Gravidute si mamici de Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Andicu, Doamne cat de frumos e bebe Filip!!!! Abia astept sa il vad pe al meu!

Maia, felicitari pt vestile bune de la eco! Cred ca surioara nu mai poate!

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 17 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna seara fetelor,
Mokika,bine ca a trecut episodul urat cu theo,doamne ce te inteleg cat de speriata ai putut sa fii.Eu de fiecare data cand a fost nevoie de spital,am facut tot posibilul,m am rugat de doctorita mea sa ii rezolve acasa(am pus perfuzie acasa tinind cristina in brate 3 ore)dar sa nu ajung la spital ca te intorci de acolo mai bolnav decat ai intrat.
Madaluta,t ai convis ca nu are puta,sau astepti sa studiezi pasarica face a face.FELICITARI.
Angi,ma cuprind emotiile pentru tine,ne dai de stire instant cum iti dai seama ca a inceput travaliul sa facem galerie.

Eu am fost mai ocupata zilele astea ca am inscris o pe cristina la gradi, la COMENIUS,si am stat pe holuri azi si ieri dar mi am facut griji degeaba ca nu a dat doi bani ca nu eram langa ea asa ca de maiine nu mai fac anticamera.Din prima zi s a batut cu un baietel, l a muscat(nu face niciodata asta dar a invatat de la Victor),el a tras o de par...Azi iar s au certat ,antipatii spontane, ce la adulti nu exista!
Ce m a enervat e ca mama baietelului m a tras de o parte si mi a zis pe un ton amenintator;sper sa nu se mai intimple(o intepata cu nasul pe sus),i am zis ca sper dar ca nu pot certa copilul retroactiv si ca daca se mai intimpla educatoarea trebuie sa o pedepseasca la colt.Imi venea sa o musc eu pe acritura aia
Acum astept prima inbolnavire a fetei ca stiu ca trebuie sa trec si prin asta cu incepul gradinitei
In rest am o rugaminte la voi daca stiti unde trebuie sa ma adresez daca vreau sa imi pun viza de flatant pe adresa din ct,si ce imi trebuie?
Pup fetele scumpe,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Mada, ma bucur mult pt tine! Sa fiti sanatoase amandoua!
Angi, chiar ca mai ai putin, am emotii pt tine...
Moni, imi pare rau ca ai fost suparici, sper ca bb este ok!
Mokika, cum mai sunteti?
Bisous, ieri am constatat ca ai tai copii seamana cu copiii din poza de pe ambalajul la panadol, asa-i?

Fetelor, Seb inca e pe tratament, dar e aproape bine. Mi s-a confirmat ca i-am dat bine lui Sebi 7,5ml x3zile de azitromicina si am avut dreptate ca nu era cazul de 10ml x7 zile!, mai avem doar 2 zile cu cate 4ml. Si nici moldamin nu e cazul sa-i facem, in nici un caz asa, dupa ureche, fara ASLO mare...
Am fost si eu la alt dr si am aflat cu surprindere ca tratamentul infectiei mele urinare trebuia sa fie unul mai de lunga durata (20 zile+ inca 3 luni), pt a evita recidivele... Trebuie sa fac rost de antibiograma pe care am lasat-o la dosarul medicului de familie si apoi o sa primesc schema de tratament. Sper sa fie ok de data asta, abia astept sa ne apucam si noi sa plamadim o fetita! Mada, poti sa-mi zici cum ai reusit?

Sa aveti o zi usoara!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am facut rost de o carte cu fise de exercitii logopedice in comunicarea orala si scrisa. Este minunata pt a lucra cu copiii acasa! Acum n-am timp, dar cred ca saptamana viitoare voi reusi s-o scanez (are 255 de pagini de format A4). Daca vreti sa vi-o trimit, sa-mi scrieti adresele de e-mail.

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Angi mai ai asa putin... Astept sa ne povestesti si noua. Incep sa am si eu emotii.

Docdecap... nu fii suparata. Capul sus, acum bebe simte tot ce simti tu... si vrei ca el sa fie vesel, nu?

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Ce faceti fetelor, liniste in dimineata asta,
Mav , ma duc sa cumpar niste panadol ca nu am in casa, le dau nurofen , daca chiar seamana ma gandesc sa le cer astora parte din reclama.Si eu trebuie sa ii fac cristinei exudatsi mi e frica de rezultat ca la cat de des are rosu in gat.

Am avut timp in dimineata asta si am incarcat poze noi, o gramada facute de vreo 2 luni incoace , cine are placerea si mai ales rabdarea sa ne vada ne gaseste la semnatura,distribui pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Andicule ,nu ma invidia....
Ca si bebe Filip cred ca e cuminte ,nu?
Da ,Luca se culca la 21.00 fix ...pana dimineatza cand mai papa in somn un bibe si se culca la loc pana pe la 8.00-8.30.
Darrrrrr ziua ...ehe e cu tam-tam somnul ..deci mai are un somn la 10.00-10.30 de 30 minute si atat..dar inainte sa adorma cele 30 minute se foieste alte 30 minute ...apoi inca un somn de 30 minute pe la 12.00-12.30 ,unul pe la 15.00-15.30 si inca unul pe la 17.30-18.00,de fiecare data cu tam-tam .
Cand adoarme singur in scoica ,cand in patut ,mangaiat si pupat ,cand tinut in brate si plimbat vreo 10 minute prin casa dupa care pus in pat ...depinde de ziua si starea lui!

In rest ,de ce sa zic ,m-ar bate dumnezeu e ffffff cuminte .Se joaca in patut ,in pat ,unde nimereste ,nu vrea in brate ,rade non stop ,gancureste ,e mancacios....ce sa mai zic ,o minune de copil .
Sunt convinsa ca se va marii si va avea doar o repriza de somn mai mare sau maxim doua ...dar oricum ...el doarme noaptea linistit ,si ziua chiar daca este treaz imi pot face treaba .
Mai greu cu imbracatul ..cand plekam ,scandal mare ,el ar vrea sa stea numai in putza goala si in maneca scurta ...e rau de caldura ,si pana apuc sa ies din scara blocului ,sa te tii concert

Daca stau bine sa ma gandesc e cam singura data cand se maraie ..nu plange!

Pupicei la toata lumea!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Eeeee, Mada...... ce ti-am zis? BRAVO! Ma bucur din suflet de o asa veste! Cred ca esti cea mai fericita. Cunosc asa de bine sentimentul acesta! Va pup si sa fie bine in continuare! Tati ce zice?

Fetelor, noi suntem bine. Am dormit si noaptea trecuta foarte bine. Mai tusim un pic si inca mai este putin ragusit. Dar, incetul cu incetul.... Deja ma gandesc la baita in seara asta ca nu i-am mai facut de o saptamana. Sa mai astept macar o zi? Ma mai gandesc.

Florin_a - ce vorbesti.... lasa ca m-am convins eu si cu astea tinere ... niste infumurate! Si asta cu toata cotizatia! Ma obligau ele sa-i dau copilului sa manance cand aveau ele ora de masa! Auzi, tu! Mai ales acum cand bebe era suferind, eu trebuia sa ma supun regulilor de rahat (scuzati) din spitalul asta nenorocit! Sa nu mai spun ca nu ma lasau sa-i prepar singura laptele. In prima zi, le-am dat cutia de lapte spunandu-i nesimtitei (nu merita altfel sa-i spun) cum se prepara laptele (ii dau Topfer si se prepara diferit de celelalte formule de lapte) iar ea tot cum a vrut ea mi l-a preparat si tot la ora cand a vrut ea. Si bebe a plans un sfert de ora ca ea nu mai venea cu laptele. Si cand l-a adus era fierbinte rau de tot. Si m-am enervat si m-am certat cu ea sa-mi deau cutia de lapte inapoi. Si ca sa vedeti, nu vroia sa mi-o dea.... ca ea "prepara lapturi de 20 de ani". Si i-am spus ca nu ma intereseaza aspectul asta, putea sa aiba si 5 facultati de pregatit "lapturi" ca eu tot nu ma mai las pe mana ei. Pana la urma mi l-a dat ca nu a avut ce face, dar asa cu un sictir.... .
O alta infirmiera facea pe desteapta cu mine.... ne-a vazut mai rasariti... dar am facut si eu pe proasta si nu i-am dat nimic. Cand a vazut ca i se termina tura si nu i-a picat nimic... vroia sa ma dea afara din salon cand dormea bebe.... ca acum e linistit si sa ma duc in salonul de mame... la cuca macaii! I-am intors elegant spatele si nu ramanea decat sa ma bruscheze sa ma scoata afara... asa ca a renuntat singura. Iar o asistenta tinerica .... imi spune (in momentele de criza si ingrijorare prin care treceam si eu) ca in laringita... copiii se culca bine si se scoala ..... MORTI! Oare nu sunt si ele obligate sa aiba niste cunostinte minime de psihologie? Nu putea sa-si aleaga alt moment? Ca mi-a venit mie sa o strang de gat! Asa ca.... eu nu am avut niciodata experiente placute in spitalul asta nenorocit! Pe langa faptul ca sunt conditiile nasoale, se mai poate si execrabil cu pacientii. Si pe usi aveau un anunt in care scria printre altele ca trebuie sa respectam personalul medical si sa nu ridicam tonul sau sa adream injurii! Chestia asta nu ar trebui sa fie reciproca? Mai avem mult pana departe!

Angi - Mult a fost .... putin a mai ramas! O sa-ti strangi puiutul in brate si vei fi cea mai fericita!

Docdecap - ce ti-a dat pentru nastere dr. Soescu? Nu ne spui si noua?

Creem - imi pare rau ca fetita este bolnavioara... a racit?

Eris - ce de probleme iti mai faci si tu! DEGEABA! Totul este in regula... nici la mine nu erau ca la carte masuratorile dar nu m-am gandit nicio clipa ca ceva nu ar fi in regula! In ceea ce priveste greutatea ... se calculeaza cu o marja de eroare de +/- 200, 300 g. Mie mi-a spus ca are 3800 g cu o zi inainte sa nasc si bebe a avut 3400g. Asa ca....

Bisous - FELICITARI pentru gradi! Ai vaccinat-o pe Cristina? Poate ca nu o sa ia niciun virus. Chestia asta cu asteptatul o patesc si eu! Asa dupa o anumita perioada de timp... ma gandesc .... Crina nu a racit inca... oare cand se va intampla? Si... HOP ... in cateva zile... cine a racit? Crina... Si la mine este valabil. Si la bb a functionat asa ca....

Andicu si Filip, multi pupici de la noi!

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Mav - ma inscriu! Adresa mea de mail - marinescu_mnc@yahoo.com. ID de mess - marinescu_mnc.

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

neata, fetelor!

Monika, infiorator ce ai povetsit din spital, mai ales faza cu papa pt bebe, saracutul de el, pe langa ca era bolnavior ar mai fi trebuit sa astepte si orele lor de masa, nu era el destul de dat peste cap ca nu stia ce se intampla cu el... Si faza cu se culca bine si se scoala morti... o luam sigur la bataie, ca toate tiglele pe casa nu le am nici eu!!!

Lulu, ce bebe cuminte ai!!!!

Ina, Mav, si eu am mari emotii pt nastere si nu stiu ce imi doresc mai mult, il zapacesc pe bebe, cand il rog sa iasa inainte de 24, cand il rog sa mai stea pana dupa 27 ca sa o asteptam pe dna Lutescu. L-am zapacit cu ordinele!!! Mav, adresa mea de mail o ai deja.

Bisous, super pozele, sunteti niste frumosi!

Doculet, nu pot sa te stiu asa deprimata si suparata! Haide, fa un efort si fii din nou ca inainte! Pupici multi la fata sa treaca!!!

Cred ca Mada acum sarbatoreste gogoshica!!!

Fetelor, ce cadita imi recomandati?? Vrem sa luam cadita si nu stim de care sa luam, din aceea care zici ca are scaunel sau din aceea normala simpla simpla de tot? Si de unde? Si salteluta de infasat simpla, adica fara suport de unde ati luat si cu cat?

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 16 zile!

Mergi la inceput