trosnit de oase

trosnit de oase | Autor: carla_lia

Link direct la acest mesaj

De aprox. o saptamana, fetitei mele de 8 luni ii trosnesc toate oasele. Se intampla din ce in ce mai des, cand o iau in brate. Mentionez ca inca o alaptez la san si mancare solida mananca ff putina, cateodata doar 2-3 lingurite la masa. Pediatrul a vazut-o acum 2 sapt. cand mi-a zis ca fata e bine si atata timp cat e vioaie si se ingrasa e ok, sa nu o fortez cu mancarea. Dar nici nu mi-a recomandat sa-i mai dau altceva (calciu, fier...). E posibil sa fie o lipsa de calciu? I s-a mai intamplat cuiva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

S-ar putea sa fie de la crestere.Mie doctora stiu ca mi-a spus la un moment dat sa nu ma sperii daca voi auzi ca-i trosnesc fetitei oasele,pentru ca ea creste.
Vorbeste si cu doctorul tau,eventual poti rezolva cu un telefon,nu cred ca l-ar deranja.

Sanatate multa!

mamica de zanamica(putin peste un an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

CARLA....eu am patit asa cu amandoi copii.am copii gemeni si mai mult la baietel se auzeau oasele trosnind decat la fetita...mai rau ca la o baba.am intrta in panica si am mers speciloa pt asta.doctorul mi-a spus ca e normal sa trosneasca oasele,sa nu-mi fac griji.poate te ajuta sa ai mai multa incredere daca iti zic ca nu locuiesc in romania,locuiesc in austria si am o incredere oarba in doctorul copiilor mei.cand mergi la medic pt control,intreaba sa vezi ce iti spune.succes si nu te speria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdyB spune:

Este absolut normal. Stai sa vezi cand ii trosneste cate un picior de te uiti la el sa vezi daca nu s-a rupt, iar copilul nu reactioneaza deloc. Sunt in crestere. Nu te speria si nu da calciu sai Fe fara recomandarea medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Baiatul meu de 10 ani isi trosneste voit degetele de la maini si de la picioare.
E nesanatos acest obicei si daca da, cum sa-l dezvat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Multumesc fetelor. Mai nou nu-i mai trosnesc asa des. Chiar ma speriasem, ca una doua ...trosc. Totusi s-ar putea sa fie si lipsa de calciu, ca transpira si ff tare la cap. Oricum fara recomandarea medicului nu-i dau Ca. Maine o vede dr. si mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

eu i-am spus dr de familie de acest trosnet care se aude la coloana si a zis ca este din cauza cresterii.

Lore, mamicutza de print David
POZE

Mergi la inceput