Mamici de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna fetelor!!!

Maaammmmaaa da ce mai scrieti!!!! De abia apuc sa va citesc.
Mihaser imi pare rau sa aud ce ai patit... dar curaj. Bebe va fi bine , mare si sanatos. Vreau sa iti spun ca si o verisora anul trecut a patit o chestie destul de urata in sarcina. I-au iesit la un moment dat prin luna a 4-a anticorpii ff mari de la toxoplasma. Toata lumea o sfatuia sa renunte la sarcina... recunosc ca si eu ma gandeam sa ii spun chestia asta... dar ea nu a renuntat, a avut inceredere in instinctul ei si acum are o fetita de toata frumusetea. Maaaare si sanatoasa si o mancacioasa.....!!!!! in ianuarie face 1 an.
Asa ca... Curaj!!!

Eu fetelor sunt bine , nu mai am probleme cu maseluta.... Sper sa nici nu mai am... Oricum cel putin cu ea sigur nu, ca am operat-o, am facut o rezectie. M-am vindect frumos... nici nu prea m-am umflat. Mi-a zis si chirurga ca nu e prea bine dar decat sa risc sa se umfle si sa tot trebuiasca sa iau antibiotice care fac mai rau... o data... poate si a doua oara... asta e cea mai buna soluite. Saptamana asta vreau sa merg si la dr sa ii fac o vizita lui bebe sa vedem ce mai face... A inceput oricum sa dea fff mult din picioruse, manute si toate alea.... Sper sa aflu si ce carucior voi avea....

pupici la toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by simonacip

Cleo..eu ma gindesc si la faptul ca sunt la a doua nastere si la prima am nascut in 6 ore, deci am toate sansele sa nasc in masina daca traficul va fi cum cunoastem (si n-are cum sa fie altfel in 4 luni de acum incolo...din pacate)

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

ei..putin optimism. In 4 luni se inventeaza teleportarea,se ridica o noua sosea si se construiste si spital alaturi; nashti noaptea, sau cum a patit o prietena de a mea, s-a dus la control si ii zice dr: "nu te mai du acasa. Ca nashti pe drum" (avea col deschis si niciun alt simptom- de,lejer, ca la a 2a nashere;) bine ,a nascut peste cateva ore, deci nu e o regula.

19+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

...macar una dintre ele, m-ar mai scuti de o grija. Si dintre toate teleportarea m-ar scuti de cele mai multe si pentru viitoarul indepartat....Asa ca daca-ti dai tu girul pe cele ce ai spus, merg pe mina ta

asa...si ce spuneati de intilneala???

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

fecian, sa stii ca aceeasi problema cu durerea de spate si de picior o am si eu, doar ca nu e piciorul drept, ci cel stang ... ma doare de mor, intepenesc, nu ma pot apleca, nu pot merge, e nasol rau ... dar stau putin in picioare, sa ma linistesc, apoi ma apuc de plimbat prin casa sau ma imbrac cu greu si plecam sa ne plimbam, ca miscarea ma face sa ma simt putin mai bine...
as vrea sa vad si eu pozele, dar nu stiu cum ... eu inca nu am facut poze, ca n-am avut curaj... dar poate imi iau inima-n dinti macar de sarbatori

17+, pana la noi ordine e

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
mihaser, te felicit pt hotararea luata si fi sigura ca BB o sa fie sanatos.mama a avut o colega care in luna a 6-a a facut hepatita si fetita ei e ok, mare, despteapta foc si frumoasa.
eu ma bucur ca am avut bolile copilariei ca altfel nu stiu daca mai mergeam in perioada asta la serviciu, de obicei acesta e sesonul de epidemii de oreon sau bubite.
ma bucur pt voi care stiti deja ce e BB vostru, sper ca pe 19 sa ne spuna si noua ce e ca nu mai am rabdare.eu inca cred ca e fetita, dar sa vedem.
sambata i-am vazut BB unei colege care a nascut pe 01.11.2007, are 6kg, mi se pare mare.zicea ca mananca si noaptea.nu mai are piept ii da nestle.cand am auzit cat costa o cutie nu mi-a venit sa cred!
sa va intreb si pe voi:la voi se vad venele pe piept, la mine arata ca o harta pe care sa vad fluviile, ca rauri e deja putin spus?
va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Mi-am facut programare la eco pe miercuri.Sper sa nu dauneze bebelusului ci doar banilor mei
simonacip eu am facut pana acum 5 eco, si pana in sapt 22, mai fac 2 (una miercuri, si-una la inceputul anului viitor), deci te egalez.Ma gandesc sa ma duc si la eco 4d , apoi cred ca ma opresc si ma voi duce doar la ecografiile lunare pe care mi le face doctorita mea.

Lilly 16+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna ziua la toate burticile.

n-am mai scris de aproape 1 saptamana, dar v-am citit mereu.

Miha, foarte bine ca ai decis sa mergi inainte. Sa stii ca am si eu o cunostinta care tot in trim II de sarcina a luat de la fetita ei varicela, si bb n-a avut absolut nimic, ba din contra are un baietel foarte frumos si sanatos, asa ca nu se stie niciodata, totul este sa nu-ti pierzi speranta.
Ia sa vedeti voi pana la urma cate fetite or sa fie, cred ca mai multe decat baietei!
Pe mine ma streseaza toata lumea, ca este fetita, si eu acum, numai sa le fac contra, parca as vrea baietel, numai sa le fac in necaz, ha, sāc!
Pe 20 am ecografie din nou si o sa-mi spuna sigur.
Am luat 5 kg deja, sper sa nu trec de 12! Da-i Doamne!

20+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cory, eu am sanii cu vene iesite bine in evidenta. Dar la mine si mai evidente sunt mameloanele care s-au inchis mult la culoare si s-au marit, ocupand mult din suprafata sanului. Cel mai mult ma ingrijoreaza uscaciunea lor, cu toate ca imi dau cu creme si uleiuri de toate felurile.

Alina 18+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cleo,Simona,multam de rasp.referitoare la baby Expo.Este prima editie pe care o pierd de cand eram cu Mariuca...v-am intrebat asa,sa nu-mi para rau ca nu am fost.Nu mai e una prin martie?
Simona,doar ptr.distanta vrei sa schimbi medicul???pai la ce spital esti?bafta multa in gasirea unuia potrivit.Eu am nascut la Municipal..totul a fost OK,nu s-a intamplat nimic rau.
Ce sa mai zic eu de nastrea 2????Ca pe Maria am nascut-o in 45 min....daca nu venea dt.o faceam pe WC..ca eu,idioata,ziceam ca nu am cum sa nasc asa repede.Doctorul m-a sfatuit sa vin cu 1 zi mai devreme de data asta,sa nu-l fac prin masina
Simonix,sa stapaniti noua casuta sanatosi!
Cleo,si eu am ceva probleme cu acei muschi .....da' eu dau vina pe prima sarcina,taietura,cusatura....ma gandesc cum va fi dupa a 2-a cusatura
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by andreap
Simona,doar ptr.distanta vrei sa schimbi medicul???pai la ce spital esti?bafta multa in gasirea unuia potrivit.Eu am nascut la Municipal..totul a fost OK,nu s-a intamplat nimic rau.
Ce sa mai zic eu de nastrea 2????Ca pe Maria am nascut-o in 45 min....daca nu venea dt.o faceam pe WC..ca eu,idioata,ziceam ca nu am cum sa nasc asa repede.Doctorul m-a sfatuit sa vin cu 1 zi mai devreme de data asta,sa nu-l fac prin masina
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Andreiuta, nu doar pentru distanta, ci pt toate, mai putin dr care-mi place. Practic singurul motiv pt care as ramine acolo ar fi pentru a naste cu dr mea care-i o scumpa.
Restul, spital, asistente, conditii, distanta(mai ales, nu mi se pare un factor secundar )...ma determina sa vreau sa schimb.
Acum vom vedea ce si cum...

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simona,acum am vazut..Spit.Cantacuzino..din pacate nu stiu nici unde e,nici ce conditii sunt...oricum,ia o hotarare,esti cam trecuta de 1/2...si succes sa ieid ecizia cea mai buna

Petrecere 3 ani

Mergi la inceput