Gravidutze si mamici de CLUJ-39
Raspunsuri - Pagina 16
redai spune:
Oana se zice ca la unii bebei si fructele crude le face colici.Eu asha stiam.De aia s-a spus de mere si portocale.
Lore, mamicutza de print David
POZE
antoni spune:
Lore-e de la milupa ceva cu gust de banane,peste 4 luni,poate nu gris se numeste.dar am aruyncat cutia si nu mai stiu.,hihi.se face ca si grisul de grosut.
atb spune:
Buna fetelor!!!
Sunt Adriana, o noua
de Cluj, am aproape 6 saptamani si sunt f fericita!!! Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Va urmaresc de mult timp dar fiindca nu m-am incadrat nici la "gravidute" nici la "mamici" am ramas deoparte, si v-am urmarit asa, din cand in cand, pe sarite. Stau in Manastur si pe unele din voi v-am mai vazut pe strada, la plimbare, imi venea sa va salut, dar apoi realizam ca voi n-aveti de unde sa ma cunoasteti pe mine.
Doar pe Ramonella o cunosc personal, dar sper sa mai descopar printre voi cunostinte vechi sau sa-mi fac prietene noi. 
O sa intru mai mult sa va cer sfaturi, pt. ca de dat sfaturi chiar nu sunt buna, neavand nici copii si fiind la inceput de prima sarcina... in schimb ma pot baga la discutii despre cumparaturi, mancaruri etc...
Daca vreti sa ma treceti si pe mine in listuta voastra, datele mele sunt D.N. 30.01.1978 iar D.P.N. 09.08.2008. Altceva ce sa va mai zic? Merg la Medstar, la dr. Rotaru Daniela, am fost deja la prima eco, maine merg sa-mi fac analizele iar saptamana viitoare, cand o sa am aproape 7 sapt, o sa merg din nou la dr. sa-i auzim si inimioara batand. Deocamdata eu ma simt f bine, n-am nici greturi, nici pofte, sanii ma dor f putin si am gusturi ciudate in gura. Sper sa trec cu bine peste perioada asta de 40 sapt, si sa ajung sa-mi tin si eu bb in brate, sa ma pot intalni si eu cu voi la intalnirile voastre cu carucioarele prin parc sau la mall. 
Va urez muuuulta sanatate, fericire si iubire, bebei sanatosi, mancaciosi si cumintei !!!! Si sa aveti spor (si timp) la pregatirile pt. sarbatori!!! 

Adriana
5+
antoni spune:
Adriana-bine ai venit printre noi!iti doresc sa ai o sarcina ca si a mea,hihi, n-am avut nimic nasol!si sa te bucuri de perioada asta ca e cea mai frumoasa. mie deja imi lipseste, hihi.
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
Bine ai venit printre noi ADRIANA
si felicitari pt sarcina si nu ezita sa vii la intalniri in parc ,la Mall sau ...pe unde mai facem 
MELI ce robot folosesti pt sucul ce l prepari pt Sara ?
cred ca i asa de scumpa cand papa ![]()
LORE imi amintesc de cizmele acelea ce ti au placut dar nu se potriv cu rochitza ...potzi sa ti iei si o pereche de pantofiori mai ales ca petrecerea va avea loc in restaurant
eu tot nu mi am gasit cizme .....mor de ciuda
ma fetelor numai eu sunt cu pulpa mai groasa ??????
oamenii astia nu aduc decat cizme cu fermoar si nu am gasit nici o pereche sa mi fie buna ![]()
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
puisorul spune:
A mai trecut o zi si maine va fi ultima inainte de concediu 
Adriana, bine ai venit
Alex, eu am un storcator de fructe Philips pe care l-am luat nu demult din Carrefour la promotie.
Meli, felicitari pentru bebelina mancacioasa.
Stiti unde sunt genti frumoase din piele si la un pret rezonabil? pana in doua milioane.
Noapte buna
32+ cu
Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM]
[/URL]
antoni spune:
Alex-nu folosesc storcator, razalesc tot si o storc cu mana.
noi am facut baita si am pus-o in patut, astept sa adoarma, hihi.pupici si noapte buna
Meli+
Timea-Larisa
atb spune:
Meli, Alex si Ani, va multumesc pt.urari !!! Ani, posete de piele gasesti la Leonardo, dar nu stiu daca gasesti ceva care sa fie pe placul tau. Eu am vazut in toamna modele frumoase, dar in ultimul timp n-am mai fost pe-acolo. Va pup pe toate si va doresc noapte buna! 
Adriana
5+