Fetele din America (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Honey, mai zi mai zi, le povestesti foarte frumos, mi-e asa un dor de Bucurestiul meu murdar si poluat. Poate apuc si eu la anul sa ma duc in Ro, mereu se iveste ceva si imi da planurile peste cap.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana. spune:

adriana,

quote:
Originally posted by .
noi in astoria, ditmars.

voi pe unde? si pe tine te intereseaza HS?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Adana, eu stau pe langa anamaria(ocebine), in Ridgewood..
Dar si eu am baiatul la gradi in Astoria.. poate ne intalnim intr-o zi cand il iau...
Da, si pe mine ma intereseaza HS.. am tot cautat grupuri pe langa mine, ff greu am gasit .. Urmaresc un grup din Long Island.. dar mi-e cam greu sa particip la activitatile lor.. Sa vedem..

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

mieruta, imi faci pofta cu cafenutele alea de prin bucurestiul vechi, cand am fost eu ultima oara pe acolo inca nu se desfiintasera tarabele cu treninguri si textile, basca o gramada de magazine cu rochii de mireasa si palarii. mi-am mai presat nasul de cateva expozitii inchise si-am sarit niste santzuri, ca taman incepusera cu ramatul trotuarelor si strazilor. tu vad ca ai noroc cu carul [cu bere ]

despre cadouri nu va spun, ca inca n-am purces la cumparaturi, harnicutelor; sa vad ce mi-ati mai lasat :)

oana, am reusit sa vad foarte bine patru-trei-doiul, multam si pe aceasta cale. o fi fost de unica folosinta si de-aia la tine n-a mai mers.

Mergi la inceput

Lol, Lexi, super, nu stiam daca ai primit pe ym mesajul ca iti zisesem ca nu pot sa-l vad si am reusit sa-l iau din alta parte.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Oana, pot sa indraznesc sa vreau si eu 4-3-2, please?

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Remedii de insomnie aveti?

Pina acum am incercat:
Lapte cald
Plecat din dormitor si revenit
Evitat cofeina dupa prinz
Ceai de tei

Ma trezesc cam de o saptamina pe la 1:30am-2:00am si nu mai pot adormi si pace...bineinteles ca in jur de ora 5:00 mi se inchid oki si la 5:30 vibreaza ceasul Ma trezesc absolut buimaca si aproape adorm pe mine in birou...cred ca ieri chiar am atipit o clipa ca am simtit ca-mi alunca "dovleacu'" in barbie...

Heeelppp!!!!

Nu-mi recomandati pastile...am cosmaruri oribile pina si la ceva slab de tot gen Tylenol PM.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Carmen ai pemeu.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Anamaria,
un bebeu care sa te frece la melodie toata ziua.. garantat adormi seara inaintea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by adriana

Anamaria,
un bebeu care sa te frece la melodie toata ziua.. garantat adormi seara inaintea lui

Am activitate...de asta nu duc lipsa...si in plus mi-am facut norma (eu nu mai pot avea copii oricum)...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput