Piticlontzi de iulie-august 2004 (241)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Buna seaara....eu ma dau mai mult cu sch III ca asta e ora la care copilul face baie cu taica-su si eu respir = am loc la calculator...sa vedem ptr cit

Am admirat copii la serbarici, pomi de iarna...desene nu pot vedea -ref.srbarici nu va mirati ca nu spun poeziile...bravo lor ! La 3 ani la ce sa ne asteptam? La noi la gradi ne-au trimis scrisoare cu o saptamina inainte si ne-au spus sa nu ne surprinda daca copilul plinge /se adaposteste in bratele naostre si nu spune nimic - chiar daca a demonstrat inainte ca stie. Asa ca cfm reguli - al meu dupa ce a cintat s-a dus la taica-su si s-a bagat in sufletul lui si nu a mai vrut sa participe. Asa ca fetelor ....au numai 3 ani ! La sedinta individuala cu parintii, educatoarea mi-a aratat ce face/cit face si am fost fff multummita...recunoaste 3-4 litere, coloreaza frumos , ingrijit - dar numai 2-3 min si apoi dispare de la masuta, nu seseneaza absolut nimic , picteaza in legea lui ....mai mult amesteca culorile in cutie...dar sunt multumita. Acum sa se joace...e virsta sa se joace...de la anul el merge la scoala aici si o sa aibe tot timpul - cu toate ca metoda e 'invata prin joaca ' in primul an. Asa ca ....bucurati-va daca copilaresc cit mai mult ...curind i va cuprinde febra invatatului. Computer....l-am testat, ii plac jocurile dar l-am lasat 2-3 zile apoide cite ori imi cerea veneam cu altceva de facut si-i convenea. Dar la fel ....cred ca se uita mult la tv si asa , computer ii trebuie lui la 3 ani? Si el nu stie sa deseneze...

HAI ca m-am lungit ...si ca tot suntem in ale Craciunului....sa vedeti cu ce statistici se ocupa britanicii in ajun dde Craciun ....
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2007/12/14/nseason114.xml

ca sa nu ma pling de ce dor imi e de acasa ( dar nu merci de blocat in magazine sau in trafic ) ...de vacanta de iarna a copilariei mele,Zapada, cu emotiile bradului, cu felicitari facute de mine din sticla de globuri sparte, de colindatori si piine facuta in casa, miros de foc in soba ...cozonaci si sorici....

va pup si sa aveti un wk-wnd frumos si linistit cu zapada si ptr noi

Mani si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Am intrat dora sa va spun ca la noi ninge ca in povesti si a inceput sa se depuna. Poate avem noroc si maine dimineata putem face un mic om de zapada.

Week-end placut!

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intram sa va uram si noi un we frumos ! La Oradea e friggg dar nici urma de zapada ...

Pupici tututror si muuulta sanatate !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

Andries- ai fost tare cu cuculetul oparit al baiatului...imi amintesc ca avea Dea vreo 4-5 luni si Danut de la vreme saracu n-a mai rabdat si mi-a spus ca-l ustura, ma uit bine si era oparit saracutul...tot pe motive de chiloti si ciorapi lungi ramasi mici. Acum cica e baiat mare, deci poarta boxeri, si zice despre el ca "sunt sexos", deh, asa l-a-nvatat nashul lui, caruia la 24 de ani...la asta-i sta mintea :)) Zilnic se masoara sa vada cat a mai crescut.
Luni avem party cu Dea. Aseara au venit la noi niste prieteni cu copiii lor, o fetita de 6 luni si un baietel de aproape 3 ani. Pe cuvant ca Dea s-a-nfipt la joaca cu copilul de 3 ani fara menajamente, pe aia mica de 6 luni a ignorat-o dupa ce a vazut ca nu e buna de tavaleala inca. Dani a fost vreo 3 sferturi de ora mai reticent, a stat mai mult pe langa mine, nu-mi place asta, dar ce-i pot face? A bagat si 2 reprize de plans in hohote ca i-a spart baiatul 2 baloane rosii, apoi ca de ce l-am luat in brate pe baietel...apoi ca de ce baiatul vrea sa-l dragaleasca. Of, abia dupa vreo ora si-a revenit si el la normal si a inceput sa relationeze cu baietelul ala, sa se joace, sa vorbeasca, si doar nu-i e strain, il cunoaste din vara. Ii va fi greu la gradi imi imaginez, nu stiu ce ne vom face cu el daca e asa refractar. Si sa stiti ca zilnic ma bate la cap, ba sa chem copii la noi, ba sa mergem noi la ei, isi doreste foarte tare compania lor. Ieri m-a intrebat de pe putin 30 de ori cand vine Stefi, trepida efectiv, si cand a venit, el ce-a facut? S-a retras...offfff!
Dea pare sa fie alta fire, s-a dus in 4 labute langa baietel si a inceput sa-i taga din maini jucarii, sa vocifereze vesela, sa-l bata pe spinare, se uita cu interes ce face, se impingea sa ajunga mai aproape de gramada de jucarii...
Ca sa-mi respect programul va anunt ca azi am in meniu sos de rosii cu piept de pui pt Dani, pt noi fasole verde scazuta cu chiftelute, si desert foi de napolitane umplute cu crema de lapte praf .... si nu de aia nu slabesc eu ci pt ca :
1. nu dorm ca oamenii (orele necesare la momentul necesar)
2. nu mananc ca oamenii (la ore normale, si cu program de 3 mese regulate, precum si cu alimente slab calorice dar nutritive)
3. nu fac miscare organizat ci sunt in stare de agitatie browniana (frumos si eficient ar fi sa merg la o sala de aerobica sau fittnes)
4. nu merg la saloane de cosmetica sa-mi fac electrostimulari, masaje anticelulita si impachetari regenerative si bronzari

Acu, ca stiu ca detin cheia problemei, si anume cum se poate obtine una bucata silueta de vis, nu-mi ramane decat sa-mi imaginez ca voi ajunge si sa o implementez vreodata. Deocamdata lucrez la ceva mai facil, si conform cu rolul, functia si posibilitatile mele actuale si anume ma vizualizez asa cum imi doresc sa ajung sa arat :))

p.s - aseara Dea m-a bagat in fibrilatii ca avea un program de circ mai neconventional, anume se agata cu mainile de marginile patului in picioare fiind si dupa ce zgaltaia patul de vreo cateva ori bune, se arunca asa cumva arcuita, in picaj, pe spate, pe saltea, si cand ateriza radea in hohote. M-a luat cu transpiratii, am luat-o in brate si am umblat cu ea asa vreo 5 minute sa uite de exercitiu, mi-era ca o sa debordeze si portia de cereale ce s-a muncit taica-su sa i-o dea, si in plus era nedormita de 7 ore, trecuta prin 2 ore intensive de joaca cu copiii, era pur si simplu bagata in priza, m-am gandit ca se va accidenta daca mai continua asa. In plus Dani era si el rupt in gura de oboseala si dupa atatea emotii si fugareala in cele din urma cu colegu de joaca, vroia sa doarma dar pt aia trebuia s-o calmez pe sora-sa ce-si acompania sariturile cu niste chiote de rasuna camera. N-am avut de ales si dupa plimbareala prin casa pe intuneric, am marait un pic la ea, la propriu, si uite asa am decis-o sa se-ntoarca pe o parte si sa stea linistita sa toscaie la suzeta pana ii vine somnul. Ceea ce s-a si intamplat dupa vreo alte 10 minute in care m-a filat prin plasa patutului. Dupa ce-a adormit am pupacit-o putin.

hai pupici ca s-a trezit buburuza mica si ecaladeaza marginile patutului, va citesc en detail mai incolo, ca v-am citit pe graba acu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,avem zapada...yupyy...am facut o tura de shoping sa mai impuscam cadouri,mandra nu vrea in magazin ca vrea bulgareala,am convins-o cu topoganul gonflabil,de unde nu mai reuseam s-o luam,dupa care am venit la spectacol cu copii si mosh craciuni,abia am reusit sa o adorm,amenintand-o ca daca nu adoarme mai repede nu mai gaseste zapada sa faca om de zapada...deci dupa amiaza avem program de sanius
..am pus niste poze,poftiti la zapada:)))
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/decembrie%2007/
..pupicei,sanatate si week-end placut

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Gioana- dragute poze, frumosi ochi aveti amandoua, nu ai zice ca nu e sau ca nu a fost mancacioasa cand era mai micuta dulceata ta de fata, arata bine de tot
Spor la omuletul de zapada, aici avem vant si frig, zapada niet, asa ca fara bulgarei si joaca pe afara, just shopping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ioana, e de coma maria ta, am ras singura cum statea ea sub bradutz:)
lia, la multi deei si petrecere faina

lui philip i-au mai aparut cateva bube dar numai pe fata, la 4 il duc la medic, nu cred ca-i varicela ca nu-l mananca, cu compar bube pe internet :)

ieri am ras-o mai devreme de la serviciu si m=am dus la mall sa-mi fac cadouri (cu ceva banuti de la mama). mi-am luat un pulover alb, 3 maieuri sexy, si o rochita ca era la reducere (e de vara). am vrut ceva pt craciun dar nu se asezau frumos (mergem la vecini de christmas day). ma dusesem cu gandul sa-mi iau ceva de la victoria secret ca le-am vazut parada la tv dar zau ca nu mi-a placut absolut nimic, plus ca as si arata ridicol in unele din piesele lor care-s mai pt junioare asa. hahahaha, aveau o fustita extrem de scurta asortata cu o caciula de craciunita, evident totul roz. ma si imaginam in alea si ma bufnea rasul, nu zic ca fetele de-acolo ma tot incurajau. hahahaha

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pupam Gorodeii si multumim pt zapadaaaa, hehehe, a ajuns si la noi in noaptea asra. Asa k astept sa se trezeasca mandra sa inauguram sania.
Revin cu poze
pozili

Duminica frumoasa tuturor.

P.S. NU stiti nimic de PAKO ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata, vazut pozili cu fete frumoase, andreea, gorodika si giulika nicole, las` brei, la anu o sa zica si pentru anu asta:D
philip, putin roz niciodata nu strica;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
la multi ani Deea!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte numai de bucurii!! Lia, sa va traiasca copiii si sa va lumineze viata!
Nicole bine ca e totul ok cu samburelul. nu te stresa de serbare....va fi mai bine la anul
Andreea de pupi cum sunt bubele? ceva diagnostic?
Olivia unde ati fost in week end? ca n-ai semnat condica . azi asteptam rezultatul?
Daria nici Pat nu le are cu calculatorul, nu stie ce-s alea jocuri, o sa aiba destul timp. si cu zestrea genetica a lui taica-su.....nu imi fac griji.
Felicia speram ca esti ok! pupici!
Mani pupici! anul asta stati in UK de sarbatori?
aici e un pic de zapada dupa ninsoarea de azi noapte, sper sa mai fie si dupa-amiaza sa scot putin copchilul la facut bulgari, cu toate ca e cam tusitor. noi am mai avut si ieri o petrecere la Mugur la servici...pun pozele cand am timp.
pupici tuturor, o saptamana buna sa aveti!

Mergi la inceput