Durerea unei pierderi de sarcina (51)
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
buna dimineata...suntem aici...in aceeasi formula..mos neculaie nu ne-a adus nimic..a zis ca nu suntem fete cuminti....
..nu-i nimic..caci pana la mos craciun poate sa tot vina...sau o fi vrand sa vina odata cu el....![]()
la multi ani
tuturor de sf. nicolae....
BABY_R..felicitari din suflet...sa dea Domnul sa ai parte de o sarcina usoara si bb sanatos....
...in ultima vreme sunt asa de obosita..nustiu ce simptome or fi..poate de nascare..dar as dormi nonstop..daca m-ar lasa si pitica..dar saraca se vede ca nu mai are loc sa se zbenguie in voie si a devenit asa de nervoasa....numai eu stiu ce patesc cu ea..si unde mai pui ca se zice ca se misca mai putin cand ajung aici...dar eu ma bucur ca se misca chiar si asa ca uneori e dureros..se simte ca nu are unde sa-si intinda piciorusele... saracuta... am macar certeza ca e..bine....da' ia promis mamica ca o va lasa se se zbenguie in voie cand va iesi...dar asteptarea asta..parca cat mai este...eu va vad pe voi cum aveti emotii pt. mine..va imaginati eu..cum stau..?
va
pe toate...
..
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
blueeyes2003 spune:
Neatza fetelor,
Am intrat sa va spun ca am facut un test dar sunt dezamagita...este negativ...se pare ca nu este decat o dereglare!
Cred ca ar fi trebuit sa se pozitiveze pentru ca sunt in Z29 la un CM de 25,26 de zile.
Revin!![]()
Mirela

In asteptarea Craciunului!
musettepink spune:
Am intrat sa o felicit si eu pe Babyr.Felicitari,multa sanatate,si eu cred ca de data asta va fii bine si vei aduce pe lume un puiut sau chiar 2
.
Bluueyes imi pare rau......o sa vina si randul nostru!
Consi casa de piatra!!!!!!!!!!!!!!!!!
Carminabulina sanatate copilului!!!!!!!!!!
Va pup pe toate si mi-e dor de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visez la ziua cand voi fii 
cristina_ana spune:
Off, Mirelus, ce rau imi pare!
Sa nu fii foarte tristuta, ca vine el si bebele. Te imbratisez si te pup!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
Michelle81 spune:
Mirela draga mea,nu fii trista stii cum ne spunea mereue Laura Ioana"pana nu e rosu mai e speranta",poate ca testul l-ai facut prea devreme,of te cred ca esti dezamagita dar totusi mai spera,poate e cu ochisori.Eu inca iti tin pumnii sa nu iti mai vina cm noua luni de zile.Te rog mult de tot nu fii atat de trista din cauza testului...desi te inteleg si stiu cum este...ai grija de tine!
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
Michelle81 spune:
Carminabulina-stiu ca iti este frica de o noua sarcina ca te gandesti ca poate se va intampla din nou dar te rog nu lua anticonceptionale daca iti doresti un copilas,stiu ca frica e extrem de mare...crezi ca eu nu m-am gandit de atatea ori ca poate se av inatmpla din nou,am trecut printr-un avort spontan ,apoi la 5 luni am aflat ca fetita e bolnava,normal ar trebui sa renunt,sa accept ca nu imi e dat un copilas sanatos...E greu dar eu totusi am o mica speranta ca la urmatoarea sarcina va fii totul bine,daca ne pierdem si speranta aceasta micuta ce ne mai ramane?stiu ce este aceasta frica dar nu o lasa sa ia decizii in locul tau,tu esti mai puternica,tu controlezi frica si nu ea pe tine asa iti spui mereu!
Ingerasul nostru
Michelle81 spune:
Irlandeza-iti doresc din toata inima de pe acum o nastere usoara si nu iti fie frica,tu esti o fata puternica,mai ai un pik si iti vezi visul cu ochii!suntem alaturi de tine!!
Ingerasul nostru
Michelle81 spune:
Slimatei-un pik un pik mai ai si iti vei tine minunea in brate!Cat de mult ma bucur pt tine!
Mcrissa-bafta multa multa la examenul de azi si nu uita ce am vorbit ieri!
Cristina-ana-imi era atat de dor de tine!
Jojo-miha-ce mai faci?asteptam poze cu fetita!
Ingerasul nostru
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by catty
Buna seara dragele mele,
Am intrat sa va urez ca decembrie sa va aduca cel mai frumos cadou, un bb in burtica. Si cum BABY_R a inceput deja si a facut deschiderea pt toste, haideti fetelor cu vestile bune. Va tin pumnii tuturor si ma rog sa va gasiti linistea si fericirea.
Noi suntem in plin proces de adoptie si pe zi ce trece imi este tot mai greu sa stau departe de micuta noastra Alexandra. Ma bucur tare mult ca toata familia a acceptat-o si ca sunt toti preocupati sa ii cumpere cele necesare sau sa "doneze" bani sa alegem noi ce ne trebuie. Poate ca e stupid ce spun acum, dar pt nimic in lume nu as mai da copilul asta si in ciuda chinului de pana acum nu as schimba nimic. Pt prima data in ani de zile suntem linistiti si fericiti si avem speranta pt ziua de maine.
Pupici tuturor
Sper ca nu v-am "stresat" prea mult
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Cat de mult am asteptat un asemenea mesaj de la tine...Ma bucur mult ca a venit ziua sa ne scrii acest mesaj"Pt prima data in ani de zile suntem linistiti si fericiti si avem speranta pt ziua de maine."Felicitari din toata inima!!!!!
Ingerasul nostru
Michelle81 spune:
Ale-eu iar te strig poate ma auzi si intrii sa ne spui ce mai faci!Sper ca esti bine!
Oana-oana26-ce ne mai spui despre tine?Cum mai esti?
Stiti fetelor am ajuns sa imi fie frica sa exprim ceea ce simt,dupa cum ati vazut evit sa vorbesc despre mine...nu stiu..Mi.este frica ca poate nicioadata nu voi avea un copilas sanatos...Cat de mult mi.a schimbat viata aceasta suferinta,aceasta durere,NIMIK nu mai e la fel...Cateodata as vrea sa cred si eu ceea ce va spun mereue"va fii bine "dar nu stiu...Am ajuns sa cred ca niciodata nu va trece aceasta durere,chiar daca nu vorbesc des despre ce simt,chiar daca sunt ocupata pana peste cap totusi SUFLETUL MA DOARE de dorul copilasilor mei si nu exista zi,clipa sa nu ma gandesc la ei...Voi toate sunteti trecute prin asa ceva si stiu ca intelegeti ceea ce vreau sa spun...
Ingerasul nostru