Gravidutze si mamici de CLUJ-39

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-imi spui te rog care e numele de fata,inainte sa te casatoresti? am o prietena care tot Ioana este si care a nascut nu demult.
eu ma duc la d-na dr.Oancea Mihaela, lucreaza la Stanca dar consulta si la policlinica Grigorescu.
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata
bebe doarme. Si al meu stranuta si tuseste acum un pic mai mult, tati e racit rau, eu un pic, sper sa nu ia si PAtrick raceala. El mai tuseste si cind incearca sa plinga, scoate limbuta si se straduie sa plinga, cind il lasam singur. un smecher!
Meli, care Ioana? Cea veche sau cea noua? Pe mine m-ai vazut in poze si eu pe tine si nu te reunosc... banuiesc ca Ioana cea noua

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SALUTARE

fetelor multzumesc pt recomandari ,am vazut un storcator de fructe super de la Kenwood e mai scump dar cred ca merita investitzia pt ca se pun fructele intregi
am un storcator de fructe dar nu mi place deloc si am si robot si nici ala nu l a nimerit dragul meu sotz
amandoua mi le a cumparat anul asta de 8 martie

CO draga am nevoie de o pereche de cizme cu toc mai grosutz ....asa mi de dor sa port tocuriiiiiii ,sunt adepta stilului sport elegant
n am mai purtat toculetze de cand eram in luna 5-a

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Ioana-daca m-ai vazut in poze si nu ma recunosti,sigur nu esti la cine ma gandesc,hihi.problema e ca i-am uitat numele de fata la prietena mea.altfel iti scriam.ii dai ceva la piticul tau preventiv pt raceala?el e din iunie,nu?
pupici
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

ioi IOANA cred ca i asa de scumpppppppppp ,se preface asa i ?????

MELI sa stii ca si puiu meu mai tuseste cam de doua ori pe zi ...nu te ingrijora cred ca i normal

FETELOR AM OBSERVAT CA LUI TIADRIS II PLACE SA STEA IN FUNDIC (o ajut eu )OARE E OK ?????

Mergi la inceput

Tu fetelor voi de unde stitzi atatea legate de alimentatzia copilashului ????????
aveti vreo carte ......ca eu is ca plopul ,ma uit pe net si citesc ce scrieti si voi dar totusi as avea nevoie de o carticica

Mergi la inceput

CO vezi ca maine la 4 30 pe canalul TELE NOVA o sa fie SANDRA cu masajul
vine azi la 5 la mine si cred ca o sa mi dea mai multe detalii

va pup si vb mai tarziu ,mergem in oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Draga Meli, confuzia a aparut din cauza mea. Numele meu este Ioana Mihaela dar nu puteam sa am si aceasta porecla pe Dc ptr. ca erau deja f. multe Ioana. Asa ca aici sunt Miha78. Dar nefiind obisnuita am tot scris si Ioana si cred ca m-ai incurcat cu Ioana mamica de Patrik. Scuze o sa incerc sa-mi spun Miha. Multumesc ptr. detaliile legate de dr.
Alex e f. bun storcatorul Kenwood, mi-a spus o prietena cu bebe mic, si pe mine ma tenteaza.
Ioana si Tudorul meu asa facea tusea ptr. ca vedea o reactie din partea noastra, de acum incep smecheriile si-or sa tina.........

IOANA78

Mergi la inceput

Ioana78-hihi,nu-i confuzie, am o prietena care e Ioana si si Mihaela, si a nascut cam in vara ca si miner. am crezut ca esti ea.
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare fetele!

Alex - cel mai bun storcator ever (eu am incercat vreo 4 pana acum) e cel de la teleshopping - Jack la Lane Power Juicer - pui fructele intregi, necuratate (bine , nu citrice)si se spala mult mai usor decat cele clasice. E drept ca e 600 Ron, dar face!

Bex - bebelina mea nu da semne ca vrea afara...si-s asa de bolnavaaaaaaaaaa...HORROR, daca ma apuca acum nu stiu cine e in stare sa impinga in locul meu, ca-s ca batuta!

Adriana - Bine ai venit! sarcina usoara si BB sanatos!

Meli - mancacioasa pitica ta...si frumusica foc!

Natalia Stefania 38+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

AMR MAXIM 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput