Muresence... la apel :) (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

olim:stai linistita:nervii nu-ti fac bine si nici puiului tau.cind merge sora ta la voi?sa roage medicul ei sa-i scrie o reteta simpla(ca la farmacie doar atitt le trebuie,) cu medicamentele de care ai nevoie,iar in ceea ce priveste Galactogil-ul intra pe PCFarm.ro si acolo gasesti,in Spania nu este farmacie on-line?capul sus!rabdare multa si pina atunci bea multe lichide,si impreuna cu Alex ve-ti reusi.mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

de azi avem program de sarbatori,adica incarcat:azi avem din nou intilnire cu tanti doctor,iar dupa-masa vreau sa mergem cu sotul la cumparaturi;in fiecare an imi promit ca nu las pe ultima saptamina,ca sa evit aglomeratia,dar...,iar de miine actiunea "curatenia" ,inca nu am luat nici brad.cum sint preturile?diana:cum a fost tortul?criss:sanatate multa lui Alex,numai oreion-ul lipsea din sirul de epidemii,mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Ma bucur ca s-a deschis Mall-ul! Bani nu ne trebuie, bine ca avem pe unde sa ne plimbam.
Aveti idee daca am vreo sansa sa prin vreun spectacol la teatrul de papusi? Tare mi-ar placea sa o pot duce pe Teodora la un spectacol in lb romana. Probabil ca in timpul vacantei scolare nu sunt spectacole. Dar oare in saptamana 7-11 ianurie sunt ? Cum as putea afla programul?

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

kover, multumesc pt sfaturi stiu ca nu ii fac bine lui Alex, dar is asa agitata.Delia ajunge vineri, deci nu mai e mult pana vine.In rest se pare ca ince incet ne saturam doar cu titi, i-am dat azi noapte un bibe si a baut ca un disperat, asa am dormit pana la 10, dar azi a bagat titi iarasi.
Ne auzim mai tarziu ca trebuie sa ma duc in oras sa cumpas paine, ca ieri nu am iesit deloc.va dorim o zi frumoasa tuturor

mami si Alex( 29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by kover

criss:sanatate multa lui Alex,numai oreion-ul lipsea din sirul de epidemii,

mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)

Merci frumos. Nu e nici oreion, doctorita spunea ca urechile il dor doar de la raceala, de fapt de la gat i se trage. In fine, alta tura de antibiotice, sper sa reziste pana vineri la gradi. Mi-e ciuda ca imi chinui copilul dar din pacate nu am ce face cu el, n-am cu cine sa-l las.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

olim, sora ta mai e azi (pana deseara) in mures??
sa ma sune urgent si o rezolv cu toate medicamentele care ii trebuie!
inclusiv galactogil si ceai instant humana. merg in oras si gasesc eu.
acum am vorbit la aesculap (o farmacie de-aici...). au galactogil in depozit! am cerut o cutie. am uitat sa intreb cat costa...

dau nr mobil pe pm.

kover, tortul a fost excelent. s-au crucit cand am zis ca vreau crema de vanilie cu fructe inauntru, ele ziceau ori de cioco ori de frisca. io incapatanata... au zis ca cine stie ce-o iesi...
ei bine, o bunataciune de tort a iesit!
saptamana asta sper sa apuc sa pun si poze... desi ianis are maine serbare, joi curatenie, vineri si sambata sunt singura cuc cu cei 2 muschetari... deci ramane duminica! si atunci am musafiri si mai tre sa fac si bradul

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

dianarus, multumesc din suflet, dar sora mea sta in maramures, din mures este sotul de aceea scriu eu aici.

Mergi la inceput

oookeeeeiiii

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

pt cine are foarte multa rabdare sa citeasca, aveti aici povestea lui marc

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Scuze de restanta dar nu am avut timp nici sa respir.

La multi ani Marc, sa cresti mare si frumos si la punga gros!

Mergi la inceput