Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by roxanici
asaaa
Karra, user: martie_aprilie_2007@yahoo.com ptr 4shared.
Mi-am permis si am mutat niste poze prin albumele de pe webshots. Le-am pus in Albinute & bondari (3), asta ptr ca in albumele pe 8 luni sa ramana doar cate o poza de-a puiutilor.
Mi-am permis cam mult, nu?! mda, da nu ma pot abtine
Krissy, am vazut poze cu spiridusaaaaaa!!!! daca ne mai citesti mai baga 2 vorbe pe-aici, sa stim ca sunteti ok
bai, da io pusesem o carutza de muzica din baby einstein pe 4shared, care le-ati zapacit pe-acolo?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
'neatza buna!
Roxanici, mai este un user pe 4shared, si anume martie.aprilie2007@gmail.com, cu aceeasi parola binecunoscuta. Acolo este multa muzichie, inclusiv ce am pus si eu cantecele de Craciun.
O zi faina va doresc ca io am avut o noapte gri de la dintzii lui Vlad.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
ghibuadina spune:
ROXANICI sau cine mai e acum, explicati-mi si mie ca la p..... unde gasesc 4shared, parola o stiu, ca sa intru sa descarc programul DIANEI.Multam tare!!!!
roxanici spune:
Absoluta m-a platit gras si mi-a zis sa va zic asta:
iac'asa arata calendarul
Loradin, fiecare din noi avem stilul personal; si da, m-ai ghicit nu is romantica deloc
roxanici spune:
quote:
Originally posted by ghibuadina
ROXANICI sau cine mai e acum, explicati-mi si mie ca la p..... unde gasesc 4shared, parola o stiu, ca sa intru sa descarc programul DIANEI.Multam tare!!!!
ADINA cu ALEXIA-23.02.2007-www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=10243&from=search&keyword=alexia" target="_blank">VOTATI ALEXIA
www.4shared.com te loghezi cu userii ce s-au zis pe-aici,parola e aia de o stim toate. Intri si o sa vezi minunatie de documente, cantecele, povesti, carti si multe altele.
Spor si mai intreaba daca nu pricepi ceva
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by ghibuadina
ADINA cu ALEXIA-23.02.2007-www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=10243&from=search&keyword=alexia" target="_blank">VOTATI ALEXIA
Gasesti pe 4shared.com cu user martie_aprilie_2007@yahoo.com un folder Utile copii.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
karla32 spune:
Buna dimineata!
Mai fetelor, m-ati omorat cu 4shared.com! Ori eu am uitat parola, ori habar n-am sa intru! Pleeeeeeeeeeeeease! Parola pe PM, sa vaz daca io is tuta sau doar uituca!
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
absoluta spune:
quote:
Originally posted by Zadi
elyanne - pai de scurta ai fost scurta, dar la obiect nu prea. eu astept sa imi raspunzi detaliat la ceea ce te-am intrebat. desigur cand ai timp..
abia astept raspunsul tau
iunita.............iunita pe unde esti?
fetelor stie careva ce face iunia? absoluta tu stii ceva?
stefimic - ce te motiveaza atat de pozitiv pentru a te apuca de slabit? rochia de revelion?
eu am ramas dupa sarcina cu Ingrid cu 4,5 kg (am plecat de la 53 kg si am ajuns la 68 kg) iar la Ian am plecat de la 58 kg si am ajuns la 72 kg. Acum am 59 kg. sunt balena si arat cam asa. la 1 m si 62 de cm. e mult 59 kg. eu vreau sa ajung la 50 kg dar nu stiu in ce secol.
Stii ce e ciudat? Ca in ambele sarcini am luat aceleasi nr. de kg iar diferenta dintre greutatea lui Ingrid la nastere si cea a lui Ian a fost de 1 kg in favoarea lui Ian. De unde concluzia ca nu conteaza cat iei in greutate tu mama, asta nu are influenta asupra greutatii lui bebe. stiu o mamica care a luat 37 kg in sarcina, toti credeau ca va naste gemeni sau un copil foarte mare, dar surpriza bebele ei a cantarit 2 kg si 900 g.
succes in lupta cu kilogramele. daca reusesti, posteaza tipsul !!!
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
http://community.webshots.com/user/danazaharia
Zadi la mine la sectie nu a fost inca adusa Iunita....
De unde Dumnezeu sa stiu eu ceva de Iunita ?????????
karla32 spune:
Multumesc, Carmen! 
Uituca nu sunt...prin urmare stiam parola. Dar cu userul de yahoo ma trimite la cai verzi pe pereti. Numai chestii in spaniola!
Cu gmail am reusit.
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
arissa spune:
karla, cu placere. Dar eu am reusit sa intru si cu userul de yahoo.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

.....iunita pe unde esti?
. la 1 m si 62 de cm. e mult 59 kg. eu vreau sa ajung la 50 kg dar nu stiu in ce secol.