capricoarne (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ce-o face stefania acum ? doctorii i-au livrat copilu' ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Judecand dupa linistea de aici se prea poate. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

asteptam cu nerabdare vestile buneeee....yupeeee

Mergi la inceput
Mergi la inceput

caprele mele, sa aveti parte de Sarbatori Fericite, multa sanatate, multe cadouri si multe bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

sa fiti sanatoase ,fericite ,sa va bucurati de sarbatori alaturi de cei dragi.sa plangeti numai de fericire si sa suspinati doar din prea multa dragoste.sa aveti parte de SABATORI FERICITE !!!!!!!!! LA MULTI ANI!!!!!

dana

Mergi la inceput

Multumim de urari, si acum ca a trecut Prima zi de Craciun hai sa revenim cu picioarele pe Pamant...
E cam multa liniste pe aici. Banuiesc ca @slimatei e inca in maternitate( si chiar asa, ce tari dezvoltate sunt alea care nu-ti pun la dispozitie macar un internet in spital?).Ea ne va scrie cu siguranta ce minune o fi primit de mos. Dar noua ce ne-a adus mosu?
La noi, in fiecare an de cand ne-am mutat, pentru ca nici acum locuinta nu e dotata cum trebuie, ne aduce mosu un cadou "al casei". Anu asta a fost un aparat de fiert oua, ca sa nu mai facem ouale moi tot tari, si nici sa nu mai stam cu ceasu langa ibric.E super trasnit. Si mic,nu-mi o cupa loc!
Despre celelalte cadouri...you first!

Mergi la inceput

of, cadouri, am primit muuulte, prea multe si prea frumoase
nu mai zic de la cine sunt, doar le enumar:
un pulover si 4 bluze (toate f.frumoase...mai ales ca duceam lipsa), o pereche de manusi f.moderne, un set de cercei si pandativ de argint suuuuperbe, o curea si o geanta elegante pe care mi le-am dorit f.tare, niste margele super trandy, o placa de intins parul muuult dorita, un halat de baie si papuci de casa super haiosi, accesorii pt.noua masina si bineinteles!!!!!!! noua mea masina :)))), cosmetice, bomboane, o pusculita super haioasa (o oita ...eu sunt fun oite :))) stiu, fiecare cu nebunia lui).....sa ma mai gandesc.....un set de cani de ceai cu sita proprie si capac si un ceai super gustos ....cam atat
cred ca e de ajuns, nu ????

Mergi la inceput

@lilina, tu de ce ai fost asa cuminte? Suspect de cuminte...hm...
iau masuri, la anu' imi tin mai mult gura...Poate mi-aduce si mie macar masina...?

Mergi la inceput