Nou stil de viatza (161)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
Carina, nici tu n-ai somn? Felicitari pentru alergat. ai prins ceva? ![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Tzuni spune:
Mah frumoaselor, io scriu aici asa... ca sa impartasesc cu voi chestiuni de viata. Da, imi place si sa aflu voi ce spuneti, dau si eu cu opinia si ...azi-maine ma marit!
De-asta am intrebat, Zuzilici, ca sa vad voi ce spuneti. Io inclinam spre "nu" de la inceput, dar cine stie? ...poate ma convingeai! ![]()
Delia, io zic sa inceapa cu o punga cu chipsuri si-s cucerita gata! Ex-ul, cand ne certam si stia ca e vinovat, venea sa ma impace cu cea mai mare punga de chipsuri. Cum pana mea sa nu-l iert? Hmmmm, acu ma prind: exu' m-a facut grasa si pufoasa! 
Mephala, vad ca Mosu imi rezerva surprize! 
Mik, ce sa deschid ochii...ca zilele trecute am trecut umar la umar pe langa o prietena buna si n-am vazut-o.... Ea, saraca, se uita prostita la mine cum trec asa...fara s-o bag in seama. Si m-a sunat pe mobil sa-mi spuna ca e langa mine! Abia atunci am vazut-o! 
Hai ca am terminat treaba, fug acasa la Pisu si la nani!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
roxana1974 spune:
Noo, buna dimineata, aproape 11 si nici o gagicutza din Ro nu s-a bagat sa faca cafeaua hmm...am zis sa dau un oki si ce vad? E rost de barfaaaaaaa!!
Tzuni, interesant ce ti s-a intamplat. Noi stim cat esti tu de frumoasa, gratioasa si ce oki frumosi si nemaintalniti ai, dar nu ne-ai zis daca domnul cu pricina e tanar, frumos si .. chestii..cum arata...daca ti-a dat cartea de vizita sau ti-a scris numarul asa...si sa-ti spun...io am sunat...odata, demult si a fost super! Nu regret nici o secunda... cu toate ca e putin ciudat sa suni si sa spui "salut...eu sunt......" cine stie, poate va mai intalniti asa intamplator altfel, oricum tre' sa ai grija, lumea e plina de nebuni...
pusi, mai vin!
Roxa
gusta spune:
Neatza.
Azi de dimineata nu a mers DC si v-am simtit lipsa.Asa ca acuma inainte de a duce copilul la gradi incerc sa scriu ceva.
Delia frumos cu scoala.Naspa asa cu vorba ca e ceva si nu e nimic.
Tzuni sincer daca ai fi sunat cum te recomandai.Eu sunt domnisoara cu olita
(sper sa nu te supere gluma mea)
Carina asa trebuie pana in ultima clipa sa muncesti.
Cornelia nu te-am vazut ieri .
Carmen ce ai facut ieri la recuperare.
Eu ma simt mai ceva ca Tzuni o grasa care nu se mai satura plus ca ma umflu seara de zici ca acuma nasc.Sunt super suparata pe situatia asta dar vad ca nu ma pot mobiliza sa fac ceva.Sincer nu vreau sa intru in nou an cu mai mult de 65 asa ca incerc sa nu ma porcesc prea mult.
Marilena si Mara Augusta
doroty spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Zuzilici, sunt pe drum PE JOS, asa ca pana in martie ajung!
Fetelor sunt in zona, dar nu-s prea ok. Sunt bleaga. Bleaga si vaca. Grasa. Umflata ca o gogoasha.... Mananc fructe si legume si tot ma ingrash...
Azi am fost la magazin sa cumpar pajamale pt copii (pt actiunea de la umanitare) si am luat si o olitza pt Maria mea. Cand alegeam olitza, a venit la mine un domn si mi-a spus cat sunt de frumoasa si gratioasa si ce ochi nemaintalniti am si bla bla bla...Io, alegeam olitza... Mi-a lasat nr de tel sa-l sun. Sa-l sun?
![]()
REvin, ca-s la munca.
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tipul e pervers, nu-l suna. Putea macar sa astepte sa termini cu olita... Nici mie nu-mi plac abordari de genul asta. Tot e bine ca nu ti-a cerut numaral tau de telefon...
Doina - Carina - doroty
mephala30 spune:
Salut.
Vad ca merge Dc, in sfarsit.
Gusta, mai mult ca sigur abandonez sedintele de recuperare. M-am iritat toata de la gel (diclosal gel) si ma mananca ingrozitor. Pe langa dureri, am acum si mancarimi. ![]()
Dezbatere (ep. 1): cum credeti ca va decurge viata sentimentala a lui Tzuni? ![]()
Io zic ca te gandesti prea mult la exu' (cum ii zici tu). Va mai intersectati? (inca tii la el, parerea mea)
va invit sa participati la dezbatere,
.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
doroty spune:
Buna ziua!
Ce mai faceti?
Vedeti ca saptamana viitoare dam raportul final?
Haideti sa ne mobilizam macar pe ultima suta de metri.
Doina si Anda cu doar un mic efort, un post , o curatenie, etc.,putem iesi pe primul loc!
Carmen ma intrebai ieri daca sa combini smantana cu fructe si legume. Merge si necombinat.
Pai iti poti permite sa intrerupi tratamentul?
Doina - Carina - doroty 
mephala30 spune:
Doroty, nu vad alta solutie. Zona e rosie si ma cc mananca cumplit. cum pot continua procedurile in situatia asta?
carina spune:
quote:
Originally posted by doroty
Buna ziua!
Ce mai faceti?
Vedeti ca saptamana viitoare dam raportul final?
Haideti sa ne mobilizam macar pe ultima suta de metri.
Doina si Anda cu doar un mic efort, un post , o curatenie, etc.,putem iesi pe primul loc!
Carmen ma intrebai ieri daca sa combini smantana cu fructe si legume. Merge si necombinat.
Pai iti poti permite sa intrerupi tratamentul?Doina - Carina - doroty
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut(23.01.03)
Sa traiti. Azi imi iese sotu in oras cu colegii asa ca o ora nu ma dau jos de pe banda.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by carina
Azi imi iese sotu in oras cu colegii asa ca o ora nu ma dau jos de pe banda.
asa sa faci,
nu va place, ignorati!

Io, alegeam olitza... Mi-a lasat nr de tel sa-l sun. Sa-l sun?