* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (77) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gugu, tot eu, tot tampita. :-)
te-am intrebat de ceza ianinte sa ajung la ultima pagina cu mesaje. soriiiii!

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gina, felicitari pt saptamana implinita si sa dea doamne-doamne ca bebelusul sa vina pe lume in momentul care i-o placea lui cel mai mult! si sa iti fie ultimele saptamani de sarcina cat mai usoare si luminoase!

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici tot nu stim ce culoare are caruciorul?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Fetelor!
Saptamana asta cred ca ati scos din condei vreo 6 capitole cel putin. Eu inca nu am ajuns cu cititul la zi, am semn de carte si ma intorc deseara la citit. Am rasfoit repede pana aici sa pot lasa si eu un mesaj: macar 1 pe saptamana.
Noi am fost marti la dr gine. Tot ok. Col ok lung. Miercuri dimineata am stat pe la dr sa facem marele test de diabet am pierdut vreo 3 ore. Luat sange, baut solutia, care a fost yammy adica avea gust de coacaze negre, apoi dupa o ora iar sange si inca o ora de asteptat apoi luat iar sange. F ciudat mi s-a parut ca mi-a luat sange din ureche. A avut un stilou a facut un tac in ureche si a luat sange!
Apoi aseara am fost dupa rezultate: NU avem diabet. Mi-a dat trei valori despre care m-a lamurit ca sunt ok. Doar o avertizare sa scap de kg in plus dupa nastere si sa am grija la alimentatie. Plus ca la urmatoarea sarcina e de monitorizat din timp glicemia cu cate un test din asta pe trimestru.
Eu incep sa cred insa ca bebe al meu e un rebel. La dr face mereu pe scumpul si acasa ..... Capricorn! Marti spre miercuri noaptea am avut niste contractiiiiiiiii mama-mia! Adica buimaca din somn am impresia ca tre sa fug la baie -menstruatie! Asa erau durerile ca atunci cand... Apoi realizez ca e imposibil: sunt gravida deci NASC! Eu credeam ca am prag ridicat la durere cand colo..... Si sunt oricum ciudate: ma durea in zona de jos a oaselor bazinului zici ca as fi mers mult pe o bicicleta cu un sezut din piatra! sau as fi facut toata noaptea spagatul! Miercuri m-a lamurit la curs moasa ce si cum. Speram ca daca le avem de pe acuma asa intense si dese sa avem un travaliu scurt! Miercuri mergem iar la eco sa ne vedem si sper sa am vesti bune, cu IR-urile mai ales. Si bebe sa nu fie prea mare! Mie mi se pare ca nu mai are loc in burtica asa se intinde!
Mergem maine sa ne luam comoda si sapt viitoare termin de aranjat coltul lui bebe de la noi din dormitor. Am luat ieri grilöaj cu usa de montat in usa dormitorului sa nu intre cutu cand vrea el la bebe. Ii mutam dormitorul lui Lucky in living sa se obisnuiasca. O sa faca mutre dar asta e. Si eu sunt aia rea care intai i-am uzurpat locul de langa sot si acuma il scot din dormitor! Saracu` Lucky!
Acuma merg iar in pat: incepe ora de gimnastica intrauterina a lui Benji!
Sa aveti grija de voi... Un week end fain, fara dureri, surprize neplacute, spaime sau temeri cat de mici! ok?

Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mitzu - eu zic sa nu te stresezi cu culorile...Ana, fiica-mea a imbracat mereu toate culorile si zau ca i-a stat foarte bine...la fel am prietene cu baietei care au purtat toate culorile fara sa para mai putin baietei...sunt draguti in orice culoare.

Cyntia - esti o scumpica, ai o bucurie pe chip...

Irinouko- mi-ai facut o pofta de schi...minunate pozele! si ce zapada frumoasa...parca imi ajunge la nas mirosul de aer de munte...maine cred ca trag de sotzul meu sa ma duca undeva la zapadica, poate gasim pe undeva nu f departe...ce fain ar fi...
Si te-ai plans tu de drum...dar ai o fatza radioasa...cred ca si lui Palugel ii suradea mutrisoara.

Gina - ma tot gandesc uneori la tine - de unde ai mama atata energie? mereu timp pentru 2 copii mici, facut cate 2-3 feluri de mancare, pregatit si alte chestii intre timp...harnicutzo!

In seara asta merg la petrecerea de Sarbatori, organizata de firma la care lucreaza sotzul meu, asa ca trebuie sa ma fac frumoasa...astept sa-mi vina sotzul (are zi libera) cu Ana de la plimbare, sa le dau sa pape (am facut o ciorbitza yumii de curcan)si sa intru in actiune cat doarme Ana..

Natalia Stefania 37+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

[red]AMR MAXIM 3 SAPTAMANI [red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna zuzelor,
Am fost ieri la control. Am facut testul "Non-stress".Dr a vrut sa vada cum se misca bb .Eu m-am tot plins ca bb e cam lenes, nu prea misca.Asa ca mi-a facut testul.Bb parea ok, dar dr s-a ingrijorat de faptul ca aveam prea multe contractii.Eu una nu le simteam , dar aparatele le citeau.Asa ca m-a tinut 3 ore in spital.Noroc ca mi-au adus cina si sucuri , ca era deja infometata.Venisem direct de la job.Mi-au zis ca par putin deshidratata si poate de aceea am contractii.Asa ca mi-au pus perfuzie, dar contractiile nu au inceta.Apoi mi-au facut eco intravaginal sa vada lungimea colului si sa vada daca cumva colul e deschis.Lungimea era buna, colul inchis.Asa ca pina la urma mi-au dat o injectie sa opreasca contractiile.Asa ca intr-o sapt trebuie sa ma prezint din nou la dr.
Cam asta a fost peripetia mea la dr.
Important e ca bb pare ok .A mai recuperat din greutate.

In legatura cu trecerea de la odisee la scutece eu zic sa asteptam pina nastem toate.Eu mai activez si la Cirese din 2006.Si acolo am facut la fel.Am asteptat pina toate am nascut.Dar intretimp cele care au nascut mai devreme intrau la odisee si povesteau despre bebeii lor.Era asa de frumos sa vezi cum unele asteptam sa nastem si altele isi impartaseau pareri/sfaturi despre bb-ii lor.

neda

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

heloooooooooooooo!
cou-cou!

tocma ce m-am intors de la medic:) mint... din cabinet am iesit de ceva ore, dar acasa la comp, cu capitolul la zi, abia acu am ajuns:)

sa trecem in revista:

irinouko...jos clopu! asa o pereche frumoasa d eparinti mai rar! daca nu foarte rar! ma apuca o nostalgie de muntii mei de iarna din maramures, de prin borsa... inca un pic si luam punga de pe acoperis in jos pana in balta cu pesti din spatele casei. dar m-am potolit:d

gina, gata, la tine e deja ultima suta de m. iti tin pumnii sa se intample cand iti doresti si cum iti doresti. si nah... fa acum tot ce mai e de facut - numa barbac'miu nu pricepe ce m-o apucat ca toate tre facute acu in 2 saptamani pana la sarbatori:)))

laura_dimitris, o iubesc pe soacra ta. pe a mea... nush. trebuie sa vina in vizita, ca am ignorat-o saptamani intregi, dar daca nu vine nu am cum sa-i spun ca n-are ce cauta la spital. incurcata treaba...

mitsu_bishule, pe mine daca ma iei cu numere la puteri si alte treburi dintr-astea, e ca si cum m-ai pune sa-ti explic cum merge o masina. nu se leaga de mine. si pun pariu ca mintea ta e exersata in directia asta. banuiesc ca si eu si irinouka suntem tari "la litere" dar nu mai avem loc si de matematici in creieri (aici vorbesc pentru mine)

laura_ioana, drept ca la cei mici se pot da hainute de toate culorile. sa vezi ce frumos era bruno in rosu si in mov! iti venea sa-l mananci nu alta. roz nu, e singura culoare care n-o sufera taica-sau din princip. deci... orice se potriveste:)

natalia...pai pune mami mana si recupereaza din somn ca inca putin si n-o sa mai ai timp de luxuri:) ma maia runc si eu cateodata inapoi in pat dupa ce pleaca "dujmanii" da e drept ca dupa ma simt vinovata:))

gatta, concediul se numeste concediu pentru ca tre sa te relaxezi, adica nus e mai defilezi pe la birou doar ca altii sunt neajutorati... sa te o-dih-nesti!

an_k, de cand n-ai mai scris eu una am uitat ca esti pe aici pe langa noi. noi am vrut s amergem la aachen acu doua saptamani dar am ratat iesirea de pe autostrada si am nimerit taman in koln. fu bun si asa, dar nu mai am umor. poate pana in ardeni, sau la plaisirs d'hiver in palce st.catherine in bruxelles:))

micshunea, nu ni s-a aratat azi, dar nu scapi. azi dupa city2 nu mai avea timp sotul s ama duca pana la tine desi aveam "mikulashul" cum se zice pa la noi, pregatit la portbagaj. dar vin! pe juratelea:) bine ca-ti am nr de tel:)

ceska, felicitari pentru non-diabet! si da, putina atentie dupa tot trebuie sa ai. dar stresul nu e la fel de mare, ti-o zic d epe pielea mea

gugule, inchei cu tine, ca de ce? pai d'aia... ca si la mine s-a decretat azi cezariana! si stii ce? chiar nu sunt suparata deloc. am o mica nostalgie ca fuse o sansa sa nasc natural si se duse si ca dupa a doua cezariana sigur nu ma mai lasa nimeni sa scot un copil, un altul, "natural", dar...DAR sunt convinsa ca e cel mai bine pentru copil! si sa fii si tu convinsa. si iti mai spun ca se poate face cezariana cu anestezie rahidiana - esti acolo, esti prezenta, simti cand il scoate, impingi ca sa ii ajuti sa-l scoata, vorbesti cu medicul, iti arata copilul, ti-l pune in brate (nu cu toate alea pe el, dar ti-l pune) - deci nu-ti pica "din cer". si daca e cu anestezie totala si-ti "pica din cer" e un Dar din Ceruri! curaj! sa vezi c-o sa fie perfect!

s-acu, despre noi... Sacha e... mare, 3100. sta in fundulets ca micul buddah, cu degetele de la picioare in gurita:) se simte bine, a avut o tentativa d eintoarcere - vezi durerile de luni si marti - dar fiindca e prea grasan... nu mai are "loc de intors". prin urmare azi s-a stabilit cezariana...8 ianuarie 2008:) mai apucam deci sa ne bucuram de sarbatori si-apoi incepem o viata noua. am simtit putina dezamagire si melancolie cand a ales medicul, vroiam intre sarbatori, dar mi-a explicat ca la bebeii nascuti din mame cu diabet gestational riscul de a nu-si dezvolta plamanii cum trebuie pana la 36 de saptamani e prea mare. asa ca, consider ca va avea o data de nastere frumoasa:)

si acu, sa ne lamurim cu inceputul si sfarsitul... cand am spus ca se "termina", vrem nu vrem starea de beatitudine de gravida cu burtica rotunjoara de care suntem atat de mandre, se va termina. eu stiu ca trebuie facut un doliu dupa burtica - nu neaparat ca ceva negativ - dar a facut parte din viata noastra 9 luni, totul s-a invartit in jurul ei si... nu o s-o mai avem. mi-aduc aminte de nostalgiiloe ce le aveam dupa ce l-am nascut pe bruno. acu vreau sa ma pregatesc din timp si sa ma bucur de cat a mai ramas si-apoi sa-i pot spune burticii "ramas bun" cu toata seninatatea de care sunt in stare:)

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Nu, asta demonstreaza ce inclinatii avem. Eu spre partea logico-matematica, iar tu spre partea umana. Iar matematica nu e chiar asa de complicata, dar daca ma pui sa-ti descriu un apus de soare, nu o sa-mi ia mai mult dre 2-3 randuri. Si nu ca n-am imaginatie, ci ma plictisesc sa vorbesc. Ceska, de exemplu, e foarte plastica in exprimare si iti evoca niste peisaje pe care le poti vedeaq prin ochii ei.

Zuze frumoase si talentate in diverse domenii.

quote:
Originally posted by laura_dimitris
Gratiela, m-ai dat gata si pe mine ca pe irinuka... Mi-a fost greu si sa citesc ce le-ai cerut copiilor tai... Dar, cred ca nu este surpinzator daca te gandesti ca la masa la restaurant creata mi-a calculat cati bani trebuie sa dau... Asta este o mostra de tangenta pe care o am eu cu matematica...

Laura 31+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Mie mi-e nu-stiu-cum sa o sun, bine ca ne tii tu la curent. Nu vreau sa o deranjez, poate e obosita, alapteaza. Vorbeste tu cu ea, intra-n fata!

Deci esti pe modul relax... Ce-ti pasa tie?? Cadouri, papica buna... Si noi suferim de una-alta!

quote:
Originally posted by laura_dimitris
Fetelor, am vorbit cu alina. Este bine. Sta intr-o rezerva doar ea si ana si va veni si mama ei sa stea cu ele noaptea. Ana este o frumoasa. Inca nu i-a venit laptele si o doare operatia dar se simte in vocea ei ca este fericita!!!

Eu sunt fericita ca socrela mea draga s-a apucat sa gateasca bunatati grecesti.... Aseara a venit cu tolba ( a se citi valizele ) pline de cadouri. Cel mai tare m-a entuziasmat scaunelul de masina pentru eleni si jucariile aduse lui dimitris.
Ma bucur ca vine week-end-ul si stau acasa !!!!!!!

Laura 31+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Tizul sotului meu, tot Daniel Chndea il cheama, are studio in Baia Mare, dar si el se deplaseaza. Ma gandesc ca el e mai aproape de voi, decat noi. Si poate da o fuga si va face niste portrete. http:// danielchindea .ro/contact.html Fara spatii inainte si dupa numele lui.

quote:
Originally posted by NataliaS
Printre ultimele chestii de facut...tre sa trag de sotzul meu sa imi faca poze cu burtic, ca as fi tare suparata sa nu am...

Mergi la inceput