Mamici de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Bine v-am gasit din nou, fetelor,

Am fost la masa si m-am intors sa mai trag aici pana la 7. Oribil este sa stai toata ziua la munca, oribil!! Bine ca va am pe voi si-mi trece timpul mai repede.
A, sa va zic ce mi-a zi papi al nostru: ca duminica noapte el se uita la TV si eu incercam sa dorm, nu prea reuseam, dar in fine, si mi-a zis ca a auzit niste zgomote ciudate in burta mea, ca si cand ar fi lovit cineva doua pietre sub apa. Ei, ce ziceti de bb al meu?! S-o fi jucat ruble saracul , ca n-o fi avut nici el somn! Vi s-a intamplat?

20+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Bine v-am gasit din nou, fetelor,

Am fost la masa si m-am intors sa mai trag aici pana la 7. Oribil este sa stai toata ziua la munca, oribil!! Bine ca va am pe voi si-mi trece timpul mai repede.
A, sa va zic ce mi-a zi papi al nostru: ca duminica noapte el se uita la TV si eu incercam sa dorm, nu prea reuseam, dar in fine, si mi-a zis ca a auzit niste zgomote ciudate in burta mea, ca si cand ar fi lovit cineva doua pietre sub apa. Ei, ce ziceti de bb al meu?! S-o fi jucat ruble saracul , ca n-o fi avut nici el somn! Vi s-a intamplat?

20+

Pupik de la Onyx si Vlad

Onyx, tati vrea si el sa asculte. Dar in afara de matsele mele galagioase... alte sunete nu are shanse sa auda. A..ba da. Laptele amestecat cu fructe

19+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by MissParker

simonacip, si eu sunt adepta inraita a alaptatului, cel putin acum teoretic. SPER din suflet sa pot face fata, sa se stabileasca o legatura iubitoare si armonioasa intre mine si bebe. Imi amintesc ca mama mea mi-a povestit ca ea n-a putut sa ma alapteze prea mult, ca "nu a mai avut lapte", dar eu nu cred asta, eu cred ca ea avea o problema psihica si ma respingea, fiindca mult mai tarziu am aflat ca nu suporta nici ca sotul ei s-o mangaie pe sani, cand faceau dragoste ea avea sutienul pe ea... Trist, dar astea sunt urmarile abuzului sexual din familia ei... Sper sa nu te superi, dar si noi ne-am hotarat demult ca daca bebele va fi baiat il va chema David. Ti-am vazut pozele, esti o gravidutza sexy si te invidiez de crap ca ai o burtica atat de mica. Pai la mine -acum ca nu-mi mai sug burta ca inainte- arata inca din a 10-a saptamana de parca as fi in luna a 6-a Dar macar ma bucur ca in sfarsit nu mai trebuie sa-mi sug burta, ca inainte din cauza asta aveam dureri cronice de coloana si vezica era permanent nervoasa. Acum mi-am dat seama, tuta ce sunt.

Felicia 11+

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Miss PArker, felicitari ca ai reusit sa conspectezi, precum Fecian Si uite, pentru ca-ti place sa te regasesti in postarea cuiva am sa postez raspunsul asta doar pt tine.
Imi pare rau sa aud despre experienta mamei tale. Alaptatul este ceva extraordinar, si sincera sa fiu, eu cind l-am intarcat pe David am suferit la fel de mult ca el...
E adevarat ca la inceput cind e mic si maninca si noaptea la 2-3 ore, obosesti si sunt multe fete care renunta din cauza asta...
Dar pe mine una alaptatul m-a salvat din multe probleme...cind era el mai agitat, cind nu voia sa doarma, chiar cind se lovea si plingea, si peste iesitul dintilor am trecut usor...Si le pun pe seama alaptatului...ca sa nu mai spun ca pina la 11 luni copilul meu nu a tusit, racit...nimic, nimic.

Si te incurajez cu numele. David e un nume frumos...chiar daca e cam des intilnit printre pustii de virsta lui fiu-miu. Si cred ca si la voi in Germania este destul de intilnit, dar...nu-i bai, fiecare ii da numelui un farmec aparte prin fizionomie, atitudine si modul cum in poarta...Asa cred.

In ce priveste burtica, tu fiind in 10 sapt, probabil esti balonata. In primul trimestru si eu am fost, ma speriam ce burta am...O sa treaca si etapa asta si sa vezi apoi...Burta adevarata, nu asa...

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Bau! Am ajuns acasa, haidetzi fetelor, la scris cu voi, hai, hai!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

uff, fetelor, ma zapacesc contractiile astea!
Ieri seara am avut dureri mari de burta si de spate. A fost cumplit. Am luat no-spa, si tarziu m-au lasat. Ma si vedeam fugind la spital.
Azi dim am fost la dr meu si mi-a spus sa iau utrogestan 2 seara si atat. Plus 4 no-spa pe zi. Ma ia cineva utrogestan la 18 sapt ?
de fapt maine intru in sapt 18....
Tare as vrea sa pun si eu poze cu mine si cu printesa mea, dar nu stiu cum. Va rog, ma ajuta si pe mine cineva?
Pupici tuturor.
17 sapt si mami de Alexia ( 22.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada79, acum am ajuns acasa si te-am pus pe listuta noastra, bine ai venit in grup Sa ai o sarcina usoara!

Alexuta, ai facut efort? Sau te-a luat asa deodata? Nu stiu ce sa zic de tratamentul asta, dar probabil stie medicul tau ce face.
Pentru poze intri pe contul nostru comun, adresa este pe prima pagina, in lista. Daca nu stii parola imi zici si ti-o trimit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Si in ceea ce priveste alaptatul, si eu sunt adepta alaptatului cat mai mult timp. Este intr-adevar obositor pt mama, eu dormeam cu fiica mea de 3 ori pe zi, dar ma si trezeam noaptea la 2-3 ore sa-i dau sa suga. M-a salvat si pe mine de multe ori, mai ales daca plecam in oras si ii era foame, era simplu sa o hranesc nu?
Cand era bolnavioara, sugea toata ziua si astfel nu se deshidrata. Am hotarat sa o intarc la 1an si 4 luni, si tare mult m-am chinuit. Alexia refuza mancarea si nici lapte nu mai vroia sa bea. Am promis ca la urmatorul copil o sa-i dau sa suga cat o vrea el. Acum sper sa am si lapte, ca eu am sanii mai mici ca la prima sarcina, si s-au umflat ei, dar fata de data trecuta, nici nu se compara. Sper ca nu are legatura marimea......:)
Va pup dulce pe toate.
17 saptsi mami de Alexia (22.02.2004)

Mergi la inceput

Nu am facut efort, de fapt pt mine e un efort mersul la serviciu.....
Dar nu pot sta inca acasa. Am fost doar la Medlife sa-mi iau rezultatul la TT si probabil am stat ceva mai mult in picioare.
Oricum eu am sarcina pozitionata f jos. Asa mi-a spus dr, sa am grija, sa nu ridic si sa nu fac nimic. Si chiar nu fac. Doar ca merg la serv. Si sincer pt mine e un efort
Abia astept sa intru in prenatal, si sa ma odihnesc. Dar pana atiunci mai e ceva si trebuie sa am grija de mine
Am vazut dimineata o gravida in 36 sapt care abia acum spunea ca nu mai ia utrogestan, va dat seama?
Pana acum as luat mereu.
Poate patesc si eu la fel....
M-a apucat groaza cand auzeam dr cum ii spunea calm de cezariana, cum se vor petrece lucrurile la operatie. Imi venea sa fug, zau asa. Graviduta respectiva era hotarata sa preleveze celule sten. Si eu ma gandesc la asta. Voi nu?
17 sapt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Andrada79, acum am ajuns acasa si te-am pus pe listuta noastra, bine ai venit in grup Sa ai o sarcina usoara!

Alexuta, ai facut efort? Sau te-a luat asa deodata? Nu stiu ce sa zic de tratamentul asta, dar probabil stie medicul tau ce face.
Pentru poze intri pe contul nostru comun, adresa este pe prima pagina, in lista. Daca nu stii parola imi zici si ti-o trimit.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Multumesc mult!
Nu stiu parola.
Astept sa mi-o trimiti.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alexuta, activeaza-ti mesageria privata, ca sa poti primi mesaje private. Pentru asta du-te in meniul sin stanga la "Mesaje private". In pagina care se deschide, din meniul orizontal apasa pe "Options". Acolo bifeaza pe "Activeaza mesajele private".

Mergi la inceput