*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)
Raspunsuri - Pagina 16
felicia74 spune:
Mara ba da, a avut si anul trecut.
Cel de anul acesta e aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112559
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Mda, cum ma asteptam zinnatul a dat diaree. Si somnolenta, dar asta nu ma deranjeaza. Maine poate ne sugereaza urologul ce sa facem, ca asa nu s epoate
mara95 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
imi cer scuze din nou
anul trecut aveam timp mai mult de citit pe forum , iar acum mai deloc; nu-mi explic faptul ca nu-mi mai aduc aminte, probabil oboseala acumulata; multumesc inca o data, intru sa-l citesc!
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by mara95quote:
Originally posted by felicia74
imi cer scuze din nou
anul trecut aveam timp mai mult de citit pe forum , iar acum mai deloc; nu-mi explic faptul ca nu-mi mai aduc aminte, probabil oboseala acumulata; multumesc inca o data, intru sa-l citesc!
Nu-i problema
mara95 spune:
Multumesc din suflet tuturor celor care ati rupt putin din timpul vostru pretios sa scrieti cuvinte frumoase Flaviei! Eu nu am fost in stare sa scriu nici macar unui singur copilas in subiectul personalizat, tot timpul am urat la modul general "la multi ani!", dand vina pe lipsa timpului.Gresit!Daca iti doresti cu adevarat sa faci ceva, poti!Eu nu am reusit!va rog sa ma iertati.
M-ati facut sa ma simt importanta, desi eu nu am mai participat la discutii, evident , din lipsa timpului.
Am copiat mesajele, sa il le arat Flaviei cand va fi mare.Multumesc mult de tot ca v-ati gandit la noi!
ioana_77 spune:
AM fost si sunt indragostita de poezia lui Nichita. Am amintiri frumoase legate de el din liceu. Si cine-i poarta numele trebuie sa fie special
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani
Stefan - primele zile
pumba spune:
am fost la dentist cu Claire si vesti proaste - are multe maselute cariate, m-a intrebat -
bea suc ? nu.
mananca bomboane ? da si nu.
lapte cu ciocolata?nu.
i-am zis ca se spala pe dinti si dupa aceea isi bea laptele ,mi-a zis ca asta e buba acum trebuie sa merg cu ea la un dentist pt copii sa o rezolve . aviz amatorilor ,sa nu pateasca ca noi.
ma duc poate mai rezolv din bagaje pt ca miercuri dimineata plecam in vacanta si eu nu am facut nimic.
monet - frumoase si vesele ca intotdeauna fetele tale. si tie iti place PIER 1? am vrut si eu sa-mi cumpar mobilier de acolo, dar am renuntat,nu se potrivea cu interiorul casei.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
meems spune:
Maria-Alexia, iarta-mi ignoranta, dar eu abia azi am observat caruciorul roz in dreptul numelui tau... si vroiam sa te felicit Observ ca cei mai multi dintre piticii colectiei au parte de surioare mai mici.
Pumba, si eu sunt fan Pier 1
maria_alexia spune:
Gata!!! Dupa eforturi seculare am reusit si eu sa pun poze pe net. Invitatia este in contul comun de mail de pe yahoo.
Am ales shutterfly ca sa migrez pozele de pe yahoo pentru ca era singurul care oferea spatiu nelimitat si nr. nelimitat de poze. Proasta alegere . Pozele din album sunt ff mici si am muncit o gramada sa creez albume, colectii... Am dat la click-uri de m-am saturat
Meems, multumesc
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Mutumesc celor cateva fete care ne-au trimis un gand bun si o incurajare!
Gandacel, trebuia sa te faci psiholog! Tare mi-a placut expunerea ta si sunt perfect de acord cu ea. La asta m-am gandit si eu: Sarah sufera de plictiseala si moleseala. Ca atunci cand noi ajungem acasa e super vioaie si ma gandesc ca nu ar avea cum sa aiba efect ceva medicament numai pana ajungem noi si dupa aia nu. o sa vad cum evolueaza lucrurile pe viitor si sa vad ce decizie iau. Adevarul e ca io nu-mi doresc o bona care sa stea non-stop dupa fundul ei si sa se joace cu ea. Eu una am invatat-o mai independenta, sa-si gaseasca ceva d elucru si singura. dar o cale d emijloc ar fi bine-venita. Oricum, peste10 zile plecam la Bistrota pentru 2 saptamani, unde va fi mereu in centrulatentiei, apoi in ianuarie poate mai sta si mama cu ea si cumva va mai trece vremea pana la gradi. Totusi femeia asta a linistit-o mult, este mult mai intelegatoare si mai cuminte decat ianinte. Ceea ce io o trec la capitolul lucruri bune.
Maria, am admirat albumele de decmbrie si noiembrie cu Chiti, dar de la cele de septembrie incolo imi cere parola, io o tot bag, dar nu se deschd. Si taaare m-am mai fi delectat cu frumosu' de fii-tu!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!