Fetele din America (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Eu i-am sugerat consortului sa fim practici anul asta cu cadourile de Craciun si Revelion si sa ne luam lucruri de care o sa avem nevoie pentru nunta.. Om vedea ca, desi a fost ideea mea, eu nu prea ma pot abtine sa nu mai iau mici cadouase pe ici pe colo

Lia, trebuie ca a fost frumos frumos in Chicago. Eu am trecut pe-acolo acum doua saptamani, total neplanificat, am avut o escala ciudata in Chicago, a intarziat primul avion si ca atare l-am pierdut pe al doilea, urmatorul era abia peste 24 de ore, asa ca.. am ajuns la brunch in Lincoln Park cu niste amici pe care nu-i mai vazusem de mai bine de doi ani si care se si casatorisera intre timp, iar io habar n-aveam :-)

Andrada, era impodobit bradul din Palmer Square? Ce trece timpul..

Io'st in mijlocu' desertului acu', unde ar trebui sa fie cald si uscat, dar.. e exact invers. Poftim schimbari climat(er)ice..

Peste doua saptamani ma adun si io de pe drumuri, consortu' ne-a facut program de Craciun in SF, se anunta si ceva sarmale la prieteni romani, si baute cu viitorii nasi, abia astept :-)

Va pup si ma-c sa vizitez o fabrica :-)

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pumba, pai cat ai locuit aici si de ce? de ce te-ai mutat? unde in utah veti ajunge? daca ai chef si timp ne putem intalni.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

mi-ar face mare place sa ne intalmim ,dar....nu vom sta prea mult in utah. am locuit in 2001 acolo,in Ogden si ma leaga amintiri placute de acel loc , mergeam la o biserica greceasca unde era un preot din Sibiu.
tu unde stai? in Salt Lake?iti place acolo?

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Americancelor...unde v-ati ascuns?

Eu o iau din loc de la birou, sintem invitati la restaurant pentru a-l aniversa pe tatal meu...implineste azi 60 de ani!

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Anamaria, la multi ani tatalui tau. Multa sanatate si bucurii.
La noi azi ninge tare frumos. Eu sunt la serviciu cu o durere groaznica de cap .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

La multi ani!!
Ai tata tinar!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Anamaria, la multi ani pt tatal tau si multa sanatate

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Anamaria - L amulti ani,pt tatal tau! Sanatate si viata lunga !

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria - tatalui tau!

Ciuf, ia pastile!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

La Multi Ani tatalui tau Anamaria!!!

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput