Strumfi de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
X-ray spune:
gata ne-am intors!a fost superb!am imbracat-o in cel verde sa se asorteze si cu scopul petrecerii(petrecerea heineken).mi-a fost greu sa aleg si uite ca a avut sugestia si sotul,va multumesc frumos oricum.a fost tare cumintica,a bagat si o repriza de somn.
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
dsteluta91 spune:
SALUTARE
CE MAI FACETI?
AM SI EU O INTREBARE:LA CE VARSTA IES PRIMI DINTI LA BEBEI?
VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI.
NOI SUNTEM BINE SI AM TRECUT LA MILUMIL 2 DE AZI,SUNTEM TARE VIOI,SI AVEM CHEF DE JOACA TOATA ZIUA SI GANGURIM INTRUNA.
DACA O PUN PE PERNA INCLINATA LA 45 DE GRADE DA SA SE RIDICE IN FUND SINGURA ,E BINE ? ARE DOAR 3 LUNI SI APROAPE 3 SAP?
dsteluta91 spune:
APROPO AM UITAT SA VA SPUN CA NOI AM FACUT BRADUL IERI SI E FOARTE FRUMOS ESTE ALB SI CU GLOBULETE ALBASTRE SI ROSII SI BETEALA ALBASTRU CU AURIU SI L-AM UMPLUT SI CU BOMBOANE.
CRISTINEI II PLACE SA IL PRIVEASCA
lorinaoo1 spune:
Salut!
Vad ca nu e prea "aglomerat" pe aici, dar daca e cineva sa ma ajute, plzzzz . Sunt racita cobza si am si un inceput de febra. Pana acum oscillo, ceaiul cu lamaie si miere sau zeama de lamaie cu miere nu au avut niciun efect. Intrebarea mea e daca pot lua paracetamol simplu sau sinus? Din cate imi amintesc nu e prea bine pt bebe. Stie cineva de ce? Stiu ca ati fost unele dintre voi care ati trecut printr-o raceala, poate ma puteti ajuta cu niste remedii. Aaa, si am mai luat si Coryzalia, tot de la Boiron, fara niciun efect. Norocul Lorinutei ca inca nu s-a molipsit de la mine. Acum se vede ce laptic bun cu anticorpi are mami
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
fianna spune:
Lavi, poti sa iei paracetamol simplu, nu sinus. De ce insa nu stiu sa iti spun. Eu la raceli ma tratez cu o mare cantitate de vitamina c, beau cam 1 litru de suc de portocal/gref facut de mine sau, daca nu am fructele la indemana iau vit C efervescenta. La mine ajuta.
Multa sanatate!
fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)
mychydutza spune:
paracetamol simplu poti sa iei! in rest, oscilo, ceai, baie cu sare la picioare, lamai, miere........daca faci febra sunt fff eficiente compresele cu otzet la talpi: pui otzet pe 2 sosete , sa fie umede bine, le pui in picioare si deasupra neste pungi sa nu patezi cearceafu...
acu ce sa zic, si eu am o tuse seaca de vreo 2-3 zile de ma indoaie cand ma apuca si vad ca nu vrea sa treaca cu leacuri babesti.....si me cam frika sa nu fac ceva la plamani. cred ca vizitez doctoru daca nu ma lasa tusea. sanatate multa!
*mihaela*
fianna spune:
Steluta, felicitari pt brad, sunt sigura ca e aractia preferata a Cristinei. Si eu de abia astept sa-l impodobesc!
Fetelor, la noi se face o saptamana de cand nu a mai facut kkutza. Ce sa-i fac? Sa mai astept sau sa bag supozitorul? Data trecuta am pus un supozitor cu glicerina si in 2 minute s-a rezolvat treaba, a iesit inclusiv supoitorul intreg. Dar altfel nu am mai folosit metoda asta. ce sa fac?
fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)
lorinaoo1 spune:
Fianna, Mihaela multumesc mult de sfaturi Cu lamaia cred ca mi-am acrit si sufletul (acum stiu ca de la raceli mi se trage ). Mi-am rugat sotul sa ma aprovizioneze cu suc natural de portocale si ramane sa mai incerc cu otet la picioare sau bai de sare. Ce simplu era inainte cu niste paracetamol sinus, of. Sanatate si tie Mihaela, sa nu ajungi la doctor.
Ioana75 spune:
Lavinia, Mihaela, sanatate!
Anya/Alina, felicitari pentru dintisor!
Steluta, eu stiu ca de obicei dintii ies pe la 6 luni, dar cunosc o fetita careia i-au iesit primii 2 dinti la 2 luni. Frumos ca ati facut bradul, si eu vreau sa-l fac miine.
Miruna ii zice Smarandei 'Masanda', asa ca ... cel mai des asta aude copilul. Mai scap si cite o 'iubita/frumoasa/draga lu' mama', iar daca e si Miruna prin preajma adaug 'cea mica'.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Maria1111 spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Salut!
Vad ca nu e prea "aglomerat" pe aici, dar daca e cineva sa ma ajute, plzzzz . Sunt racita cobza si am si un inceput de febra. Pana acum oscillo, ceaiul cu lamaie si miere sau zeama de lamaie cu miere nu au avut niciun efect. Intrebarea mea e daca pot lua paracetamol simplu sau sinus? Din cate imi amintesc nu e prea bine pt bebe. Stie cineva de ce? Stiu ca ati fost unele dintre voi care ati trecut printr-o raceala, poate ma puteti ajuta cu niste remedii. Aaa, si am mai luat si Coryzalia, tot de la Boiron, fara niciun efect. Norocul Lorinutei ca inca nu s-a molipsit de la mine. Acum se vede ce laptic bun cu anticorpi are mami
Din cate am auzit si eu de la doctori, paracetamolul e 'safe' in timpul alaptarii (ma rog, cat de sigur poate fi un medicament; eu sunt mai sceptica cu orice fel de medicament si daca pot, le evit). Dar decat febra, mai bine paracetamol zic eu.