Nou stil de viatza (161)
Raspunsuri - Pagina 15
Tzuni spune:
phiii...am ajuns subiect de dezbatere! Da, mai mephala, inca ma mai gandesc la exu', lucrez cu el, dar nu merita....Chiar daca ar mai vrea, as spune un NU hotarat
. Dar, am ales sa intru in discutii cu colegul meu de la munca
Poate-poate....Seamana cu Collin Farrel...
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gusta spune:
Nasol Carmen.Eu cand am facut m-a uns ca sa nu zic alt cuvant(frecat) cu ceva care imi dadea treburi si sa vezi ce mai radea asistentul ala de mine.
La dezbatere nu ma bag da eu zic sa o lasam pe Tzuni poate spune singura.
Doroty bun capitan de echipa esti .Asa pune biciul pe fete.
Carmen si Cornelia eu de azi numai nimic dulce si prostii poate poate scap macar de jumatate de porc.
Carina pai o ora pe banda cand vine sotu acasa te culege de pe langa
banda.
Si acuma sa va zic ca nu am gasit poney la copil si sunt suparata foc ca nu stiu unde gasesc si spre ce sa imi indrept ideiile.In schimb am vazut o maimuta care merge si cica e prietenul tau.Sa discut si cu taicasu sa vedem ce parere are iar ma trimite la medic ca are copilul destul si eu numai la tampenii ma gandesc.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Gusta, foarte bine faci, am renuntat si eu la dulciuri (nu stiu cat m-o tine). Dupa 6 nu mai mananc nimic. Sa vedem...
Tzuni, a fost o gluma dezbaterea...vorba lui Doroty: faceam conversatie.
Bafta cu " actorul". Cine stie?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Mik spune:
Gusta, ce fel de ponei vrei ? din plastic cu plete ? sau in carne si oase si care mainica fin ?
Tzuni,
.
Mephala, tu pari pusa pe shotii ?
Meniul de azi :
- biscottes cu peltea de gutui si cafea neagra.
- cruditati si o felie de jambon. un iaurt simplu
- salata verde cu ceva. un fruct.
V-am pupat.
gusta spune:
Mik daca joc la loto sa am bani de unu natural si unde sa il mai pun si pe ala.Unu din plus vroia care e un pic mai mare si poate sa se urce pe el.
Carmen bine si dupa 6 numai bag nimic in gura.
Tzuni hai poate faci anu asta bradu si cu Maria si cu domnu si dupa vezi tu ce iese.
Am uitat sa va zic ca mi-a inflorit Amarilusul si e asa frumos daca vreti va pun poza diseara.Gata ma duc sa mai casc ochi prin oras si sa iau copilul sa mai impartin felicitari ca e innebunita sa le bage ea in posta si rade si eu ma incarc cu o gramada de energie.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Mik
Mephala, tu pari pusa pe shotii ?
m-ai citit!
da, am mancarici la limba!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

mephala30 spune:
quote:
Originally posted by gusta
Am uitat sa va zic ca mi-a inflorit Amarilusul si e asa frumos daca vreti va pun poza diseara.Gata ma duc sa mai casc ochi prin oras si sa iau copilul sa mai impartin felicitari ca e innebunita sa le bage ea in posta si rade si eu ma incarc cu o gramada de energie.
Marilena si Mara Augusta
daaaaaaaaaaaa!
vrem poze!
Asa te vreau, plina de energie!

nu va place, ignorati!

Eftimie C. spune:
Salutari la toate slabutele
.
Imi cer scuze ca v-am abandonat anul trecut, dar tare mi-a fost dor de voi si de cand nu mai am sprijinul vostru am devenit super
.Stiu sigur ca imi veti fi alaturi
cand ma voi decide sa intru in cursa pentru slabit.Din ianuarie ma adaug in coada listei
(pentru ca kg-ele ma plaseaza acolo.
Abia astept sa va citesc din urma ca am pierdut multe si vreau cat de cat sa ajung cu barfa la zi, cum se mai spune pe la noi
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
Eftimie, bine-ai revenit! 
nu va place, ignorati! ![]()
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Salut.
Dezbatere (ep. 1): cum credeti ca va decurge viata sentimentala a lui Tzuni?
Io zic ca te gandesti prea mult la exu' (cum ii zici tu). Va mai intersectati? (inca tii la el, parerea mea)
va invit sa participati la dezbatere,.
nu va place, ignorati!
Subscriu! Numai o noua idila o s-o faca sa-l uite, sper!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)