Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 20

clauclau spune:
Mami, daca nu era treaba serioasa, ea nu si-ar fi anuntat parintii in Romania. Doctorul i-a zis ca trebuie chiar sa-i faca o interventie chirurgicala, dar nu stiu despre ce este vorba. O sa vorbim azi mai mult cu ei, sper sa fi inteles noi toti gresit! Offf Doamne!!!
Chris, felicitari pentru baietel! Ai dreptate, important este sa fie sanatos...
CLAU 28 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

sovietica spune:
Pai Mami, nu mai facem brad, ca pe 26 dec plecam din Bucuresti, iar Craciunul il sarbatorim la casa unchiului, cu familionul. O sa mergem noi la brazi (padure) in loc sa aducem bradul la noi.
Miscarea o faceam nu ca sa slabesc, ci pt a fi in forma la travaliu/nastere, si pt ca sa nu ma mai doara spatele asa tare. Si (aici si Naty poate sa confirme) ca sa imi mentina moralul.
Chris, sa iti traiasca ficiorul!
Clau... :(
Olgutz, ata ete, era mai dificil pt tine, nefiind din Bucuresti. Sanatate maxima si bafta vineri la echo.
Alexa, succese maxime si rabdarica iti doresc! Poate mai multe tipuri de teste ar face o diferenta? Poate ar fi bine sa va detasati de problema acum de sarbatori ca sa va rehidratati dupa atata si sa reincarcati bateriile pentru un urmator sezon mai bun...
si nu te lasa
sovi 20+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici

nicol_conte spune:
Salutare la toate randunicile!! De azi dimineata de cand am venit la servici nu m-am ridicat de pe scaunul asta, am avut de recuperat , ca doar am lipsit ieri.
Mai inainte de toate, vreau sa va spun ca ieri am fost la cabinet la d-na doctor si cand a auzit ca nu stim nici pana acum ce ascunde bebe intre picioare m-a pus imediat la ecograf. Si ce credeti???? Mi-a spus ca parca a vazut o putza , dar ca nu poate sa-mi confirme 100 % pentru ca statea cam cu fundul in sus, asa ca o sa mai astept un pic pana pe 18 cand mergem la Iosup sa ne spuna el sigur , sigur...Sper ca raspunsul sa fie acelasi... Bogdan , cel putin, nu are nici o indoiala ca nu e baiat, chiar dinainte de eco..
In rest bebe e bine, sa stiti ca e foarte activ, da din picioruse tot timpul si dimineta si la pranz si seara..cateodata chiar se cunoaste cand impinge in burtica.
Am vazut pozele cu voi de la intalneala, tare rau imi pare ca nu am putut sa ajung si eu, poate data viitoare.Vreau sa va spun ca sunteti toate niste burtici super frumoase, dar eu nu am recunoscut decat 2 fete :pe Sovi si pe Simonette, pe restul am incercat sa va ghicesc dar nu am reusit, asa ca am tras cu ochiu la listuta lui Simo.
Merg sa mai citesc un pic din urma si revin sa stau cu voi pe creanga pana la ora 2 cand plec acasa.
Apropo de programul scurt, vreau sa-i spun lui Maryb ca legea conform careia are dreptul la reducerea programului de lucru este OUG 96/2003 ART. 13. Asadar, treci la treaba si fa repede o cerere careia ii anexezi recomandarea de la medicul ginecolog si scrisoarea medicala de la medicul de familie. Iar in josul paginii, treci cu *(eu asa am facut, ca sa nu piarda domnii sefi prea mult timp cu cautatul) articolul de lege care iti da acest drept.Succes si daca mai ai vreo nelamurire nu ezita sa ne ceri ajutorul.
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol19+ si Alexia(24aug2005)

underqueen spune:
buna, randunici! stiu ca nu am mai intrat de mult sa va scriu, dar va citesc ... nu prea pot sa stau la calculator ca ma doare bazinul de mor...asa ca stau cate putin.
ieri am terminat concediul medical si azi dimineata m-am prezentat "cu spor si voie buna " la scoala. surprise! mi-a zis directoarea ca a crezut ca nu mai vin si mi-a impartit orele la celelalte fete . asa ca sunt iar in medical... asa ce m-am suparat...
am si plans...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 28+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

gbutucica spune:
Neatza buna! io is tot impastiata , dar sincer nu ma poci abtine( una din gianinile mici vrea sa spuna) sa nu zic vreo doua vorbulitze( deh daca m-am nascut vorbind.....)
Sovi -ana, in primul rind sarumina pentru ajutorul dat atunci cind am avut nevoie( stii tu) , si eu zic sa faci bine sa te mai menajezi ( aviz durerile de burtica de acu ceva timp , cind tu le-ai ignorat). io iti doresc us Sasha sanatos( ca lung este) si toate sa fie bune. INca un cintec pt tine FATA VERDE CU SASHA_N BURTICA IA SA STAI TU CUMINTICA,doar CU PLIMBARI IN PARC ( dar fara "JOLING(cum spune un preten)", FATA VERDE si multi pupi.
Chris sa-ti traiasca si tie baietelul .
Clau , imi pare sincer rau pentru cumnata ta , si off se pare ca e destul de grav.Dar DD este mare si poate bb este mic, sunt convinsa ca mai merge la un control pt reverificare. hai totusi sa speram ca va fi bine.
As dori sa fiu mai activa pe forum , dar sper din suflet sa ma intelegeti.
ELA mama da ai avut cosmar cu cele 63 de pagini, se vede ca avem imbaritza cu toatele.
NATY SI SIMO27 UN PUP SPECIALSI UN GIND BUN.
acu sa pupam un stol intreg : SIMONELE, RACULCILE, ROXANELE,LALY,CORY,RIRIAN, OLGA, ELARA, IOANA, MIHUTZA, PAPACIOASA SOMNOROASA,OANA,CRISTINA (SPER SA NU TE MAI DOARA SPATELE SI SA AI MORALUL MAI SUS, MACAR DECIT AL MEU), DELPHINUTZA ( SE PARE CA NU MAI AI NEVOIE DE AJUTOR.....)LIVI( CARE ERA SUPARATA CA VB SINGURA , DESI NU E AASA) , SI LISTA ESTE SUPER LUNGA.........VA PUPP PE TOATE FARA NICI O EXCEPTIE
, SI DACA VREO UNA SE SIMTE CA N-AM PUPAT-O SA-MI SPUNA CA VIN INDATA CU UN CAR DE PUPURI
LA SEMNATURA NU VA UITATI CA NU E SCHIMBATA , MAI PUNETI O SAPT.
VAI DA SUNT
CU MORALUL RAU LA PAMINT. OFFFFFF DA CI MA FAC??????
Giani 27+
ca am dovada
o fi chiar baiat?

elara spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
...pai am patit-o si eu de 2 ori in viata mea...
...dar dupa ce am oprit Diane35...il luam ptr chisturi...
in rest la 28 de zile si 5 min...veneaaaaaa
E drept ca poate si sa nu fie bebe si sa fei doar o dereglare, dar se poate si sa fie si sa nu ti se pozitiveze tie testul.
Eu stiu ca era pe aici o gravidutza care spunea ca la primii 2 copii ai sai nu i s-au pozitivat testele pana pe la 8 saptamani abia, indiferent cat de mulet si cate firme diferite a incercat.
Deci poti sa mai speri inca, asa ca ai grija de tine ca si cum deja ai fi gravidutza.

Elara

vine

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

elara spune:
quote:
Originally posted by Olgutzika
Vreau sa le felicit pe Sovi si pe Elara pentru intalnirile cu bebicii! Ma bucur mult, Sovi, ca ti-a placut Iosup, mi se pare exemplar, nu inteleg ce a avut cu Elara....Pe bune!!!! Olga27+ cu
Ioana
Multumesc frumos pentru felicitari.
Cat despre Iosup, eu banuiesc ca este stresat si tracasat de cazul acela, in care e chemat in judecata de mama unei fetite, la care nu a vazut nici macar ca inimioara era pe dreapta dar mai ales ca mai era si malformata.
Oricum, in opinia mea, chiar daca nu a ridicat tonul si nu m-a jignit, indiferent de ce motive a avut, tot nu il scuza chiar daca m-a respins cu "aluzii fine" (dupa parerea lui probabil, ca pe mine m-a bulversat si ranit, mai ales ca mai facusem alte 2 eco la el si-mi facuse impresie nu buna, ci foarte buna).
Preferam sa-mi spuna cinstit ca prefera sa nu dea explicatii suplimentare deoarece isi depaseste atributiile. Si as fi inteles. Dar felul in care m-a respins m-a lasat fara grai. Nu va mai povestesc cat am plans pe urma acasa, pana am ajuns la dr mea.
Elara

vine

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca