* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (78) *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Fetelor...cce de mai scrieti..ca sa zic asa..
Miri_Mika..superbe pozele cu baietelul tau..cred ca ti-am mai zis..dar e asa de frumos..iar alea in care sunteti impreuna..si se vede si burtica ...sunt extraordinare..ar trebui puse in rama...

Irinouka...iti dau dreptate...in legatura cu .."sa nu ne mai gandim atata la nastere"..oricum va fi cum o vrea Dumnezeu. Eu am tot facut planuri care s-au dovedit ienficiente...de cand am ramas gravi/....si as fi vrut sa nasc natural..dar...stiind ca pot interveni atati factori pe care nu ii pot controla...i-am zis dsi dnei dr..sa faca ce crede ea ca e mai bine pt fata...si ptmine...Ma cam sperie ideea unei cezariene de urgenta..ca ma gandesc ca nu apuc sa vb cu anestezistu...dar..ma gandesc ca trebuie sa rezolve dr cumva..nu?

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 30 si Stefania

asa e, lucrurile nu ies atat cum vrem noi cat cum e dat sa se aseze. nu zic ca n-avem nicio putere pe lumea asta si ca tre' sa acceptem tot ce ni se pune in fata, dar sunt momente si situatii in care chiar nu
avem um sa intervenim sau sa facem ceva.

pe de alta parte, oricat am vb, oricat ne-am da mari si am gandit logic, tot ne vom gandi fff des la nastere si tot vom avea inima stransa, macar un milimetru.

eu zic ca tu ai trecut peste ce era mai greu in sarcina asta. ai reusit sa il tii pe bebe in burtica pana acum, in perioade cand totul se anunta f dificil. pt tine, bataliile cele mari sunt deja castigate. in locul tau, as fi mai speriata de cele prin care am trecut decat de cele ce vor urma, gen nastere.
ai fost si esti extrem de curajoasa.

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

nu cred ca poti vizita...prietena mea e neonato acolo si am incredere in sfaturile ei. E meseriash in rezerva ca ai wc acolo si nu te mai tarasti pe hol; tb sa-ti faci rezervare. o voi intreba si despre bagajul de spital, cu ce ai voie...

31+
AMR 8

o sa ma interesez cu vizitatul, stiu ca sunt spitale unde se poate, gen CFR 2. ar fi grozav sa iti intrebi prietena de bagajul de spital, sa nu caram acolo juma' de casa si un sfert de farmacie.

irina 35 Rares

Mergi la inceput

SENZATIONAL!!!

acest site nu imi da voie sa scriu m.u.i.e.r.e, dar permite aparitia unei reclame cu titlul "Cu ce te duci la curve?" !!!!!!!!!!

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

irina 35 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Irinouka ..mersi mult de incurajare..stiu ca ai mare dreptate...si eu..avand super mult timp liber..ma gandesc intr-una la timpul ramsa..si la cum va fi cand voi naste..deocamdata Dumnezeu m-a tinut tare..is nu imi e frica..nu am sentimente de teama sau panica...singurele momente mai dificile sunt cand fac un pic de efort si apoi ma resimt..si imi vine sa imi trag pumni..ca nu am stat nemiscata...dar trec momentele alea...si simt ca Stefi e cu mine si ma ajuta...si vom trece impreuna prin greutatile astea...

Ma gandesc totusi cum sa fac..sa fie totul cat mai ok..de genul..poate ar fi cazul sa vb cu anestezistul..inainte..la controlul de 32 de sapt o voi intreba pe dr gine...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by irinouka

SENZATIONAL!!!

acest site nu imi da voie sa scriu m.u.i.e.r.e, dar permite aparitia unei reclame cu titlul "Cu ce te duci la curve?" !!!!!!!!!!

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

irina 35 Rares

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

la Braila mi-au dat-o in grija pe Ozi a treia zi cand m-am dus de la terapie la salon. A fost bine pt ca a mea dormea ziua si noaptea urla...cat am stat in salon eram zapauca...ziua nu puteam dormi iar noaptea incercam sa o linistesc...nu vroia sa suga desi laptele imi curgea siroaie...o puturoshik! prefera glucoza...din cauza asta a si scazut de la 3600gr la 3200. In ultimele 2 zile a luat 50gr ca sa o pot scoate din spital. In plus noaptea atipeam cu ea la piept si riscam sa o scap din brate.

32+
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mi-am schimbat semnatura!!!! sunt in saptamana 33...

32+
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mai, eu sunt atat de high acu ca a trecut presiunea cu cum voi naste... nu ma interesa fix felul in care iese, era problema d einsulina. acu stiu ce ii zic diabetoloagei: sa si-o bage ea, insulina, unde ma gandesc eu. pt 3 saptamani eu una... nu iau, no way! s-apoi... daca e sa creasca, copilul asta creste pt ca asa e "genetica". asa ca...

alinatudor, io-s moarta coapta, topita d eindragostita de bruno. asa ca acu profit de tot si de toate pe ultima suta de m, par el, porceletul, profita:))))

irinouka, este ca e beton faza cu m.u.i.e.R.e a? ce ma calca guta and vaz scris acolo: "ia o pauzare".

haideti mai, chiar nu mai stim nimic de clopotselul nostru?

si apropos... iulia ori a patit ceva, ori... a patit ceva:(

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Am revenit.
De Ginger (mamica de gemeni) mai stiti careva ceva?!

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

da, mai, cu iulia nu cred ca e de bine, din pacate...si nici n-avem cum sa dam de ea, fir-ar sa fie de treaba...n-avem nici nr de telefon, nici vreo alta zuza din acelasi oras cu ea. nu stiu cum sa facem.

irina 35 Rares

Mergi la inceput