Gravidute si mamici de Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

buna, fetelor!
am intrat sa va spun k suntem bine, de duminica suntem acasa, ne acomodam bine unul cu altul. bb e cuminte, nu plange cum plangea la spital. papa, kk si somnic.
maine merg la control sa vada dr operatia.
nu am aavut timp sa citesc din urma. promit sa recuperez si sa revin cu amanunte.
va pupam.
o zi frumoasa

Roxana 39+
mami de Luca Teodor

AMR : cateva ore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, in legatura cu cartea, m-am mai gandit... si nu se merita sa pierd timpul sa scanez 255 de pagini (nu se justifica nici macar un eventual xerox), cand cartea toata costa doar 20 lei!
Am vorbit la Buc, la editura si inca o mai au disponibila. Taxele postale sunt cam maricele, dar daca as face o comanda de cel putin 10 exemplare, suporta ei transportul. Pt mine deja vreau 3 carti. Daca vreti si voi, va trec pe lista.
Cartea cuprinde fise de exercitii pt corectarea intarzierilor de limbaj, pt dificultatile de pronuntie a sunetelor, pt invatarea citirii si ex. grafice pt scris.
Autorii sunt un prof univ dr, 4 prof logoped gr I si 1 prof logoped gr II --deci numai persoane instruite si cu experienta!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaandrei spune:

Buna, viitoare mamici! Ma bucur ca v-am gasit. Intrasem mai demult pe forum, cand incercam sa raman insarcinata, dar nu stiam ca este si un subiect separat pentru gravidutzele de Constanta....Acum v-am gasit cautand in disperare o sala unde sa aiba si gimnastica pentru gravide, pentru ca in afara de cursurile Lamaze, eu nu am mai auzit de nimic altceva? Voi?
Sunt insarcinata in 12 saptamani, si simt nevoia de miscare si putina energie ...ca sa nu mai vorbesc ca pe la pranz ma paleste un somn...si de faptul ca ma doare spatele cand stau foarte mult pe scaun...Voi ce ati facut?
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

multumesc mult de tot pt felicitari...sunteti dragute si ati avut dreptate, k si cip de altfel care de la inceput a fost convins k e fetiza...
Daca v-as spune k si acum eu simt k tot baiat este si k inca nu ma bucur pe deplin, m-ati crede putin nebuna, nu???
Dar si la darius a fost la fel..adica eu simteam si eram convinsa k e fetitza...k sa vedeti ce instinct matern am..

quote:
Sper sa fie ok de data asta, abia astept sa ne apucam si noi sa plamadim o fetita! Mada, poti sa-mi zici cum ai reusit?

Mav:trimite-l pe Costi intr-o aplicatie de vreo 10 zile..si ori inainte de plecare ori la sosire..cum vreti voi..
La noi in una din datile astea s-a intamplat.Ovulatia credeam k a fost undeva pe la mijocul acestei perioade si nu ne-am prea facut griji...Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste ce cea din targ..ne-am trezit cu II...

Florina: dupa hainele de fetita ma uit si sunt innebunita de cand eram insarcinata cu darius..asa k de-abia astept sa ma apuc de cumparaturi. totusi mai astept si echo din ianuarie k sa imi mai spuna o data k e fetita si apoi invadez magazinele.

Angi: cadita noi am avut din aceea cu fundul modelat si am fost foarte incantati pt k nici bb nu se putea rani in ea ( ca in cele cu suport atasat) si nici nu era nevoie sa-i tin eu capul cand il spalam , caci ea ia linaia corpului. Am luat-o de la un magazin de copii exact din spate de la Mega Image de pe tomis.Acolo gasesti multe chestii pt bb, dar nu de firma . preturile si calitatea sunt foarte bune in schimb.
Masa de infasat am avut din dotarea patutului, asa k nu stiu ce sa zic. Rentabila mi se pare cea din lemn cu sertare, nu din aceea cu cadita dedesubt.

Bisous:La Comenius am o buna prietena educatoare , care, daca nu ma insel are chiar grupa mica.O cheama Stoiana.E cumva educatoarea Cristinei?

Eris: nu-ti mai face atatea griji in privinta greutatii lui bb. Important e sa stea in burtik pana la termen, sau cat mai aproape, caci poate recupera f repede. Si chiar daca nu recupereaza acum, recupereaza dupa nastere. Adina Ghibu( mai scrie si ea uneori aici], a nascut-o pe alexia mai devreme cu vreo 4-5 sapt si avea 2,3kg. A stat in spital doar o saptamana caci ea deja incepuse sa ia in greutate.De la 2.300 ale alexiei pana la 3.700 ale lui darius e ceva distanta, iar alexia e cu 2-3 luni mai micuta decat golanul meu. Ce crezi?- in ultimile 2-3 luni alexia l-a ajuns din urma, chiar l-a depasit...si e fetiza...iti dai seama ce bine i-a mers? asa k nu iti mai face niciun fel de probleme...

Mokika:ma bucur k sunteti mai bine, dar ma intristez cand tot citesc grozaviile prin care ai trecut.
Parca scria mai demult cineva aici pe forum de o anume clinica privata care are si urgente. Stie cineva de ea? ma gandesc k ar fi mult mai bine sa mergem acolo decat in spitalul nostru faimos...

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mada, eu la Ava stiam ca au si urgente. masini de urgenta cred ca au... le vad in fata cind merg la control.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

angi, mokika, sa-mi spuneti daca vreti sa va comand cartea (eu va asigur ca merita), in afara de voi, deja am o lista pt 7 buc. cred ca maine fac comanda si sper sa pot cere 10 carti, sa nu mai platim taxele postale.

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna seara ..sunt pe viteza ...copil cu chef d ejoaca ,mancare pe foc....Doritoarelor de bijuterii de aur ..am pe cineva care vinde cu 45 ron gramul ...zic ca este f rezonabil fata de magazine!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Mav - se pare ca eu si Mada am avut aceiasi reteta. Dupa vreo trei saptamani de aplicatie .... mi-a aplicat-o de nu m-am vazut! Asa ca, Mav, trebuie sa fie "statut" Costi al tau!

Da, vreau si eu cartea.

Am vazut de curand o emisiune la TV despre bebelusi care merg la bazin. In Bucuresti. Oare noi avem asa ceva in Constanta?

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Mokika... deci asta era secretu'!

La ora asta, am pe lista de comanda 9 carti. Pe Angi n-am socotit-o, astept confirmarea. Oricum, maine dau comanda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele,

sunt ceva mai bine cu triatetea, acum am dat in oboseala dupa o zi de shopping!

am luat niste mici chestii care mai trebuiau, daca mai aveti nevoie de referinte...

Angi, eu cada am de la sora mea, de la OK baby, maricica si cu forme anatomice, buna pana pe la un an si ceva -are doua sensuri in care il poti pune pe bebe, cand e f. mic si apoi cand mai creste. am vazut ca au la Vic pe Tomis, primesc suport spre sfarsitul saptamanii, eu vreau doar suportul, sa nu stau prea aplecata (eu sau tati). pentru salteluta de infasat, nu's ce sa zic, eu am la patutul pliant pana o sa mai creasca o vreme, si apoi nu stiu, ca nu am in camera loc pentru comoda si mi-e ca il voi infasa direct pe patul de o pers. pe care il am in camera.

gabitaandrei, bine ai venit! vezi ca primele 10 mesaje apar mai tarziu decat le scrii tu, asa ca si reactiile intarzie...
eu nu stiu gimnastica de gravide la noi, am in schimb o carte (in franceza), daca tu te descurci iti fac o copie xerox, ca alte amatoare pe aici nu au prea fost, asa ca nu m-am straduit cu scanatul.

mav trece-ma si pe mine cu cartea, te rog!

mokkika of ce mi-e scarba de spitale, iar asta din Constanta parca le intrece pe toate!! bine ca sutneti voi acuma bine. tunu-l mai alaptezi pe teo? ma gandesc ca asa mai scapai de 'tipicurile' si cheful asistentelor...

va pupic, mai stau un pic sa ma refac (fizic) si sa ma imbarbatez (psihic) sa citesc cele 20 de pagini scrise intre timp de zuzele de la odiseea mea... O sa fac in curand poze cu camera aranjata, sa vedeti unde va veni Serban...

semnatura e tot in urma...avem 36+

Monica 35+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput