Gravidute si mamici din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 18
kriss79 spune:
botezul la sf nicolae domnesc unde ne-am si cununat, iar cumatria la rest la palia
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Stefania,deci nu vrei majoreta,daa?
azi nu da de diseara incolo cand vine tati DA!....
ca tare-i greu

multumesc fetelor dragute
Nonna76 spune:
Multumim ,ult pentru urari.Ce repede mai trece timpul Avem 5 luni. Acus acus va voi anunta ca se insoara.
Criss frumoasa fata mai ai.Si rasfatata.Ati fost la Vaslui,nu-i asa?
Am vazut si un bunic mindru.
Si pe Domi l-am vazut singur in zapada.Si pe Robert la sanius.
Felelor treaba buna am mai facut.Facem copii frumosi,nu-i asa?
crissintibun spune:
Michelle,deosebite pozele.Ai un baietel atat de dulce ,te inveseleste numai cand te uiti la el ,imi imaginez cat de mandri sunteti de el.Super tare poza cand l-ati lasat singuri in zapada.
Monica ,multumim de complimente
.Nu am fost inca la Vaslui ,pozele sunt tot la noi acasa facute .Sambata venim ,poate ne intalnim intr-una din zilele cat stam noi acolo ,adica pana pe 2 ianuarie.
Noi pe seara asteptam pediatra sa ne faca vaccinul de 2 luni.Tati are emotii mai mult ca noi 2.Ami sta la mine in brate si motaie ,nu stie ce-o asteapta
cam ca intr-una din pozele pe care i le-am facut de ziua ei si doarme -http://good-times.webshots.com/photo/2954316840102392844sjhCiU
Pupici tuturor!
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
katthy spune:
Andrei
Crissintibun tare dulcica e ingerasul tau. La multe lunisoare - cu intarziere

Mariussimiuc acum
dar atunci 
Kriss foarte frumoassa rochitica si seamana izbitor cu cea in care am dus-o pe Bianca la Biserica in ziua botezului.
Mihamora multumim de aprecieri.
Daca te referi la Acesta este de La Redoute.
Stefania la noi s-a inserat asa ca....

katthy
Bianca Elena (15.05.2007)
mariussimiuc spune:
*Amira sughita foarte des...nu stiu de ce...chiar si in somn o apuca,draga de ea.Si pana nu-si face numarul nu se potoleste,chiar daca ii dau sa suga.Azi a apucat-o ca de obicei si Robert vine sa ma anunte.Ii spun "las-o mami sa sughita,ca n-am ce sa-i fac".S-a uitat el cam nedumerit la mine dar n-a spus nimic. Dar cand a venit tati s-a dus la raport:"sa stii ca mami a lasat-o pe bebe sa sughita"
![]()
*Azi a venit omul cu cititul repartitoarelor.Robert manca niste cereale direct din punga.Si ii spune omul:"da-mi si mie sa mananc ca mi-e foame",la care Robert foarte serios:"lasa ca te duci acasa si mananci" 
Cristina,super pozele. Aia in care a adormit ca un om necajit si abatut e dementiala.Iar cea in care zambeste langa tort e de pus in rama. 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Nonna76 spune:
Miha, si Andrei in primele doua luni sughita f. des.Acum s-a linistit.Nu stiu daca te ajuta asta cu ceva dar mie dr. mi-a zis ca e normal.(sughita si-n burtica).Andrei la inceput suspina prin somn si din cind in cind ii tremura piciorusul.
Istet Robert al tau.
kriss79 spune:
salut
am fost in carref si am luat si noi scaun de masina din ala la oferta de care ziceai Miha..Am mai luat marsupiu de la primii pasi la 40 lei. Colegii sotului de servici i-au luat si ei scaun auto dar probabil nu se pricepeau ca au luat pt. 15-36 kile
mai are mult de mancat pana atunci Alessia![]()
Am luat-o si pe cea mica cu noi, dar a dormit si nici nu am stat mult..
Poze
Cristina
alynta27 spune:
Miha e foarte istet Robert!
Cris e tare dulce Ami! La Multe lunisoare!
Stefania hai ca iti facem galerie! Hai Stefaniile! 
Katthy ti-am admirat printesa!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
kriss79 spune:
Am citit la Mamici de ian-febr ca miercuri dupa pranz este programata gugu sa nasca! asa ca
Hai Gugu!! 
Poze
Cristina