cadouri sau ba?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

In familia mea si a sotului meu se fac cadouri asa ca sunt obisnuita sa primesc si sa daruiesc. Inca din primul an de prietenie mi s-au oferit cadouri de catre sotul meu, un parfum de Mos Nicolae, inelul de logodna dupa aproape un an de prietenie, l-am primit de ziua mea de nastere, de la soacra mea atunci am primit bani si mi-am cumparat niste papuci de casa ceea ce aveam nevoie. Nu conteaza suma sau cadoul gestul conteaza, asta o stiu de la mama mea care m-a invatat sa nu fiu materialista. Chiar daca au trecut 5 ani de cand suntem impreuna am ramas aceeasi, primesc cadouri chiar daca nu sunt zile onomastice sau diferite ocazii, pur si simplu cand mergem in magazine si sotul meu ma intreaba daca mai am ruj sau parfum sau sa ma uit de ceva imbracaminte daca vreau sa imi cumpar. Nici socrii nu s-au schimbat, la inceput am primit fuste, bluze, parfumuri dar in ultimul timp ne dam bani si am observat ca este mai bine, de multe ori banii primiti i-am pus peste ce aveam si mi-am cumparat ceva ce aveam nevoie. Imi pare bine ca nu ne-am schimbat obiceiurile si ca sotul meu este atent ca la inceput.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Sotul meu a avut si are notiunea de cadou. Cand eram prieteni imi daruia la fiecare zi speciala cate ceva, doar ca alegerea n-o facea el, ci soacra-mea ori cumnata-mea, cica nu se pricepea. Nici inelul de logodna nu stiu exact cine mi l-a luat- soacra ori cumnata. Am tot asteptat sa se schimbe cumva, dar degeaba. Asa ca i-am explicat ca mi-ar placea orice cadou, dar sa fie ales de el. A priceput omu', acum ma onoreaza cu vreun deodorant, flori (mereu trandafiri, stie el ca astia sunt mai cu blazon, desi mie imi plac si alte flori)etc. Orice mi-ar aduce el imi face placere, numai sa aiba el initiativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ptr mine e important ca prin cadoul care l-am primit sa simt ca s-a gandit la mine. Fie ca e un mare cadou de ziua mea sau alta sarbatoare, fie ca e doar o bomboana pe care s-a gandit el sa o cumpere ptr ca stia ca imi place. Important e sa stiu ca s-a gandit la mine... daca simt ca a luat cadoul asa din datorie, fie el cat de mare, parca nu ma bucura asa mult. Daca simt ca l-a ales cu atentie si dragoste si a fost atent pe parcurs la ce anume imi doresc si imi place, atunci ma bucur cu adevarat.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Bai si uite...ma plangeam pe forum ca nu primesc cadou...si vine azi saracul sot dupa vreo 4 ore de umblat prin oras. Cica a fost sa imi ia cadou mie..si era super incantat..si cadou la matza cea mica. Va zic dupa Craciun ce....ca acum l-a pitit bine. Si anul asta chiar nu am facut nici o sugestie legata de cadou!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Prietenu meu uraste sa se plimbe prin magazine.
Si, din nefericire pt. el iarna este o perioada sumbra pt. ca trebuie sa cumpere cadou de Mos Nicolae , de Craciun , de ziua mea , de ziua mea de nume , norocul lui ca nu ne mai facem cadou si cand implinim inca o luna de relatie , ca ar umbla cu calmantele dupa el .
In aproape 8 ani mi-a facut cred 3 cadouri ajutat de altcineva , in rest doar el s-a chinuit saracul
Pana anul acesta nu i-am spus ce imi doresc , i-am spus frumos ca poate sa-mi cumpere orice atata timp cat se duce el . Si o buruiana , dar sa fie luata de el . Si s-a conformat.
A incercat de vreo 3 ani sa ma traga de limba , de la aluzii subtile pana la sunat cu o zi inainte de onomastica spunand ca s-a plimbat deja prin 3 centre coerciale , ca nu stie ce sa ia , ca innebuneste si sa-i spun macar ceva

Ce nu inteleg eu este de ce nu sunt aenti , ca atat trebuie : sa fie atenti cand trec pe langa o vitrina sau cand spune persoaa careia trebuie sa-i faca un cadou ce ii place , cumpara si gata.

Anul acesta de Craciun mi-a cumparat un parfum , i-am spus ca si de ziua mea poate sa-mi ia tot un parfum , dar a strambat din nas spunand ca vrea sa ma surprinda , nu sa-i mai zic eu ce . Aa ca , avand arborat un zambet laaaaarg pe fata i-am spus ca voi scrie pe o foaie 5 nume de parfumuri si el ma va surprinde alegand unul
Nu a mers. Apreciez insa ca s-a chinuit sa scorneasca ceva

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput