Gravidute si mamici de Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

si inca ceva, pentru cine imi poate raspunde...maine ma duc sa fac prima doza de antitetanos...intrebare: DOARE???

Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mokika, am inteles acum.

Adryana, doare un picut, doare cand iti baga serul si pe urma te doare manutza, pe mine ma durea si cand dormeam pe partea respectiva. dar asta este....

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 14 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Adryana - poti sa pui compresa cu apa rece dupa vaccin pana seara si nu vei mai avea dureri. La rapel asa am facut si nu m-a mai durut ca prima oara cand am suferit vreo trei zile....

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Avem primul dintisor!
Il asteptam pe al doilea acum!
Asa ce am reusit printre randuri....despre ce aur e vb?cat?cum?
Pupici

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Chiar am nevoie de incurajari, ca asa mi s-a facut o frica de vaccinul asta...si totusi am facut atatea injectii la viata mea ( un an Moldamin si nu numai), ca as fi bagat mana in foc ca sunt obisnuita...si totusi uite unde era morcovu la mine..la un amarat de vaccin...pai nu mi-ar fi mie rusine?

Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

multumim mult pt laude sunteti niste dragute...

mokika:prietena mea Florina (2peu)are bb de 4 luni cu stridor ..Si ea este foarte ingrijorata.Ati fost internate in spital in aceeasi perioada cam cu acelasi diagnostic: laringita.Mi-a spus k din cauza stridorului si din faptul k nu poate inghiti foarte bine face destul de des infectie in gat, si acum il fereste cat poate...adica nu il scoate deloc din casa si nici nu lasa pe nimeni sa ii viziteze.
Ea crede k a facut stridorul din cauza nasterii grele pe care bb a avut-o( a povestit mai demult aici despre faptul k d-l lutescu nu a vazut gradul ridicat de maturare al placentei, nici cordonul infasurat in jurul gatului si nici nu a venit la nastere)dar din cate spui tu stridorul e ceva congenital...Ea este foarte spriata din cauza lui si a tot umblat pe la medici sa gasesca solutii.toti i-au zis k doar timpul rezolva.

Chiar azi am vorbit cu ea si ma ruga sa va intreb, caci ea nu mai are timp de forum daca nu cumva stiti un kinetoterapeut, caci bb are si ceva intarzieri motrice si ii trebuiesc exercitii de specialitate....daca stiti, va rog mult de tot sa-mi ziceti , caci cu cat mai repede , cu atat mai bine.

pisikuta: bine ai revenit si sper sa nu ne mai paraseti! sa-ti traiasca bb!ma bucur k ai reusit!

Adryana: cam doare...

angi: tu cand ai fost la ultimul consult tot 150 de ron te-a costat? eu stiam k 100 si am cam ramas fara replica la auzul sumei...Mi-a spus k din decembrie au crescut preturile

mav: sebi e mortal cu replicile lui...e foarte inteligent

florina: felicitoari pt primul dintisor la cat mai multi fara dureri!

jojo, mav: cred k aveti toate sansele sa le faceti pereche copiilor caci vad la noi aici multe perechi( bisous, mokika,docdecap).

va pup si va ues o seara buna!
nu uitati sa scrieti dc stiti vreun kinetoteraput

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, da, pe 6 decembrie cand am avut ultimul consult am dat pt pria data 150 de ron, si la fel mi-a spus ca s-a marit tariful din decembrie... Ce sa ii faci, suntem la mana lor.

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 14 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mada si Angi eu tot la fel am platit.
Fetelor voi ati facut careva vaccin antigripal?Eu am intrebat-o pe d-na dr. si mi-a spus ca pot face vaccinul decat sa ma imbolnavesc de gripa.Sunt cam sceptica in privinta lui.Voi ce credeti?
Este targ in Mamaia, ati fost?La Cleopatra lucrusoare pentru bb-ei frumusele.Am cautat pt. bb-ul meu un body inscriptionat "tatal meu e cel mai tare"si n-am gasit.Voi ati vazut asa ceva in C-ta?Multa sanatate si va dragele mele.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 27+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Am venit si eu la spartul targului. Am fost plecata 3 zile si ce veste gasesc? Madaluta va avea fetita!
Bravo, Mada, ma bucur enorm pentru tine, stiu cat de mult iti doreai o fetita. Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa va bucurati de ea!
Maia, eu am facut vaccinul antigripal.Mi-a zis ca imediat dupa, voi avea simptome de gripa, ce vor trece imediat dar nu am avut nimic. M-am simtit chiar foarte bine. Cat despre body-uri cu inscriptii haioase, am vazut cateva la un magazin cu haine de copii din Tom Mall (pe partea cu magazinul de animale, putin mai incolo, pe colt). Scuze, am uitat cum se numeste magazinul, parca ceva cu "Z". Poti incerca si acolo daca au.
Mokika, m-am ingrozit cand am citit prin ce ai trecut. Sper ca micutul e mai bine! Of, si sora mea are probleme cu nepoata mea. Face laringita din orice si mai ales noaptea se trezeste vomitand.Si pe ea a speriat-o o desteapta de asistenta spunandu-i sa o pazeasca non stop ca se poate ineca cu voma in somn.

19+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Neatza!

Mai depinde ...pe mine nu m-a durut deloc vaccinul anti-tetanos ,am facut 2 doze si la niuci una nu am avut dureri ...si nici dupa.

Florin_a ..intrebai de aur? Am o cunostinta care vinde aur ,nou ,14k , cu 45 ron /gram.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput