LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (269)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..eu pe aici cu treaba ca de joi sunt in concediu cica..ca am o gramada de tocit..in fine..
Bia este ok, ii place de "Supelneu" asta e "superman"..de cind a vazut filmul la TV si duminica "cei 4 fantastici"..
Joi ma serbez, in avans, cu niste colege la un restaurant fain, ca daca intram in concedii nu avem sanse sa ne vedem pe 22..
Cam atit despre noi..a..si daca te consoleaza cu ceva Giova si Bia e super maraita...m-a timpit in weekend!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza si de la mine!
DEEA sa stii ca exact asta zic si eu ca pe la 7 luni Diana manca muuult mai mult ca acum!!!
CATA da' ce mai inveti atat? Vai ca mi-ai amintit ca si eu mai aveam ceva de lucrari de facut pentru expertii aia contabili ,la anul chiar trebuie sa merg la examen
Maraielile astea cred ca au legatura si cu iesitul ultimelor masele.

Eu incerc sa imi iau maine o zi de concediu,pentru smotru cica Acum sa vad cum ma impart cu lucrul,noroc ca ieri am tras tare,azi nu prea mai am mare lucru,adica as avea, daca mi-ar trimite din Italia ce trebuie,dar aia ce se ocupa,e bolnava (si daca cumva nu mai se intoarce - din pricina noului administrator - am incurcat-o ca nu stiu cine se mai pricepe ).
Nu stim nimic de ne dau astia vreo prima sau ba,sa vedem si ce va mai fi, ca de anul viitor cred ca jumate din oameni nu mai vin la lucru - ca nu le-au marit salariile cum le-a promis asta negru.Unul din sefii de sectie a si plecat deja,la salariu dublu + masina + laptop + telefon cativa sunt in concedii medicale deja si nu se mai intorc.O fi revolutie aci
Of, ca n-am nici un chef ,dar trebuie sa ma pun sa fac ceva sa ia oamenii ceva mai multe parale inainte de Craciun - ca ce dracu pot face cu 200 lei avans??? Am comandat deja tichetele,macar pe alea sa le dau in avans ,iar de prime,am ceva promisiuni,incep sa fac presiuni (ca daca nu mai e fostul director ,cine sa faca? pe asta il doare in ) azi - tineti-mi pumnii Ca la bietii oameni si 100 de lei de le-ar da ,ar conta!!! Eu sper totusi la ceva mai mult,da' te pui cu zgarcomanii ?
Gata ca v-am inebunit de la prima ora cu problemele mele - poate mai bine as incepe sa raspund la telefoanele cu nr.necunoscute,or mai fi oferte de servicii - numai ca mie una, mi-e bine aci pana una alta.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani gemenilor !!!!!

Giova, papuceii i-a primit de la nasi si nu stiu de unde i-au luat. Pupicei sa-i treaca buba de la guritza.
LunaNoua, si eu care imi faceam probleme ca Sabina papa putin. Pe linga Daria, a mea se ghiftuieste.
Moni, deci si Diana prefera laptele in ultima vreme. Bietii angajati, ce sa faca cu 2-3 mil ? cum sa aiba sarbatori fericite.
Acina, cum mai esti ? mai ai greturi ? De Andrei nu ne mai zici nimik ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata fetele

am dus fata la scoala si acum ceva treaba prin casa

noi inca n am facut bradyul dar vineri cred ca ne apucam ca sa stea si la noi cateva zile prin casa , pe 22 cred ca plecam la tara ne intoarcem pe 27 de SF. STEFAN (la mine toti barbatii din afmilie s STEFAN) SA FACEM O PETRECERE IAR PE 28 PLECAM DEPARTE abia astept, sper sa ne simtim super

BIANCA s a calificat la faza pe scoala la olimpiada de mate si romana . era fericita de numai dar tb as faca suplimentar meditatii la scoala asa ca n o sa aiba timp nici sa respire....ma bucur mult ptr ea mai ales ca si dorea mult

tb sa dau o fuga [prin magazine sa mi iau ceva de imbracat ptr revelion si cadouri ptr cei de departe dar sincer habar n am ce si ar dorii...sunt intr un impas

CATA bravo tie ca te petrceci la restaurant, acasa prea e obositor eu nici acum nu mi am revenit
MARAKI lasa baiatul ac o sa pape cand ii e foame, stiu ce insemana sa fii stresata ca nu papa dar daca el nu vrea...
ANYMONI deci gata bradul?????/
DEEA esti o talentata si e bine ca faci ce ti place
GIOVA offfffff iar a facut MARCO buba?nazdravan mare frumosul tau
ALIIIIIIIIIIII unde esti?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si Tibi manca mai mult cand era mic, dar asta e.
Cata Si intru in concediu de joi! De abia astept!
Dana Ma bucur din tot sufletul ca te apuci de site! Habar nu am ce ce trebuie sa-ti trimit, dar o sa intru pe site sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
Sunt si eu pe la birou.
Irina sunt ok.Multumesc de intrebare.Nu mai vomit decat rar dimineata.Din fericire, sper sa ma tina tot asa.
Giova si voi cu loviturile? Of
Andrei s-a lovit de 4 ori la cap sambata.S-a impiedicat si a cazut cu capul in coltul patului.Zicea mititelul-" Mami a doaie".
Apoi s-a lovit din, cauza ca se grabea, de tocul usii de la dormitor, uite asa a mai capatat un cucui.Tot fugind prin sufragerie a cazut si si-a harsait nasul de covor.si capacul a fost :statea in canapea si nu stiu ce a vrut sa faca , findca la un moment dat s-a dat in fata cu capul si a facut o tumba din canapea , pana pe jos.Am intepenit toate trei uitandu-ne la el.(mama, eu si Andreea)Noroc ca nu s-a lovit , nu a plans deloc .L-a luat Andreea repede in brate.Dar sincer il si vedeam cu gatul rupt.Si el saracul a fost f mirat.Bine ca nu a patit nimic.
In rest vorbeste toata ziua , canta.O cearta pe Ale ca plange.
De dormit doarme numai "a patut"( in patut).
O iubeste pe mami "ubesc mami".
Aseara sarea pe burta lui tati , care faceape calutul si o data a sarit mai tare si l-a durut pe Dan , s-a prefacut ca plange.Si el zice "nu pinge tati".Da-mi o pupa sa-mi treaca.A dat pupa si apoi a luat-o de la capat cu saritul pe burta lui tati.
Cea mai mare distractie este saritul in pat.Se distreaza de minune sarind in pat.Dupa ce sare el , o ia si pe Ale da manuta si zice "hai Ale saim"(sarim adica).

Anca 15 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Hello ... apar si eu
Deea ai o mana de aur Eu am fost fara net de vineri ... nu ca mi-a lipsit, dar imi pare rau ca am ratat ceva mail-uri importante.
Vineri a fost Marco la noi si Filip a fost super incantat ... ce sa zic se potrivesc de minune, amandoi sunt tare nazdravani. S-au alergat, au sarit tzup-tzup in pat, au tzipat tare tare ... mie mi-a fost tare drag de ei. Poze si filmuletze pun deseara, ca se pare ca a terminat al meu sotz ce avea de facut, asa ca am net.

LA MULTI ANI gemenilor nostri Daniel Cornel si Eduard Mihai!

Moni ce ma intristez cand citesc cat au salariu bietzii oameni . De unde sa aiba bani pentru sarbatori? Dumnezeu sa ne ajute sa daruim si noi macar acum de sarbatori ... poate ca nu avem mult dar pentru oamenii astia conteaza si un banutz in plus.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Neata!
Razvan daca nu vrea sa manince ceva zice "nu nu nu" si se intoarce cu capul in alta parte. Eu de ieri m-am apucat sa-l dezvat de pampers, stam cu chilotei. Ieri toata ziua l-am scapat de 2 ori si a facut pe el, azi deja de 2 ori a facut pe el. Mai rau e ca nu cere, trebuie sa-l pun eu pe olita.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Cosmi am vazut poze de la party ... wow ce multi invitazi, imi imaginez ce a fost acolo. Ma bucur ca a fost o petrecere reusita si Bianca a fost incantata. LA MULTI ANI si de la noi!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Angi Dar sta pe olita daca il pui? ca si eu am incercat sa-l las in chiloti, dar...era foarte distractiv sa faca pipi tot mai des. La noi clar inca nu e cazul sa renuntam la pampi.

Mergi la inceput