Nou stil de viatza (161)
Raspunsuri - Pagina 18
gusta spune:
Neatza.
Gata Delia am venit .Un frig afara si eu am dus copilul la gradi si ea numai putea de bucurie ca de mami impinge la carut si printesa sta si leneveste.Cred ca trebuie pe lista sa scriu permis auto.
Nastad bafta azi la examen.
Carmen si Delia nu am poza ca de domnu a venit tarziu aseara si la noi e complicat cu pozele ca merg numai pe calculatorul lui si dupa mi le trimite.Da azi nu scapa fara sa imi faca poze.
Carina asa si la mine cu casa nu stiu cum fac dar mai tot timpul am ceva de facut parca as avea o armata nu ca am fi numai noi 3.
Cornelia sper ca esti bine ca nu te-am vazut.
Tzuni brad cu chipsuri vrei sa inteleg lasa ca vorbesc eu cu mosu sa nu iti mai aduca nimic.Cred ca as fi in stare sa ii cumpar o aratura de aia si fiicamea ar fi lesinata dupa.
Tumpi hai mai da o semnatura aici.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Carina sa stii ca nici eu nu sunt fan flori da am olandezu care se ocupa si eu ma laud cu munca lui
.
Hai tzuni cu melodia ca sa imi fac de cap cat nu e copilul acasa.Ca nu v-am zis dar aici astea se uita pe geam si e locuinta de asa natura sa vada inauntru .Nasol sa te apuce vreo nebuni ca atunci trebuie sa tragi jaluzelele sau sa mergi sus.
Opriti-ma ca de la frigu de afara am dat in nebuneli.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Si inca ceva si ma duc sa imi iau pritenu aspiratoru in brate.Pana fac poza am sa va arat cum e floarea.Cred ca la noi se numeste crin.
http://www.havenaaramaryllis.nl/ eu am rosu si alb.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
www.youtube.com/watch?v=bU4mMblhM2c" target="_blank">MELODIE pt Gusta cand da cu aspirezu' prin casa
ACu il lasi pe Mos sa-mi aduca chipsuri? ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Si o www.youtube.com/watch?v=1BmSscVzNYM" target="_blank">MELODIE din '68 pe care o ador...
Aveti www.youtube.com/watch?v=TBH8o8XXnVM&feature=related" target="_blank">AICI o varianta mai noua a piesei, in care tipa care canta arata BESTIAL! Si are o voce dumnezeiasca...
Tzuni
Tzuni spune:
Si pentru Delidana noastra o www.youtube.com/watch?v=6KfbxwrDlQg&feature=related" target="_blank">MELODIE s-o asculte in pauzele de la invatat! Delia, am ales varianta karaoke sa poti sa canti si tu! 
Mai fetelor, voi stiti ca Delidana noastra vorbeste thailandeza? 
Tzuni
gusta spune:
Tzuni sa inteleg ca pana vine olandezu sa ma pun asa sa dansez ca pisica si el trebuie sa danseze ca catelul.Sa vezi tu ce suna diseara vecini la politie sau poate direct la spitalul de nebuni
.
Delia felicitari ca stii limba.Mie mi se par tare grele.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
Neata!
Ma intreba cineva cum sta Edi?E super ok, nu mai are nici o problema la piciorute si am terminat cu drumurile la spital la Bucuresti
.A facut cateva luni de recuperare (masaje si gimnastica medicala).Acum ne pregatim pentru serbarea de marti si sper sa iasa totul bine si sa nu-mi raceasca pana atunci.
Eu stau prost cu dieta, pentru ca tot ce mananc se depune.Chiar si apa.Dar voi incerca sa nu exagerez in timpul sarbatorilor si dupa, sa ma mobilizez si alaturi de voi sa-mi ating telul.Stiu ca se poate!
Tzuni, nu am inteles prea bine
si sper sa ma lamuresti, ai un BB?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
Neatza! Cata inviorare pe subiect! Delia, cred ca-ti va reveni onoarea de a pregati in fiecare dimineatza cafeaua si ceaiul. Tzuni alege piesa pentru inviorare si uite asa slabim. 
Gusta, ai terminat de aspirat? Mai stai si tu, te odihneste o clipa.
Noi am fost de dimineatza la analize, i-am facut o glicemie lui Teo, ca bea prea multe lichide (in jur de 2 l/zi). Slava Domnului, e normala, dar l-a intepat in amandoua manutzele si nu i-a gasit vena. Pana la urma am fost la alt laborator si i-a luat din degetel.
Carina,
si o zi usoara.
Ioana, sanatate Deliei. 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Mik spune:
Carmen, ce bine ca Edi s-a indreptat ! Imi aduc aminte cit de ingrijoarata erai.
Ioana, sanatate puicutei !
Gusta, am vazut si in Franta aminal mare de plus, ai mei au trecut de virsta asta. S-au jucat totusi foarte fain cu calutul din le
mn.
Bey, am ratat inviorarea si nu ma poci uite pe youtube de la job. Ata ete !
Meniul de azi :
- biscottes cu gem de gutui. o cafea neagra
- salata verde, cartof fiert in coaja cu patrunjel verde. o felie de jambon. un iaurt. 2 mandarine
- salata de varza rosie cu inca ceva (nu m-am hotarit). putin brinza.
Mai trec.