MAMICI DE ITALIA (16)
Raspunsuri - Pagina 19
katiapam spune:
Neata'
Slimatei-tocca a te ![]()
dai dai che ci sei anche tu,manca pocchissimo
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Fetelor tot imi amintesc cite ceva
Giulia mea a messo primo dentino
adica primul coltisor de la primul dintisor asa ca saracuta pina la 12:30 urlete si plinsete
avem perioada dintisorilor
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
micio spune:
Neata!
Ginger si Micutza, felicitari sa va traiasca bebelusii!
KAtia incepe distractia dintilor!
Stefania mai poti?
Ningeeee frumos ca in povesti....
slimatei spune:
neata... sigur ca mai putem..abia m-am trezit....![]()
la voi ninge..aici..nu...![]()
katia... eu agiornez pagina dar din cate stie eu.. petro si mirela s-au sters singure de pe listuza...deci e clar ca nu vor sa apara..asa ca daca ele confirma ca vor...
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
katiapam spune:
Slimatei-eu am scris-o pe lista din nou pe Petcost sa stim data nasterii sa-i putem face auguri ca altfel nu stim data
sper doar sa nu se supere
Petcost-daca am fost invadenta ma scuzi dar am facut-o cu intentie buna
Micio-ce frumos ca ninge
fa o poza sa vedem si noi
a inceput distractia dintisorilor unul deja se vede bine-primul
numai ca are momente de crizute si nervozetta
ii pun gel pt gingii si mai trece
trebuia sa vina si perioada asta doar sintem mari acum ![]()
Fetelor unde sinteti?
LILIANA,PICCAFLOR,DANA,SERJ,CRISTINA................hello
Cristina-cu organizarea pe maine nu pot sotul a racit Giulia e cu dintii ca e mereu nervoasa si in plus e si racita fornaie de zor si cam dificil in perioada asta,mi dispiace
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
felicitari pt. dintisor giulia si la mai multi...stiu ca e durereos..saracutii(e normal sa fie nervosi)...dar ce putem sa le facem... daca noi am avea durerile lor..n-am putea sa suportam... am muri de durere..deci..
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
katiapam spune:
Danangie-imi pare rau ca esti stresata dar ai sa vezi ca toate se rezolva,incearca sa stai linistita pina acum ai avut ginduri pt sarcina acum pt acte nu cred ca-ti face bine sa te enervezi
cum e cu soggiorno? din cite stiu eu numai trebuie eu mi-am depus de mai bine de un an dar nu mi-au mai iesit nimic
de la comune se cere ala permanent? daca ai mai multe informatii te rog spune-ne si noua
iti doresc multa sanatate si sarbatori fericite
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Slimatei-multumim
sper sa rezistam eroic
trece si asta saracutii ce dureri mai indura....mi-e mila de ea dar nu-i pot lua durerea din pacate....incerc sa o ameliorez cu geluri
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
katia nu-l mai astepta pe ala sa vina...ca nu mai vine...
cu ala vechi (scazut)sau cu ciotolinocare ti l-au dat..mergi la comune de care apartii si iti dau ei toate informatiile..si daca le dai toate actele necesare in cateva zile ai attestatul...
acum nu mai tin minte ce acte ar insemna sa ma apuc sa rasfoiesc..in caz ca mai am acea listuza...sa ti-o dau..dar oricum iti dau ei...tot ce tb...nustiu pt. noi a fost usor...nici nu ma asteptam asa repede sa mi-l dea(max.o sapt.) cred ca mai complicat in cazul dana ..dar sa speram ca se vor rezolva tb si pt ea...