauza de greutate. Banana numai de curind, cind am vazut ca nu mai ia chiar asa mult in greutate.
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
redai spune:
SAlutare fetelor.
Meli eu acum am ajuns de la inmormantare. A venit mama si a astat cu piciu.
Victo loc de plimbare nu prea este nicaieri pe Buna Ziua. Eu am noroc ca aici unde este blocul ( putin mai jos de oncos) este o straduta cu case si mai ies cateodata, dar cell mai des cobor in oras cu copilul.
Eu am robotul de bucatarie de la BosH. Sunt foarte multumita de el.Stoarce de toate, piseaza, pasta, razuieste...
Lore, mamicutza de print David
POZE
antoni spune:
Lore-condoleante,tare rau imi pare,n-ai avut azi atunci o zi prea frumoasa...data de 13.
Ioana-mersi mult.eu de cand am inceput diversificarea,are kk mai tare,adica ca si un om mare.e normal? sau e constipatie? dar de mers,ii merge burti in fiecare zi.mersi
Meli+
Timea-Larisa
redai spune:
Alex e prea devreme sa tii fetita in fund.Al meu vrea sa se ridice de tot si tot nu il las si are imediat 5 luni. Risti sa ii ramana coloana stramba.
Nu stiu care atu zis de tinuyta. Voi face poze si le pun.Vreau sa merg sa imi tai parul .E foarte lung si imi cade tare,tare. niciodata nu mi-a cazut asha.Mama imi zicea ca sa imi cumpar samponul de la Clear. Folositi careva? Eu folosesc acum de la Head&Sholders, altul imi face matreatza.
POZE
mami_alexia spune:
Meli, imi spui, te rog, ce ai luat pentru raceala la ovare? Nu de alta, dar sunt disperata...imi pun acum o sticla cu apa calda pe burtica, poate ma mai dezumflu...Te rog, rapunde-mi cand ai timp..
Am pus poze recente cu Alexia![]()
MAMI & bebe ALEXIA
URL=http://good-times.webshots.com/photo/2005929040102402558QKANaH]
[/URL]
Ioana13 spune:
meli, nu cred ca e constipatie daca face in fiecare zi. si al meu face si mai tare si mai moale. cred ca depinde de ce maninca...
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Lore, ai dreptate cu ridicatul in fundulet insa deja la 5 luni poti sa il pui intre perne, in fundulet. Am citit mult despre asta si se spune ca daca vrea sa se ridice si se forteaza isi incordeaza foarte mult muschii din zona gatului si nici asta nu e bine. Alexia la 5 luni statea in fundulet singurica, nu stiu daca am facut bine ca am lasat-o dar n-am avut incotro, nu mai vroia deloc sa stea intinsa.
MAMI & bebe ALEXIA
URL=http://good-times.webshots.com/photo/2005929040102402558QKANaH]
[/URL]
Ioana13 spune:
mi s-a pus steluta! uraaaaaa
succes mami de alexia
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
redai spune:
meli mersi mult. Ce sa facem?Asta e cursul vietii.
Si David are kk mai tare de la diversificare si face o singura data pe zi poate chiar la 2 zile. la inceput m-am stresat un pic , dar acum mi-a mai trecut.De mancat tot putin mancam. maxim 140 ml la o masa.Toata macarea lui in 24 de ore sunt intre 600-700 ml din care 60 suculet.si o jumate de borcanel de morcov cu mar.
ce sa ma fac fetelor cu el? Cum sa ii fac un program.Chiar nu stiu ca sa mai fac cu el Imi este si rusine ca nu am inca un program la el.Niciodata nu stiu cand se trezeste.Oricum eu asha fac,de la prima masa calculez cate 4 ore ca sa ii dau laptele.uneori la maxim 3 ore urla de foame de parca ar fi fomila.Altadata la 4 ore jumate nu mananaca mai mult de 80 ml.Sucul este cand il dau este cand nu pentru ca doarme foarte mult.si de multe ori are mesele in timp ce doarme.O chestie clara stiu.Se culca seara, dar nu mai devreme de ora 23.in rest...ceata
POZE