Gravidute si mamici de Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

docdecap: eu stiu k daca nasti la medgidia, copilul il declari tot acolo ..

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

docdecap,copilu' il declari in localitatea in care nasti!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Fetelor, am gasit pe www.avamedica.ro o gramada de informatii cu privire la preturi, analize, medici, echipa lor si multe altele. Nu ratati, eu zic ca merita sa intrati.

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

ah, am scris de am rupt si nu stiu cum am sarit la alta pagina si am pierdut tot!(sper as nu fie vreun semn :))
sa incerc din nou....deci: dupa ce am abandonat forumul cu mai bine de un an in urma, ca activista in asteptarea unui ingeras.., am gasit aici o comunitate atat de unita si generoasa, careia i se ingaduie aparteneta la un grup minoritar. si am regasit cu bucurie si din cunostintele mele vechi, aspirante, acum cu copii si impliniri. eu va doresc, tuturor, sa va traiasca puii mici si sa aiba viata implinita, iar la cei nenascuti, sa stea cuminti pana vor implini visele parintilor!
eu am o mica de 9L 1/2 si o problema comuna cu mokika: fontanela si vigantolul. si nu mai stiu ce medic sa cred...la 6 luni, dra anghel i a suprimat vigantolul ptr o luna, ptr ca i se inchisese fontanela prea devreme(fara sa masoare circumferinta craniului). in ultima luna, dra dumbrava i a marit doza de la 2 la 3 pic, fara macar sa i verifice fontanela, ptr ca dr stanescu sa i scoata vigantolul pe motivul fontanelei inchise...zice el ca, dupa cernobil, a crescut incidenta cazurilor de la 3 luni, lucru care era, inainte, caz de comisie pediatrica.
dupa ce am citit sugestiile fetelor si am revizuit mama si copilul, sint in cumpana si ma intreb catre cine sa ma indrept. fetita n are nici capul mic, nici semne de retard, noi o vedem suuuper smarty(ca i a nostra, na). iar cu vigantolul stiu ca nu te joci, nu l scoti si l bagi in tratament fara sa verifici semnele clinice specifice. mokika, tu ce ai mai facut cu puiul tau ptr asta?
salut toate fetele si ptr ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna ziua fetelor,
Lulu,bijuteriile de care zici sunt din aur de cate carate?
Doc,mie vineri adica maiine dimineata imi convine, tot sus la tomis si il iau si pe Victor cu mine daca vin alte mamici cu copii daca nu il las cu bona.Dar cine mai vrea sa vina, suntem doar noi doua?Alte voluntare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

angi, mokika si bisous, am dat comanda pt carti. vor fi puse la posta azi si le voi primi luni, cel tarziu marti. pretul a ramas 20 lei/buc. vom stabili atunci cum ne intalnim, eu deocamdata nu stiu ce program voi avea.
fug ca-s prinsa rau de tot in proiecte...
o zi buna tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

bisous ,din aur de 14 k ...si stiu ca in oras este in jur de 70-75 ron /gram ....mai are ceva ..iti dai seama .a scapat imediat de el !

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!

eu am comis-o ieri, nu situ cum, dar sunt racita cobza! adica nasul infundat da' nu de tot si nu curge, ma ustura pe gat de nu stiu de mine si cand respir si cand inghit, am capu' mare si parca nu pot sta in picioare de ameteala.
febra inca nu, stau cu ochii ca pe butelie, dar cu ocazia asta stau si eu o zi acasa! nu va spun ca mi-e teama si sa ies pe balcon sa intind rufele! am bagat ceiurile traditionale, oscillo evident, acuma astept sotul cu niste homeogene. as face si baia de aburi, numai ca am tensiunea d eobicei 8 cu 5, si de la aburi mi se face f.f.f. rau -mai nou fac dus cu usa deschisa sa nu mi se faca rau. alte remedii posibile, in afara de patut si supa de pui??

mav, ma pusesem si eu pe lista cu cartea, dar nu-i bai, daca ai adunat numarul necesar pentru comanda e bine, imi iau eu de la cineva si ii fac o copie.

bisous, maine nu mai sunt valabila pt. intalnire, as vrea sa nu ies din casa daca nu e absolut necesar. sa vad ce fac cu programarile pentru terapie, chem la mine acasa.. Terapeutul meu cel cu hipnoza s-a oferit sa vina la mine, sta si in cartier, macar eu nu raman fara..

va pupic si trec acuma la supa, mi-e si foame!

Monica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

...N-am mai scris de mult despre ispravile lui Seb... nu pt ca n-as fi avut ce... perle si nazdravanii se aud/ vad/petrec zilnic in casa noastra.... Dar acum chiar n-am rezistat sa nu notez asemenea replica:

"Mami, eu nu ascult regulile tale, eu ascult sentimentele mele!!!"

...Eu il trimiteam la culcare, el mai vroia sa se joace la calculator...

Moni, mii de scuze, cred ca am ratat mesajul tau... O sa vad eu cum si-ti fac si tie rost de carte, nu te las eu fara!
...Sunt zapacita rau cu examenele si proiectele... si nu ma simt ok fizic... Te rog sa ma scuzi!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Va place COLAJUL NOSTRU?

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput