* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (78) *
Raspunsuri - Pagina 22
Ven spune:
Revin ca sa zic ce am uitat.
Daca si fetele sunt de acord, (avand in vedere ca-s mai noua printre voi si nu ne 'cunoastem' chiar asa de bine) as vrea ca zuzele mele "pereche" sa fie niste fete de pe aici, din Nord, unde avem numai dr. super-profesionisti si laboratoare de analize extra-bengoase
, adica LauraIoana si Gugushtiuc.
Fetele, pliz say yes
si daca o faceti, nr. meu de tel l-am trimis intr-un mail pe contul comun.
Sar'na 
Venera
, mama lui Markus
AMR 17 zile
Markus e mare!
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Ven
Revin ca sa zic ce am uitat.
Daca si fetele sunt de acord, (avand in vedere ca-s mai noua printre voi si nu ne 'cunoastem' chiar asa de bine) as vrea ca zuzele mele "pereche" sa fie niste fete de pe aici, din Nord, unde avem numai dr. super-profesionisti si laboratoare de analize extra-bengoase, adica LauraIoana si Gugushtiuc.
Fetele, pliz say yes
si daca o faceti, nr. meu de tel l-am trimis intr-un mail pe contul comun.
Sar'na
Venera, mama lui Markus
AMR 17 zile
Markus e mare!
SIGUR CA DA!!!
GUGU
36+
Alex? 
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 11 ZILE!!!
gugushtiuc spune:
CRETZULINA LA MULTI ANI!!!

GUGU
36+
Alex? 
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 10 ZILE!!!
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by irinouka
miri, din momentul in care o sa reincep serviciul, o sa reiau si traseul bucuresti-briusel, in lumina celor relatate aseara. :-) iti dai seama ca n-o sa ratez momentul sa punem de-ntalneala!
acum, eu ziceam de vizitat la spital si d'astea...ma si imaginez urcandu-ma in avion si aterizand la briusel, eventual via helsinki, ca sa vad ce faceti, cum va simtiti si cum va arata cezarienele/epiziotomiile. :-)))
bine, la cat sunt de ticnita, mi-ar placea la nebnie. ador sa ma plimb 2"cu avionul!
irina35
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
WELCOME TO FINLAND!!! Cat de tare ar fi s-o punem de-o "intalneala" in tara lui Mos Craciun!! Va asteptam cu drag! Si apoi mergem impreuna la Miri

Miki
36+
Buburuza simpaticaMiki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
aurel_cris spune:

CREATA sa ai parte numai de bucurii in viata alaturi de cei dragi si bubulina ta 

28+
miki_baby spune:
Dar capitol nou nu face nimeni?![]()
Miki
36+
Buburuza simpatica
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
La multi ani celei mai crete Silviutze!
Fetelor eu m-am simiti extra la Daimon aseara...atat de bine incat am continuat cheful la petrecerea cu firma sotzului pana la 4dimineata. Am dansat de am bashici in talpi, am mancat porcarii delicioase (cred ca am un an de cand n-am pus gura pe porc) si m-am destrabalat cu un pahar de Campari Orange si apoi apa plata. Oricum, m-am uitat la pozici si...va multumesc fetelor ca asa aveam un nerv pe tunsoarea mea incat imi venea sa bag masina de tuns...dar nu e asa groaznica vad!
Pupici ca fug la alta sindrofie!32+
AMR 7
Cum mai Gratiela sa fie urata tunsoarea ta..dar erai super aranjata...toata viata mi-am dorit parul bucle bucle..daca ai stii ce sacrificii faceam cand eram in liceu...aveam tot timpul capul ca un mar batut de la bigudiuri...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina
30 si Stefania
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by NataliaS
helouuu!!! Io iar in miez de noapte...
CREATAsa fii sanatoasa , fericita si iubita, iar bebelusa sa fie perfecta! si sa va aduca numai bucurii.
Gina - mi-ar placea mie faza cu scurtatul colului...dar parca vad ca nu se-ndura...incep sa cred ca sarcinile astea isi bat joc de mine - la Ana am stat cu colul deschis de 2 degete de la 36 sapt si am nascut la 41+ cu cezariana, iar acum am 38+, col inchis, lung si de nascut...vom vedea, oricum SIGUR nu-s urmatoarea!
Ce m-am mai distrat de explicatiile despre Elodia
Vorbeati de nume...eu de la inceput am avut si acum ca si la Ana numai nume de fata - Eva Stefania...acum e numai Stefania, dar cu siguranta nu stiu care va fi numele final, maine e in plan sa scormonim liste... daca ne hotaram va spun.
Gatta - foarte frumusele sunteti zuzelor!!! M-am delectat vazandu-va fatzucile si burticile
NataliaStefania 38+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
AMR MAXIM 2 SAPTAMANI
Mie imi place tare Stefania...drept urmare..si pe ingerasul meu tot Stefania o va chema..e un nume puternic...si asociat cu numele de familie..mi se pare ca suna chiar foarte bine...Stefania Tudor...iar cand e mica ..ii putem spune Stefi..asa ca sa nu fie prea lung
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina
30 si Stefania