Fructe si legume exotice(pentru Romania) 2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Monica, tare bine arata aluatul ala frantzusesc.......Mai scotocesc dupa retzeta si poate incerc si eu,....mai ales daca poti sa il congelezi...
Mi-am facut curaj si am luat amanas in weekwnd.Ce buuuuun a fost!Si le-a placut si fetelor!MMMMMMMM si avea o aroma deosebita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am uitat sa va arat si sa va intreb...
Asta-i Ghimbirul? aici ii spune altfel si sper sa fii folosit ceea ce trebuie pentru supa thailandeza pe care am facut-o

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Lavinia, multumesc...pricepe-sei trebuie sa-i multumim
ne-a scapat de cumparat aluat

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Monica, ala e ghimbirul

Off topic: in ce parte a Braziliei esti? Noi am stat o vreme in Rio si am mai fost pe langa Sao Paulo sa vizitam rudele.

Alina 16+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

din pacate in capitala ce mi-ar placea si mie rio dar...intr-un fel e mai bine aici...mai liniste ca in ultimul timp numai grozavii aud... si multam de info

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:



Ponche ...sangria


1 ceasca cu mar taiat in cubulete
1 ceasca cu ananas taiat in cubulete
1 ceasca cu portocala.....
1 pahar mare de suc de portocale sau ananas(poate fi si de cutie)
1?2 litru vin semidulce

se amesteca toate ingredientele se baga la frigider si se serveste cu multa ghiata...fructele se mananca,au un gust taaaaaaaaaaaaaaare bun.


fetelor stiu ca ptru roamania inca nu este anotimpul potivit ptru aceasta bautura,dar merita incercata si fara ghiata...este f aromata.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ce bine suna...abia astept sa mi-l fac si eu...am un vin alb dar e sec...ca mi l-as fii facut acum dar mie imi place duuulceee
principe esti plina de surprize...multumim
azi am facut din nou rulada cu mango(am pus si nuca de cocos in ea si fiindca mango-ul a fost prea moale si lasase multa zeama am pus niste grish...dar nu asta-i important...ci ca cam facut cu cealalta parte de aluat congelat si parca este si mai moale si mai bun si mai pufos...mai bun decat atunci cand a fost proaspat (necongelat)


monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

monica,

sangria,aici,se face doar cu vin rosu .varul meu o fcut o data, la ziua mea cu sampanie..si mie nu mi-a placut.poti sa o faci si cu un vin mai sec ,dar pune-i mai mult suc de fruct si o lingurita de zahar si multa ghiata.

da,monica,parca este mai bun alutul,daca sta mai mult la frigider.
eu din aluatul asta fac ptru craciun, paine de ham.(pan de jamon)este un preparat tipic ptru masa de craciun.inauntruu se pune sunca presata ,masline umplute,stafide,im aluat pui un pic de zahar,sa-i dea un gust suav dulce.




monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aaa....vin roshu bine ca ai zis
ce fel de specialitate este painea de ham(adica din ce bucatarie face parte? specific de acolo de unde locuiesti tu?)...suna bine poti sa dai(cand ai timp) o reteta mai exacta pliz
pup


monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

principe, in retzeta de aluat frantzuzesc trebuie sa folosesc amidon?Dra numai la intins foile, da?

Mergi la inceput