Piticlontzi de iulie-august 2004 (241)
Raspunsuri - Pagina 15
g_ioana spune:
Neatza:)))...Andries io zic sa te asociezi cu Cristalina la scris foiletoane ca Mirciulica vine din urma si da semne ca le va intrece pe cristaline:)
La capitolul cel mai fierbinte,cadouri, azi am inceput prima tura(meiii mare greseala facui,am mers si cu tati si cu copilu
)ca-n filmele politiste, pe de o parte tebuia sa-l conving pe tati, pe de alta parte sa nu vada cupilu...in cele din urma am cumparat o bucatarie imensa si supradotata si pe mutulica
......dar noi intentionam sa mergem de craciun la campulung si dupa la buzau deci mai am de cumparat inca 80% cadouri![]()
..plus mandrei pe fulgerica,fifi si o sirena!
La capitolul uptoten si mandra mea este hipnotizata dar numai de cantece, ca la jocuri nu am lasat-o pe motiv ca io nu stiu cum se joaca,stie sa si le puna singura si deja le stie pe de rost
Am vazut "gemenii" Raducu si Codrut si mamele din dotare
pupicei
si piticul albastru super
Cristaline pune mama un filmuletz cu botoshica la orga,pliiiz.....a mea primeste chitara adevarata de la bona,sa vezi atunci spectacole..
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
amironeanu spune:
Salut!
Daria, nu esti singura, nici noi nu i-am aratat inca jocurile de pe calculator. Si la desene, a facut sotul meu CD-uri la greu si se uita la tv, nu la calculator. Eu stiu cum este cu dependenta de jocuri (am fost si eu dependenta de age of empire si warcraft) asa ca o lasam pe mai tarziu. Mitzura, noi am patit asa cu desenele, se uita non-stop, asa ca intr0un week-end am scos tv din priza si am stat si noi mai mult cu ea, am iesit afara, ne-am jucat cu jucariile ei si te atunci si-a mai revenit, parca este si mai ascultatoare, ne uitam max 2 ore pe zi (bun, mai sunt si exceptii, dar incerc sa respect si eu regula impusa de mine).
Andries, cred ca iti este tare greu. Dar tu cum te mai simti? Cum mai stai cu hemoglobina?
Pupici,
Andrea
de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
szivarvany spune:
Amironeanu, eu am cumparat niste cd-uri cu lear english cu noddy si ink nush ce, tre sa soseasca si atunci incepem si noi sa ne tehnicizam ![]()
Giulia nu are dependenta tv-ului.
Insa e dependenta de jucarii, le contabilizeaza, le aranjeaza, nu va zic ca in fiecare zi imi cere carioci si creioane si acuarele si avem doo galeti pline cu ele. 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Marina spune:
io nici nu am PC in casa si nici nu intentionez sa iau prea curand. Ai mei mai butoneaza laptopul meu cand il aduc acasa la genul ca deschid capacul
In rest nu stiu ce e aia si nu cred ca vor fi mai prejos de altii in viitor.
g_ioana spune:
aaa,am uitat sa va zic ca mandra este fan familia Adams![]()
se uita la reclamele de pe jetix,ii tremura chilotzeii pe ea dar tot se uita.....din categoria "io am dreptate" ii arata tacsu masina noua,se uita la ea si zice"este frumoasa, dar de ce m-ai pacalit ca este noua?..."dar nu te-am pacalit,tata,este noua"..."cum sa fie noua,daca-i murdara de noroi pe cauciucuri"![]()
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
philip spune:
rox, aia e!
cu scuze vreau sa zic ca i-am vazut si eu pe norvegieni, habar n-aveam ca adema s-a mutat acolo, poate mai intra sa ne povesteasca cum e. portocalele sunt super si mi-a placut cum dormeau pe unde apucau. pupici
daria, eu am incercat cu philip joculete pe calculator dar inca nu are dexteritatea necesara, singurele la care e bun sunt cele in care apasa pe tastatura si aude/vede litere, cifre etc. aleau i-au placut mult dar cum nu avem 2 calc am zis s-o luam ma incet. la el in clasa sunt 2 calc dar nu se joaca nici acolo, doar copilasii mai spre 5 anisori.
e racit copilasul mamei asa ca azi sta cu tati acasa, ieri mi s-a parut ca are cateva bubite pe fata, am zis ca sa-l urmarim azi sa nu fie varicela. azi dimineata nu erau mai multe, dar e umflat la fata, cearcane si e caldut...
pupici si we frumos cui nu mai intra
philip
&andreea
szivarvany spune:
Andreeap - sanatate muuulta lui Pupi si sa treaca repede, sa nu fie decat o simpla raceala ! 
Ioanoo - dai de beut !
Maria is da best !!! 
Io mai am un pic si fug acasa sa vad ce a mai copt Giulia ... 
O seara frumoasa tuturor !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
Din capitolul daca e rau se poate si mai rau: sotul e blocat in oras, nu poate ajunge la gradi sa-l ia pe Victor, deci am trimis-o pe sor-mea, care cu mare greutate a ajuns la gradi, dar singura sansa sa plece de acolo este cu tramvaiul in aglomeratie, caci masinile mici nu au pe unde sa circule, e blocat peste tot. Sper sa nu raceasca Victor ca nu stiu ce-mi vine sa fac.
Andrea, hemoglobina n-am mai masurat-o, in principiu dupa ce am renuntat la alaptat mi-am mai revenit, acum sunt aproximativ ok, am reinceput sa fac si ceva efort fizic, eu sper pana prin martie sa revina totul la normal. Stii...abia dupa ce am citit in presa cazul Nataliei (fata care a murit la Giulesti) mi-am dat seama cat de serioasa era treaba si de ce ridica domn profesor din sprancene cand defilam eu ca o floare prin cabinet cu hb 5,5g si-i mai spuneam ca ma simt chiar rezonabil, conduc masina, ma duc cu plodul la gradi, etc. Nu-mi vine sa cred ca am dus o sarcina cu hb intre 5,5 si 6,2g si in general nu ma crede nimeni, doar ca eu mai am inca buletinele de analize... aia de la hematologie mi-au spus ca daca mai raman o data gravida e sinucidere curata, noroc ca nu se mai poate.
Andries
rain spune:
pupici!
n-am apucat sa citesc nimic, am intrat doar sa va spun ca am fost astazi la doctor, e totul in regula, mi-a dat lista de analize si indicatii, ce sa fac, ce sa nu fac, ce am voie, ce n-am voie ...
la serbare a fost o harababura totala, toti parintii au sarit pe copii cu aparate foto, camere si altele, copii s-au intimidat ( nu toti), asa ca unii plangeau, altii alergau la parinti, nu s-a inteles mare lucru si tare rau imi pare, de o luna de zile copilasii au tot repetat poezii, cantecele, le stiau f bine ...insa cred ca sint cam mici pentru serbari.
Andreea mea a fost cea mai tare, nu numai ca nu a spus nimic din tona de poezii, dar nici macar n-a stat pe scena, a stat numai langa mine, in brate la mine sau la tati si tare mult m-am suparat, vroiam sa spuna si ea ceva, asta e ...la anu' va fi mai bine, sanatoasa sa fie!
v-am pus cateva poze, s-o vedeti ce botoasa a fost ![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2771977090085069419RsEHAY
7 sapt & Andreea (26 iulie 2004)
Andries spune:
philip sanatate si sper sa nu fie varicela, taman acum de sarbatori, ar fi pacat sa stea bolnav in casa.
roxana, cate kg are piticul albastru? :-)) ca eu am o obsesie cu kilele kinderului cel mare, ce credeti ca fierb eu acum de zor? Orez cu lapte, evident.
mey si s-a oparit la cuc, eu sunt de vina, mama denaturata, ca de doua luni nu m-am mai ocupat ca lumea de el si i-au ramas copilului dresurile mici si chilotii mici (desi acum doua luni erau buni, cred ca a avut un salt de crestere, cum de obicei il imbraca ta-su eu nu am fost pe faza) si s-a incins in ele, au stat stramte si ieri noapte il bazaia pe ta-su ca il doare cucu, cand colo...era oparit saracul, l-am tratat cu wundschutzul lui Mirciu, musai trebe' cumparaturi...
Andries