Gravidute si mamici de Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 20
Yannia spune:
ERIS, eu nu m-am adresat tie, ci Maiei. Nu am facut decat sa-i dau linkul unde poate citi despre vaccin. N-a fost un atac la persoana ta si daca te simti lezata, e problema ta. Aaaaaaaaaaa si daca vrei sa evoluezi sau nu, de asemenea nu ma intereseaza.
19+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
bisous spune:
Salut fetelor,
Mada, si eu cu mare intarziere iti urez un la multi ani din inima lui darius, sa creasca mare si sa va bucura mereu
Docdecap,of raceala asta,sper sa iti treaca sa nu ajungi la intilnirea cu serban cu nasul rosu ca gogosaru![]()
Mav, imi pare rau dar maiine are fata mea serbare la 16,30 deci nu pot veni iar dupa aceea pleaca vlad in delegatie miercuri si joi si sunt singura cu copii, de rezolvat o rezolvam cumva si daca cumva nu reusim saptamana asta sigur reusim pana de anul nou.Pupici tie si printisorului.
Yannia,ce se mai simte din burtica, s au intetit fluturasii,sau e inca o delicata si te menajeaza pentru mai tirziu?T ai gandit la nume?
Mam apucat de scoala de sofer si doamne ce greu mi se pare.Ca orice lucru pe care nu il stii ti se pare tare compklicat, am o mare problema confund acceleratia cu frana
,o catastrofa ce mai.
Poate sa imi zica cineva unde e sediul politei pentru evidenta populatiei ca vreau sa ma duc sa intreb ce imi trebuie sa imi fac viza de flotant.Stie cineva daca e neaparat nevoie de contract de inchiriere sau trebuie doar sa te ia cineva in spatiu?
Yannia spune:
Bisous, aseara am culturalizat-o pe bebelina mea, am fost la concertul de Craciun de la The Cleveland Orchestra si cred ca i-a placut ca am simtit-o miscand destul de mult. Sau din contra, a iritat-o.
Acum, pe bune, o simt dar nu in fiecare zi si uneori simt ca niste fluturasi, iar alteori "suturi" zdravene.
La nume nu ne-am gandit foarte serios, insa cel mai probabil se va numi Alexandra.
Referitor la Biroul de Evidenta Populatiei, eu am gasit ca se afla pe B-dul Mamaia nr. 104, tel.611364. N-ar fi rau sa suni intai la nr asta si ceri mai multe detalii. Si totusi, stiu ca, cartile de identitate se elibereaza la sediul de pe str. Atelierelor. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.
19+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
AngeliquedeS spune:
Fetelor, avem capitol nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113086
Nu am intrat pana acum pt ca nu mi-a mers netul, am citit din urma.
Mav, imi e imposibil sa ajung maine din pacate, nu am masina si cu taxiul ma rupe, mai ales ca de dimineata tb sa fac un drum cu taxiul dus intors pana la medicul de familie, ar insemna ca maine sa ma coste 50 ron numai pe taxi si chiar nu imi convine. Imi pare rau numai ca te tin cu banii...
Pupici, 
Angelique
38+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 9 zile!
mav spune:
Neatza!
Angi si bisous, multumesc ca m-ati anuntat. E destul de aiurea cu banii, ca am comandat 16 carti.... pe care le-am si platit deja (desi pt masa de Craciun n-am cumparat nimic inca), dar in fine, o sa supravietuiesc.![]()
Monicile, va rog sa-mi confirmati daca veniti sau nu, am multe probleme de rezolvat azi si as vrea sa fiu sigura ca nu va astept degeaba. Daca nu puteti veni azi dupa carti, stabilim alta intalnire, numai sa nu astept degeaba. Multumesc!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Angi, vei ca la noul capitol, iti apare sematura de 3 ori
........ poate iti faci timp si editezi.....
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ellen79i spune:
Ina mercy pentru sfat...ideea e ca eu m-am mutat la parinti ( sotul e in voiaj) si la ei nu am net...am doar la munca si intru mai rar ca la noi volumul de munca creste proportional cu burtica...nu ca ma plang ca-mi place ce fac....dar cateodata tare mi-as dori sa stau acasa cu burtica in sus...nu in fiecare zi dar din cand in cand...la ora 7 dimineata a ajuns taica-miu sa ma dea jos din pat cu japca...ca la 7.45 tre sa fiu la munca.::((
asa ca ...mai greu cu scrisul...cand apuc putin timp liber intru si citesc din urma sa vad ce am amai pierdut..
Multumesc pt informatii..
Si am continuat cu Dr. daduianu si imi place de ea...ieri am fost la analize pt triplu test...si se pare ca rezultatul il iau pe 27.12. Sper sa iasa totul bine!!!
Multa sanatate atat la gravidute cat si la mamici si bebici.
+18
quote:
Originally posted by ina78
Ellena79i - ai scris mai putin de 10 mesaje si esti inca moderata - de ceea mesajele tale apar cu oarecare intirziere. Scrie repede inca 3-4 mesaje ... pentru ca apoi iti vor aparea in timp real.
Eu merg in continuare la Dr. Daduianu. Sint multumita.
Triplu test l-am facut la Synevo. Rezultatul parca in 10 zile. Si fara erori...(asta am inteles ca se intimpla destul de des).
Pup pe toata lumea fara exceptie. Sanatate multa.
eu - Ina- puiutul meu
ellen79i