MAMICI DE ITALIA (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

diana ce ma bucur ca ai revenit... chiar am intrebat pe la odiseea ta de tine de vreo doua ori..dar nici fetele nu stiau nimic de tine si erau ingrijorate.. ce ti s-a intamplat spune tot....vrem sa stim detalii....eu speram sa fi fost doar o problema de net... cum stai ce mai faceti... raportul...

si acum putem sa dam buna dimineata si ...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

mamii te asteptam mai des... sa ne mai povestesti despre voi...cavalerul

am reusit in sfarsit sa facem si noi foto cu bradutz...sunt si de anul trecut..acelasi bradutz..difera doar locul...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

deci nu veniti nici una la cafea..?

eu intru in panica...am gasit azi dim o pata maronie pe chilotei...deacum e si timpul.. sa vina asta mica...dar ...nustiu cum voi reactiona..stiu ca tb sa stau calma..da' daca se intampla acum....azi....dati-va cu parerea..asa incepe...mai pot spera la cateva zile..?sau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata
slimatei si Raluk am vazut bradutii,frumosi amandoi
Katiapam e tare scumpa Giulia si ce mai rade
slimatei ti-am trimis un mesaj privat
mamii ma bucur sa te mai auzim din cand in cand,imi pare rau ca nu prea ai timp,stiu cum e.
Fetelor sotul mi-a reparat ieri masina,trebuia sa-i curete filtrul din cauza asta nu mai evacua apa,asa ca astazi am de spalat cam multisor . Ne-am gandit ce cadou sa-i facem strabunicii de Craciun,un calendar presonifficato cu foto di Giulia. Fiecare pagina a calendarului o foto de a fetitei.Ptr luna decembrie vom pune o fotografie cu bradutul ( daca-l fac ) iar in dreptul zilelor de nastere scriem pe calendar: Auguti alla mamma,auguri al papà...etc.Mie mi se pare un cadou dragut,voi ce spuneti,merge? Ma pregatesc sa fac doua pachete cu hainutele Giuliei ce i-au ramas mici,un pachet il trimit celor de la ajutor umanitar de pe forum iar al doilea pachet la o cunoastiinta ce trebuie sa nasca in ianoarie. Voi ce faceti cu hainutele ramase mici?

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Stefania fuguta sa-ti termini de pregatit bagajul,secondo me ti manca poco! Ti-am trimis un PM si ti-am explicat cum a fost la mine, la cateva ore de la pierderi au inceput contractiile,si credema ca intre contractii numai la bagaj nu te gandesti Nu cred ca este vorba despre zile, cel putin in cazul meu nu a fost asa. Curaj Stefania! Iti tin pumnii,sa-mi spui unde nasti ca vin sa te vad la spital,bine?

poze

nasterea

Mergi la inceput

Stefania mai esti pe aici?

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna dimineata!
Stefania, nastere usoara!
Cristina, pune pauze intre majorete ca s-a latit pagina!

Eduard(19.01.2006)

Mergi la inceput

micio scuze,nu am stiut

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimi,fetele!

Stefi,asa am pronosticat,10 decembrie..chiar asa sa fie?!Nastere usoara!!!..Ai vazut,te-a asteptat bradutul,sa faci poze cu el!
Cristina,apropo de spalat,hainutele fetei le speli in masina?si cu ce tip de detergent?...Nu pastrezi hainutele ce raman mici pt bb2?Eu asa voi face...
Oana,are niste ochi Eduard!!!!Eu,vorba popii care o s-o boteze pe Anais,am mancat struguri sa iasa cu ochii verzi!
Mamii,sa inteleg mai bine,ai luat titlul de calatorie si a trebuit sa-i pui apostila in Italia ca sa poti face certificatul de nastere in Ro?!..Ma bucur ca va simtiti bine acasa:)
Katia,plec in 22,nu stiu daca voi intra pe net intre timp..

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Raluk eu folosesc detergentul obisnuit ptr hainutele Giuliei, insa inainte sa le pun la spalat in masina de spalat le pun la dezinfectat cu Napisan intr-un lighean cu apa. Le las asa 30 minute la inmuiat apoi le pun in masina de spalat cu detergent obisnuit. La bebe 2 ii voi cumpara alte hainute

poze

nasterea

Mergi la inceput