La noi la Galati sa veniti ! (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata iubitelor !

La multi ani, Matei Stefan ! Sa fii sanatos si norocos.

Vreau s-o duc pe Daria la un control la ochi. Imi recomandati pe cineva va rog ? Stiti voi cu adresa si nr de telefon sa pot face o programare ?
Undeva langa spitalul de copii e o dna doctor pediatru specialista in echografii...Stiti ceva despre ea ? Cum se numeste ?Unde are exact cabinetul ? Si acolo vreau s-o duc pe Daria.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Salutare!!!!!
Uite scriu eu cum a fost la intalnire.....cam tarziu dar e bine si asa.... A FOST SUPEEEERRRRR!!!! Eu m-am simtit foarte bine, am discutat o gramada, si a fost foarte reconfortant. Am stabilit cu fetele ca urmatoarea intalnire va avea loc spre sfarsitul lunii ianuarie...asa ca poftiti de va mobilizati Voi pune imediat si cateva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Uite POZE INTALNIRE si Aici pozele torturilor minunate pe care le-am facut de ziua de nastere a mea si a lui Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Wow ! Roxi, ce sectiune are tortul alb ! M-ai dat gata ! Ai o rabdare de invidiat ! Felicitari ! Iar puiul cel mare, sarbatoritul, e un frumos !

Ma bucur ca intalnirea a decurs bine ( de fapt altfel cum putea sa fie ?) si ca v-a deschis apetitul la inca una.....Speram sa fim mai multe fete la intalnirea din ianuarie !


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
ce faceti fetelor?

Roxi nu imi plak pozele, m-ai fakut urata in poze

Eu am fost la petrecerea de craciun vineri seara, a fost mishto, am dansat, dar la intoarcere pe gheata am busit masina, drept urmare o perioada nedefinita sunt pieton :(, in rest toate bune

Voi ce mai faceti?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Offfff, imi pare rau ca ai busit masina.....dar lasa, nu-ti face probleme, gheta da dureri de cap si soferilor experimentati....
La intalnirea viitoare promit sa-ti fac poza numai din profilul care te avantajeaza...

Eu astazi am avut un chef de treaba....ceva de speriat. Sigur e vreo sarbatoare, ceva ca pe mine numai asa ma apuca... Acum sunt intr-o pauza, astept sa se trezeasca bebita sa-i dau sa pape si mai vad ce fac.

Duminica iar m-a apucat bucatareala si am mai facut un tortuletz...fara nici o ocazie speciala. Descarc pozele si pun link-ul.

Ce faceti de sarbatori? Pe unde o sa petreceti? Noi o sa stam acasa de revelion iar de Craciun probabil ca vom merge la soacra la masa.

Paky, in caz ca nu ai gasit scaun de masa pt bebe, am vazut la sell gros unul care costa in jur de 800.000 lei vechi. Erau si variante mai scumpe, dar asta mi s-a parut rezonabil.

Laura, sahul de la torturile anterioare nu este greu de realizat si e de super efect...Daca te intereseaza o sa-ti dau reteta. De Craciun o sa incerc alta varianta, daca iese frumos va pun poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Tort clown

Ornatul a durat vreo 4 ore, dar a meritat efortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Roxi, e fantastic ce faci tu acolo!!! Nu-ti pot explica ce pofte mi-ai creat!! Sa ne spui si noua chestia cu mozaicul, ca asta cu clown-ul ma depaseste!!! Esti minunata!!!

Hai, mai, Alina, dar cum de-ai patit-o???
Fetelor, eu am mers cu cea mai proaspata soferita dintre noi, si zau ca ea conduce excelent!! Deci doar gheata a fost de vina!!!

Louana_me, s-au scris atat de multe lucruri pe-aici, incat nici nu stiu exact unde sa te indrum mai intai. Cert e ca de cand am fost unele din noi gravi, si pana acum, multe lucruri s-au schimbat, asa ca, eu cel putin, nu mai pot spune in ce directie au evoluat unele cabinete particulare ale medicilor gineco. Sa nu crezi ca am sarit peste intrebarile tale sau le-am ignorat, ci pur si simplu, eu m-am simtit depasita de problema.

In alta ordine de idei, ne pregatim de serbare!! Miercuri va fi "marele" eveniment si sincera sa fiu abia astept. De fapt eu vreau sa vina sarbatorile astea odata, ca m-am saturat asteptandu-le, cu toate ca sunt constienta ca vor trece extrem de repede.
Ce planuri aveti de Craciun si de Revelion??

Noi de Craciun, ca de obicei, vom fi pe drumuri... Anul asta vrem sa mergem cu colindul asa cum ar fi trebuit sa mergem in copilarie. sa vedem daca vom avea energie suficienta!!



Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Liliana, multumesc pentru aprecieri. Iata cum se realizeaza modelul de sah in interiorul tortului:
Se taie blatul de tort astfel: 2 capace mai subtiri si 2 parti de centru, putin mai groase. Partile din centru se taie in cercuri concentrice, in functie de dimensiunea blatului. Mie mi-au iesit 5 cercuri. Se asaza capacul de jos, si apoi se pozitioneaza cercurile de blat, unul da unul nu, iar intre ele se umple cu crema colorata. Cercurile care au ramas din primul cerc de blat se vor pozitiona peste cercurile de crema, apoi se vor umple spatiile goale cu crema. La fel se procedeaza si cu al doilea cerc de blat,la final vor ramane 2 cercuri in plus. Se da la frigider ca sa se intareasca crema. Cand se taie tortul, sa faceti operatiunea cu o singura apasare pentru a nu se murdari blatul alb de la crema. Sper ca am explicat bine... Spor la treaba!!!!

Tortul clown este facut intr-o forma speciala si este ornat cu crema. A durat asa de mult pentru ca am folosit mai multe culori si nu am avut decat o singura seringa pentru ornat pe care trebuia sa o spal si sa o usuc de fiecare data cand schimbam culoarea. Nici asta nu e dificil si daca mi-a iesit mie, incepatoare fiind in materie de dulciuri, (este al treilea tort pe care-l fac), trebuie sa va iasa si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Roxi arata super clovnul tau, da de unde ai mama draga forma?
Liliana da gheata a fost de vina :) ca eu nuuuuuuuuu

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput