Mamici de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

alexutza, eu iau utrogestan, la 18 sapt. si iau 4 pe zi, plus ca iau de la 15 sapt.
cica o sa iau pana la final. si mai am si cerclaj, si multe altele..
deci se pote si mai rau cel mai mult ma enerveaza ca am contractii..inca.
seara mai ales, e de la oboseala. degeaba nu stai in picioare daca stai pe scaun, tot aia e. tb sa stai la orizontala ca altfel actioneaza gravitatia. daca ai dureri de spate inseamna ca ai contractii dureroase. ai putea profita de asta sa iei concediu mai devreme. eu stau acasa.. e cumplit. sunt sedentara, m-am tampit in casa, cu banii e tragic. dar ma gandesc numai la bb sa ii fie bine si deodata uit de toate

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata burtici!!
Intru si eu sa vad ce mai faceti si sa dau raportul: noi suntem binisor, am fost azi la control si totul pare ok, acum asteptam ecografia de vineri, asa niste emotii am: pe de o parte sper sa fie bebe sanatos si sa fi crescut in regula pe de alta parte sunt taaare tare curioasa sa vedem daca o sa putem afla ce carucior pregatim..
Din ciclul intamplari de toata pomina sa va povestesc ce am patit ieri: plecam noi la posta sa trimitem cadoul de Craciun pentru nepotelul nostru si cum stateam eu asa frumos la coada( ca erau vreo 6-8 persoane inaintea mea) deci cum stateam eu la coada mi se face rau si am lesinat..m-am trezit apoi cu o durere crunta de cap( dadusem cu capul de podea.. ciment bineinteles ca nu putea sa mi se intample undeva unde era vreo canapea sau un covor ceva macar..) lumea adunata ca la circ, intre timp apare si sotzul din dotare pe care il lasasem afara cu Sofia , ambulanta.. ca la circ ce sa mai zic..
Acum sunt ok, am un cucui de toata frumusetea dar in rest toate par ok; la analize ( tensiune, glicemie, saturatia de oxigen in sange) totul pare in regula..mister mare ce s-o fi intamplat. Numai sper sa nu se mai repete ca tare nasol a fost. Si cand ma gandesc ca eu credeam ca numai in filmele proaste se intampla sa lesine ...

Cami 18+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Asaaa acu' ca m-am plans sa urez si eu bun venit noilor fete!! Sarcini usoare si bebei sanatosi si mancaciosi!!

Si ca vorbeati de alaptat ma bag si eu in discutie: eu am alaptat pe Sofia pana la 18 luni, e drept ca dupa un an cam rarisem mesele de tzitzi, erau mai mult noaptea, seara la culcare si dimineata daca se trezea tare devreme. Pentru noi a fost o experienta tare frumoasa, poate si de asta am lungit-o atat. La inceput nu a fost asa usor trebuie sa recunosc, mai ales ca facand cezariana nu a venit lapticul chiar repejor plus ca stateam mai mult cu ea in brate ca sugea la fiecare 2 ore cel mult, am facut si o frumoasa de mastita ( cu tot tacamul: febra mare, umflat de sani, durere de imi venea sa imi zbor creierii, plus frisoane si putin delir..)dar dupa primele 2-3 luni lucrurile s-au imbunatatit simtitor si totul a devenit o placere asa ca sfatul meu pentru mamicile care vor bineinteles sa incerce este sa va tineti tari chiar daca pare tare greu la inceput de tot.
La noi sfarsitul a fost mai "dramatic", nu atat pentru Sofia care a plans vreo doua seri dar pentru mine.. ma simteam de parca se rupe o legatura, de parca sunt o mama tare rea mai ales cand ma lua in brate si ma iubacea doar doar ma induplec sa ii dau tzitzi. Dupa vreo cateva zile insa totul s-a imbunatatit si acum suntem taare buni prieteni cu lapticul din sticla pe care inainte nici sa nu il vada..

gata ma opresc aici ca m-am lungit ca o zi de post.. numai bine tuturor!!

Cami 18+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata burtici
Cami , imi pare rau de ce-ai patit, probabil aglomeratia, statul in picioare, aerul inchis..asta e , totusi e o perioada mai sensibila pentru noi. Si mie mi-a venit rau cu david in 5 luni eram, si am avut si acum citeva stari aproape sa-mi vina rau, noroc ca stateam jos, am baut putina apa si am mincat putin, mi-au trecut..
Sanatate multa si succes la eco.
Alexuta, Silvia Poptrebuie sa avem putina rabdare si sa sacrificam pe ici pe colo, dar merita .
Alexutza...si rezultatul la TT?
Ylari, imi place de tine cum faci galerie la scris "Haideti, fetelor!!!"...

Am mincat un mare sandvis cu omleta, bacon si rosii...Sper sa ma tina cit mai mult ca nu vreau sa mai bag prostii in mine(sticksuri, napolitane,etc...
Abia astept sa stau acasa, mi-am luat concediu de miercuri la prinz cind merg la eco 3 D...Si pana pe 3 trai neneaca, la mine acasuca, abia astept!
Pupici tuturor si aveti grija de burticute.

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

Buna dimineata viitoare mamici de bebici...
Eu am benefeciat pt prima data, luni, de un tratament special de gravida.Deoarece am depasit cele 90 de zile de concediu a trebuit sa merg la comisie..si era o coada acolo!!!!Am stat cat am stat si la un moment data a iesit o asistenta.Desi eram destul de imbracatica si-a dat seama ca-s insarcinata si m-a poftit inauntru inaintea celorlalti. S-au purtat super,inclusiv doctorita,iar una dintre asistente era asa emotionata ca m-a pus sa-i arat cat de mare e burtica mea. Uite ca mai sunt si oameni draguti...pe mine m-a impresionat

18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Bine ai venit Andrada!Sarcina usoara si un BBlus sanatos!
Cami,ai mare grija..de la ce ai lesinat totusi?Aglomeratie,caldura?
Ref.la alaptat..am alaptat-o pe Maria 7 luni.Din prostia mea am trecut-o si pe lapte praf si de atunci sanul a devenit un monstru ptr.ea....sper sa-l pot alapta si pe BB2.Eu am Hep.cu virus C,tratata prin 2001 .Deocamdata virusul e nedetectabil.daca ramane asa,am voie sa alaptez,dupa unii medici.Altii interzic pana si nastrerea normala...Desi nu va imaginati prin ce emotii am trecut la Mariuca pana i-am facut analiza si a iesit ca nu are hepatita C.Orice vomitat,orice lipsa de pofta de mancare..cumplit!Mai bine nu alaptez decat sa mai trec prin asa cosmar.Si acum,desi am rezultatul,ma intreb'oare nu au gresit?"..si tare l-as mai repeta
Pupici,o zi minunata

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

neatza mamici cu burtici,

eu ieri am fost la dct Radoi la Municipal, a fost prima intalnire cu el si vreau sa spun ca mie chiar mi-a facut o impresie foarta buna, este tanar si foarte apropiat de paciente, cel putin asa am simtit eu.
bebeul meu creste are deja 6.5 cm la 12 sapt, i-am auzit inimioara cum bate cu 173 de batai pe minut, fetelor la sunetul batailor inimii am lacrimat, m-am linistit ca totul este bine, caci de o luna nu mai fusesem la eco si daca eu nu am nici un simptom de gravidutza inafara de tensiune in sanii, va dati seama ca ma gandeam numai la prostioare...
azi trebuie sa ma duc din nou la eco sa-i masoare pliul nucal parca asa se zice, caci ieri pustiul meu sarea dintr-o parte in alta a uterului si efectiv nu a putut sa-l prinda din profil, ca sa-i masoare ceafa, sper ca azi sa fie si el mai linistit, abia astept sa-l mai vad odata!

va pupa Lori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

alexutza, eu iau utrogestan, la 18 sapt. si iau 4 pe zi, plus ca iau de la 15 sapt.
cica o sa iau pana la final. si mai am si cerclaj, si multe altele..
deci se pote si mai rau cel mai mult ma enerveaza ca am contractii..inca.
seara mai ales, e de la oboseala. degeaba nu stai in picioare daca stai pe scaun, tot aia e. tb sa stai la orizontala ca altfel actioneaza gravitatia. daca ai dureri de spate inseamna ca ai contractii dureroase. ai putea profita de asta sa iei concediu mai devreme. eu stau acasa.. e cumplit. sunt sedentara, m-am tampit in casa, cu banii e tragic. dar ma gandesc numai la bb sa ii fie bine si deodata uit de toate

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Multumesc mult pt raspuns!
Sper sa fie bine si sa trecem peste toate problemele si sa ne tinem copii in brate la termen!
Acum am inceput sa iau si 3 no-spa pe zi, ma gandesc ca asa o sa fie uterul mai relaxat. Am obs ca atunci cand am contractt si bebe se agita in burtica. Sper sa mai vin putin la serv si apoi o sa incerc sa iau concediu. Probl e ca nu au pe cine pune in locul meu, desi eu am anuntat de aprox 1,5 luni de sarcina. Asta e, pana la urma o sa ma gandesc la mine si la sanatatea lui bebe.
Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu m-am luat cu treburile si n-am mancat de dimineata si ala mic/aia mica m-a avertizat "madam, baga ceva incoace de urgenta" si prin urmare am dat o tura pe la buda, sa vad ce mai face. Acum am mancat rapid sa linistesc kupilu. Daca e fetita, o sa fie o mofturoasa, ca o printesa Wink

Pe baieti i-am trimis afara la joaca si eu prestez la cratita. Fac un papricas de pui, ca n-am facut de mult si mi s-a pus pata ca vreau neaparat azi, dar neaparat

Mi-am facut cadou niste cutite de bucatarie semiprofesionale iar Costi mi-a facut razie prin alea vechi, a vrut sa le arunce direct la gunoi. Abia au scapat, cu conditia sa le duc la mama, poate ii trebuie ei sau le da la altii.

Ca sa vedeti ce fac eu asteptand sa vina ora cand am programare la ecograf azi, de-abia atept sa vad puiul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Dragele mele,

Pentru mine TT nu a fost deloc un stress. L-am facut acum 2 saptamani si azi de dimineata am fost la nenea doctorul sa interpreteze rezultatele. In afara de faptul ca scria clar pe lista aceea de indicatori ca prezinta risc scazut de anomalii fetale si eram linistita, dl doctor chiar mi-a spus ceva de genul "foarte bune rezultatele".Am scapat si de asta, mai avem 4D la inceputul lunii ianuarie. Si sa speram ca toate vor fi la fel de bune ca pana acum.
Va pup pe toate si o zi buna!

Adidana 19+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput