Nou stil de viatza (161)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Carmen, bine ca ai revenit ! Ce mai face micutul ?

Hai mey, ce-i tre' lui Tzuni idile ieftine cu indivizi infami ?
Lasati ca stie ea ce si cum alege. Pup you Tzunella.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Mik

Hai mey, ce-i tre' lui Tzuni idile ieftine cu indivizi infami ?
Lasati ca stie ea ce si cum alege. Pup you Tzunella.

Mik, normal ca ea stie ce sa aleaga.
Ne-am dat doar cu parerea, de fapt Tzuni ne-a instigat la discutii.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, pune mina pe Colin, cine stie...
Simpatic actor.

Eftimie C, bine ai revenit!

Azi am primit pe messenger un anunt:

"Ofer gratis pentru copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE. Tel 0766396764 sau 0314221410."

O colega l-a primit pe messenger cu rugamintea de a-l da mai departe si mi l-a trimis si mie. Eu nu am sunat la nr. respective si nici nu stiu de la cine e mesajul dar m-am gindit poate are cineva nevoie sau poate stiti voi pe cineva care ar fi interesat.

Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara, buna seara!

Mai fetelor, noi radem si glumim aici. Povestea e ca eu voi avea langa mine un copilash (abia astept), asa ca o relatie pt mine clar va trebui sa fie serioasa. Copilul e acum foarte important in viata mea si va trebui obligatoriu sa tin seama si de el. Dar asa...de fun, va mai povestesc si voua cu ce actori ma mai intalnesc si care sunt leshinatzi dupe mine

Gusta si Mik, apropo de ponei: in we am fost la baby-expo si era acolo un ponei in marime naturala, cu ochi, urechi, coada si ceva baterii...ca se misca, dadea din cap, clipea si misca urechile. Era asa de....frichi, ca nu mi-a venit sa stau langa el. In schimb copiii erau foarte amuzati si interesati de cum se misca poneiul...

EfimieC ce bine ai revenit! Si sa stii ca si grasa si pufoasa noi te iubim!

Cornelia, pe unde umbli?

Mamica dulce, ai pus poze cu noua freza sau nu?

Zuzilici, visezi casa noaptea?

Mephala, vad ca ai "limbarnitza". Brava! Inseamna ca nu doar eu sunt asa Mi-am luat laptop nou, asa ca atunci cand voi sta acasa cu Maria o sa fiu on-line cu voi!

Delia, mi-e dor de caldura si de telefanti. De mall-uri si mancare asiatica....

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

M aduc sa muncesc pana pe la 12-1. Poate mai bag un ochi inainte sa plec.
In Buc a nins in seara asta si mi-au inghetat mainile curatind masina. Urasc sa fac chestia asta!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tzuni: asta cu curatatul masinii iarna si eu o urasc. Si o chestie mai urata e sa trebuiasca sa deschizi poarta sa bagi masina tot iarna. Ca ne-am montat poarta dar inca n-are motor si cred ca intr-o zi imi raman mainile inghetate pe ea.
Carmen: imi place de tine cand esti asa vorbareata si glumeata.
Zuzi: e tare faina asteptarea casei. Si noi eram nerabdatori sa ne mutam, dupa care m-a apucat disperarea ca nu sunt in stare sa am grija de ditamai casa si acum nu m-as mai muta de aici in veci.
Delia: eu te admir tare ca ai putere sa mergi la scoala. Pe mine ma apuca durerea de stomac numai cand ma gandesc la sesiunile prin care am trecut.
Ancuta: nu ne pui pozele?
Gusta: ce bine ca reusesti sa ai grija de flori. Eu la capitolul asta sunt zero. Noroc de sot care nu uita de ele.
Doroty: m-am tinut de cuvant (aproape) si am mers 50 de minute pe banda. Asa ca avem sanse sa castigam concursul, daca nu lesin pana marti
Ma duc sa pun cupilu la somn si sa ma spal pe capatana si revin mai tarziu sa vad cine nu doarme.
Va pupic
PS: Eftimie C. bine te-ai intors la noi. Eu nu te stiu dar iti urez succes.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

ia uitati ce-am gasit:

"O idee inedita este sa iti decorezi bradul asezat in bucatarie cu fructe sau legume. Fa o colectie de fructe si legume in miniatura."
(sursa: http://www.supereva.ro/info.asp?id=1275)

...pe langa fructe si legume, putem strecura si-o pulpiza de pui/halca de porc ori ceafa afumata.
Si exclamam: Oooooooooo, brad frumos!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, vreau si eu poza cu Amarilus ca nu stiu cum arata.

Tzuni, ma bucur ca traiesti. Sa stii ca si mie mi-e dor de-un elefant si o supa la Hachiban Ramen (8).
Ce zici, tragem o fuga weekend-ul asta?

Apropos de zapada, eram la ore si nu stiam de ce-mi zbirniie ceva in "ghiozdan", era telefonul meu pe silent, primisem un mesaj de la mama care ma anunta ca ninge. Cind am iesit afara era o flescaraie...dar se pusese un pic de zapada si pomii aratau ca intr-o poveste.

Carina, sa stii ca nu ma asteptam sa-mi placa asa de mult la scoala. De mult nu m-am mai implicat cu atita pasiune in ceva si abia acum imi dau seama cit mi-a lipsit chestia asta, eram ca un soricel care se invirte pe rotita lui in fiecare zi facind aceleasi lucruri la nesfirsit. Facultatea m-a scos din rutina si mi-a mai reactivat din celulele cenusii.

Carmen, la Iasi a nins?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Tzuni, buna seara, buna seara, am venit cu sanioara!
S-a asternut ceva zapada in Bucuresti? Mai, ce-as iesi acum la o bulgareala...

Cornelia, te asteptam la raportul de seara.

ce problema dezbatem in seara asta?

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Gusta, vreau si eu poza cu Amarilus ca nu stiu cum arata.

, si eu am aceeasi curiozitate.

si sa-ti raspund:
nu, nici urma de zapada la Iasi. (arunca un bulgare, eu stau sa-l prind, )

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput