Mamici de noiembrie- decembrie (128)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Da Roxana, sunt contractii, dar stii tu, din alea care tot nu fac mare lucru, pana la urma. Vineri cel putin colul meu era tot lung si inchis - cred ca-ti aduci tu aminte ce vesti bune-s astea scurt inainte de DPN ;-))

Ei, bine ca-i bine bb. Iar la dr cu acupunctura i-am zis ca sper ca saptamana viitoare sa merg de la el direct la spital.

Maine ma intalnesc cu moasa care va veni dupa nastere acasa, daca voi fi bine si ma voi intoarce in aceeasi zi sau ma rog, in timp de 24h.

Adina 38+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..ce sa zic iti urez succes..stiu cum sunt contractiile alea care nu fac nimic bun..poate te ajuta acupunctura.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

anca - si eliza sta 45 min la san si apoi mai cere...eu ma mulg si ii dau cu bibe. adik masa dureaza mai mult de o ora!
rge - eu am scapat de grija AC. mi-a facut ligatura de trompe.
dany26 - si eliza vomita cand mananca ca o lacoma si inghite aer, sau daca are mucisori.
si eliza de 2 zile mananca si plange in continuu. parca nu se mai satura. de dormit doarme foarte putin peste zi. bine ca doarme noaptea.
adina - tinem pumni...
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

RGE am inceput sa imi fac si eu ceaiul mai concentrat!

maine il cantaresc pe bb la dr...de abia astept ca in primele 2 sapt abia luase cat avea la nastere....

azi singura metoda de a nu voma a fost sa il culc mereu pe o perna in pat in pozitie foarte inclinata (cu capul fata de picioare)...offff.....de dimin. daca il puneam in patutz dadea inapoi laptic///

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

mersi mult gabitz de "incurajare"

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Victo, ce bine ca eu iesit bune analizele lui Stefanut! Cu anemia se rezolva.
Adina, ma bucur ca esti mai bine. E ok si ca ai scapat de febra, macar ai capul limpede. :) Face si Jasmina tratament?

Noi ne-am plimbat azi vreo 2 ore jumatate pe-afara. Ea doarme bustean, eu am cam inghetat. :)

Adina, iti trimit un PM, pentru cand ai timp si daca poti sa-mi raspunzi.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by ellis

este pompa manuala de la avent? se gaseste si in sensi blue?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

eu am luat din sensi blue cu 240 ron si in real am vazut dupa cu 200 doar

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

RGE am inceput sa imi fac si eu ceaiul mai concentrat!

maine il cantaresc pe bb la dr...de abia astept ca in primele 2 sapt abia luase cat avea la nastere....

azi singura metoda de a nu voma a fost sa il culc mereu pe o perna in pat in pozitie foarte inclinata (cu capul fata de picioare)...offff.....de dimin. daca il puneam in patutz dadea inapoi laptic///

14 Noiembrie 2007

offfff...am inteles ca nu ii face bine la coloana pozitia asta inclinata...pe perna....asa e, nu???!!!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

dany cam asa e, nu prea ii face bine la coloana.
Victo i-am dat lui Raul atunci 150 l de laptic de la mine si dupa pentru ca mi s-a terminat stocul i-am mai dat 30 ml de formula si a tras un somn .Dar si azi a dormit cuminte ca un ingeras , ca a putut mami sa faca papa si curatenie prin casa ... nu mi-a venit sa cred.
Referitor la colici eu folosesc sab simplex, si nu avem nici o durere, asta mai ales de cand papam lactoza de la humana si facem kk singuri.
Noi maine facem 8 saptamani ..suntem mari ... si poate de asta incepem sa dormim noaptea mai mult
RGE si doctorita mea a zis la fel, fara AC cat alaptez (chiar si putin ca mine)... doar cu preze...Aseara am incercat si nu e asa de rau ...in sfarsit mi+am taiat panglica

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

si eu culc fata pe o perna mai mare, ca sa stea ridicata pt ca nu ragaie si tot timpul ne curge laptic cand se agita, dar si respira mai usor de cand e racita. si mai doarme bine in brate la mami

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput