capricoarne (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

slimatei, lilina, multumesc ptr primire.

sunt nascuta pe 22 decembrie 1982, si sa va spun o chestie draguta fratele meu e nascut in aceiasi zi dar 2 ani mai tarziu.

silvi

Mergi la inceput

slimatei, m-am uitat pe pozele tale si ti-am admirat junioara. e scumpa foc si daca am vz bine e nascuta in aceiasi zi cu mine... deci iti garantez ca o sa fie o norocoasa

junioara dar si mamica

silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

silvi, am si eu o prietena buna nascuta pe 22 dec. (este mamica finutzului meu pe care il botez duminica viitoare)
ce tare ca eshti nascuta in aceeasi zi cu fratele tau...mai rar asa ceva

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Buna @silvi8!
Tu doamnelor, nu m-ati lamurit asupra toxicitatii jocurilor pe calculator. Dauneaza grav sanatatii, sa pun picioru in prag sa o mai rareasca al meu, sau e distractie nevinovata?Te lasi tot asa greu de ele ca in cazul adictiilor?
Cum va mai e in Anu Capricornului? S-a aratat ceva la vreuna din voi? Facem rost de ceva?

Mergi la inceput

neata fetele!
...e ptr voi ca eu nu beau

lilina, sa-ti traiasca finutu, si sa ne spui cum a fost petrecerea(daca va fi si petrecere)

diuna, la jocuri pe calculator nu prea ma pricep, dar cred ca depinde cat timp aloca acestei activitati, cred ca asta face diferenta dintre o placere si dependinta. poate iti raspund alti mai avizati

silvi

Mergi la inceput

'neatza caprelor

silvi, merci, o sa fie si o petrecere si sigur ca o sa va povestesc cum a fost si o sa pun si poze. chiar ieri am terminat de cumparat lucrusoarele din trusoul bebelului si sunt super multumita de ce am achizitionat (am gasit chesti suuuper la okaidi si la preturi mici ca erau reduceri)

mie in anul Capricornului cred ca o sa-mi mearga bine:
-mi-a sosit masina si sunt incantata de ea
-se intravad niste business-uri la orizont si mama-omida din mine zice ca o sa fie bine

v-am tzucat dulce si si mai duuulce pe mica bebelina capricoarna Shteffy de slimatei

Mergi la inceput

vaaaaaaaaaaaaaaaai, rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nu mai scrie nimeni in afara de mine la acest capitol ?????

Mergi la inceput

Ce sa mai scriu, draguto, ca ma eclipsezi cu totu cu masinile tale. De cate ori te lauzi cu ceva, apai aia-o masina. Vrei sa crape fierea in mine...?!
Eu as interzice prin lege posesorlor de una bucata masina noua personala si buna sa faca depresii. PRIN LEGE!!!!
Am chef de glume ca ma duc la Real cica sa-mi iau o scula muzicala de are si pick-up...stiti, ala ptr discuri de vinil...ptr cei mai tineri vezi Enciclopedia lb rom, litera p...Va puuuuup...!!!

Mergi la inceput

diuna, m-ai blestemat rau
am racit super nasol, cu frebra 39,5 am chemat salvarea
ma doare gatul si pieptul rau de tot ....si capul
ce sa mai, sunt terminata

Mergi la inceput

Draga lilinutza, ca sa nu mai fii si, noi
Iti doresc din suflet insanatosire URGENTA! si crede-ma, AM GLUMIIIIT!!!!

Mergi la inceput