cadouri sau ba?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Acum imi dau seama ca daca as fi barbat i-as arata in fiecare zi femeii mele cat de mult o iubesc...i-as oferi flori, bombonele, pupicuri, i-as da intalnire in oras si as duce-o la un film dulcegacios chiar daca eu m-as plictisi. As face in asa fel incat sa se simta unica, "the one", stiti la ce ma refer. El se mira ca eu nu ma port ca o sotie, ca ma port ca o prietena, pai daca asa ma trateaza...nu vrea sa investeasca nimic in mine. Parca azi as fi, maine...ce ma oftic , e ca majoritatea barbatilor se poarta asa cu nevestele lor. Ia sa-i vezi daca apare o amanta mai ciufuta, care pune piciorul in prag si ii zice:"pisi, daca nu imi iei masina X, adio!" "daca nu imi iei colierul ala, pa si pusi!" Abia atunci vad ce inseamna o femeie, de aia se si intorc unii la neveste - nu sunt pretentioase...poate gresesc eu, dar asa simt la ora asta. Nu mi-ar place sa imi dea bani, ce nici atata lucru nu merit, o plimbare prin magazine cu gandul la mine? Eu cum pot sa fac asta? Ce, am doua capete??? Hai ca m-am enervat!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eh, atunci la asta e buna o amanta... la a deprinde bunele maniere ...

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

quote:
Elise Posted - 08/12/2007 : 22:59:20

eh, atunci la asta e buna o amanta... la a deprinde bunele maniere ...

Elise & BBLisa

Sau la a cheltui banii familiei...,ca sa nu zic de posibilitatea parasirii familiei...,in favoarea cui?
Ei,parerea mea,asalteaza-l tu cu surprize,dar asalteaza-l,de la iesiri la mici cadouri,si da-i de inteles ca iubirea oricum exista,si ca un mic cadou nu face decat sa o reanvie.Si ca si tie ti-ar placea sa ti se aduca aminte ca esti iubita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Respira adanc si gandeste-te la ceva ce isi doreste el sa faci tu si tu nu ai nici un gand sa faci. Ceva in genul intimitati in trei. La fel de natural va deveni si sotul tau un mare organizator de surprize splendide.

Ai combinatia de bani si sot ocupat care iti lasa timp de cumparaturi. Cand cumperi tu intotdeauna marimea/culoarea/stilul sunt cele potrivite.

Cat despre femeile complesite de cadouri, nu baga mana in foc ca sunt mai fericite.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Uite, chiar nu am nimic impotriva unei partide in trei...el are. Chestia e ca nici eu nu am timp de shopping, dar cred ca e normal ca atunci cand trebuie, imi fac timp. Si eu sunt la fel de ocupata ca si el, nu va imaginati ca am o ora libera pe zi...greu cu afacerile astea. Gestul in sine ma deranjeaza. Am vorbit cu el in week-end si mi-a spus ca in copilarie chiar nu i se ofereau si nu isi faceau cadouri intre ei. Sau cadoul era masa festiva in sine! E adevarat ca erau destul de saraci, dar nici noi nu o duceam prea bine. Maica-mea, in schimb, nu rata nici o ocazie de genul asta. poate a fost o greseala din partea ei! Vazusem pe un site ceva de genul ca nu trebuie sa astepti nimic de la partener, trebuie sa ii oferi tot ceea ce ai, cum zicea cineva mai sus, si atunci nu vei mai fi dezamagit(a). Oare???

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna10 spune:

Eu raman realmente socata de ce citesc. E adevarat ca nu toti barbatii sunt romantici si stiu sa isi trateze nevestele cu maximul de atentie dar fetelor, chiar este cazut sa ne limitam la asta: "ce vrei mai mult, aduce bani acasa, nu te bate,nu se imbata, nu umbla cu altele"?????? Eu mai bine traiesc singura si imi fac eu singura cadouri si surprize decat sa stau cu un barbat alaturi de care sa ma simt obligata sa gandesc asa.

Parerea mea sincera este ca un barbat care mai si zice ca de ce tre' sa ia cadorui de craciun/ ziua mea nu respecta femeia de langa el si merita un shut acolo unde stiti voi. Adica nici de craciun sau ziua mea nu cadouri???? Nu e vorba de faptul ca am avut eu noroc de un barbat caruia ii place sa imi faca cadouri si surprize oricand (si dupa 4 ani de casatorie), dar chiar trebuie sa ne limitam la a gandi asa de pragmatic? Intr-o relatie trebuie putin romantism chiar daca de doua ori pe an. Altfel pt ce stam si "slujim" barbatii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

quote:
Originally posted by hanna10

Eu raman realmente socata de ce citesc. E adevarat ca nu toti barbatii sunt romantici si stiu sa isi trateze nevestele cu maximul de atentie dar fetelor, chiar este cazut sa ne limitam la asta: "ce vrei mai mult, aduce bani acasa, nu te bate,nu se imbata, nu umbla cu altele"?????? Eu mai bine traiesc singura si imi fac eu singura cadouri si surprize decat sa stau cu un barbat alaturi de care sa ma simt obligata sa gandesc asa.

Parerea mea sincera este ca un barbat care mai si zice ca de ce tre' sa ia cadorui de craciun/ ziua mea nu respecta femeia de langa el si merita un shut acolo unde stiti voi. Adica nici de craciun sau ziua mea nu cadouri???? Nu e vorba de faptul ca am avut eu noroc de un barbat caruia ii place sa imi faca cadouri si surprize oricand (si dupa 4 ani de casatorie), dar chiar trebuie sa ne limitam la a gandi asa de pragmatic? Intr-o relatie trebuie putin romantism chiar daca de doua ori pe an. Altfel pt ce stam si "slujim" barbatii??

exact asa gandesc si eu!
desi la inceputul relatiei noastre,nici sotul meu(pe atunci prieten)nu era adeptul cadourilor,nu stiu de ce,poate ca i se pareau inutile,poate ca in copilarie nu fusese invatat cu cadouri,eu i-am lasat de inteles de la inceput ca mie imi plac,eu fac si cadouri si surprize si astept la fel..si imi plac si aniversarile,asa stupide cum par din afara,imi plac ritualurile noastre de cuplu,cu tortuletul cu o lumarica pt un an,cu 2 pt 2 ani..etc..si vad ca a bagat la cap..asa ca parerea mea e sa ii spui clar ce vrei,e imposibil sa nu inteleaga..de ce te mai chinui cu apropouri,cu subtilitati?nu sunteti destui de apropiati sa iti permiti sa ii zici in fata ce vrei?nici al meu nu le are cu cadourile,nu se pricepe deloc,acum vreo 2 ani mi-a adus cadou de ziua mea un fes cu un fular..parca as fi fost un pui lesinat..asa ca am luat masuri!mergem cand avem ocazia la magazine,ii dau idei,ii spun ce vreau,ar trebui sa imi schimb telefonul,hai sa ne uitam pe net amandoi sa imi dai un sfat,a aparut nu stiu ce parfum,imi place,as vrea o rochie noua de craciun...si el se conformeaza..nu este in totalitate surpriza..dar daca nu are gust?raman florile si vreo rezervare la vreun local in seama lui..cadoul insa il gandesc eu si uneori il las sa aleaga intre mai multe optiuni...hai ca daca vrea un barbat,nu e chiar asa de greu...

http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Eu stiu ca de cate ori mi-a luat ceva din proprie initiativa, a cam dat-o in bara. Si de vreo cateva ori i-am si spus-o, ca era prea mare tranzaia . Asa ca....eu ii mai fac cadouri si din proprie initiativa, ca ma pricep si le nimeresc. Dar , mai ales de sarbatori, mergem impreuna la shopping, si ne luam impreuna ce ne place. Vrea, nu vrea...nu poate sa scape. Si nici eu nu risc sa ma uit dezamagita la al 10-ea sutien care nu-mi vine, la inca un tricou marimea S cand eu am 1,80 aproape....ca sa nu mai zic de chestii mai costisitoare..nu le nimereste si pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sotul meu provine dintr-o familie care nu isi fac cadouri, nu isi serbeaza zilele (chit ca-i doar o masa mai speciala), nu adauga nimic in plus la o masa de Craciun (o luminarica, o fata de masa mai frumoasa)...Mi-aduc aminte, cind fratele mai mic al sotului a implinit 21 de ani, eu (prostuta de felul meu si avertizata de sot), m-am dus cu un cadou la ei acasa (el inca locuia cu parintii). Au ramas surprinsi (neplacut), i-au luat o gogoasa din dulap, au infit o luminare in ea si i-au zis infundat "Na, La Multi Ani, ca Anamaria vrea neaparat"...m-am simtit groaznic, mai alec ca mamica lor (socrele mea) uitase ca e ziua lui...si mai ales 21 de ani (majoratul aici).

In fine...mi-am educat sotul cu privire la cadouri...i-am explicat ca nu valoarea conteaza ci faptul ca te gindesti la persoana iubita si incerci sa anticipezi ce i-ar place. Nu din aluzii, nu din apropouri ci din personalitate, interese, hobbiuri.

Am un sot care acum face niste cadouri incredibil de frumoase. El nu stia ce inseamna, dar a invatat pentru ca a vrut si a inteles ce inseamna pentru noi. Asa ca am ajuns de la 100 de catei de plus (spre groaza mea - el si fratele lui cumparau identici pentru mine si prietena lui doar din pana de idei si mare lene) la cadouri care imi fac o placere deosebita...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Sotul meu e depaaaaarte de a fi romantic sau adeptul cadourilor... asa... oricand. Dar, la ziua mea, Craciun, aniversari, intotdeauna imi face cadouri. Drept e ca el e practic! De ex., cel mai recent: vineri va fi ziua mea, ieri mi-a dat bani sa ies sa-mi cumpar haine de gravi sau orice, ce ma 'atrage' pe mine, ca cica daca el merge sa-mi ia pantaloni de gravi sau pulovere, n-o sa-mi nimereasca marimea, si asa e! Eu dupa vreo 3 ore in mall abia mi-am gasit 2 perechi de pantaloni. Acu' merg in alt mall sa vad daca imi gasesc pulovere. Pe mine nu ma deranjeaza. Anul trecut de Craciun la fel a facut: pe langa cateva mici cadouase, mi-a dat bani sa-mi iau eu ce am nevoie (mofturi, de altfel...) ca plecam in Cuba in ianuarie si (normal, nu?!) imi trebuia totul NOU! Si astfel, el nu trebuie sa se streseze sa nimereasca ce mi se potriveste, eu nu tre' sa ma stresez sa merg sa le schimb dupa sarbatori si toata lumea e fericita. Ma rog, la noi merge! Si nu se intampla tot timpul, ci doar daca spun ca am nevoie de haine; orice alte cadouri, se ocupa el.

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput