MAMICI DE ITALIA (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Raluk-da un clic aici

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

salve...cine are sa-mi dea si mie nr.de tel. de la ambasada..?
azi dim. nu mergea serverul...vi s-a intamplat si voua..?

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

fetelor va anunt ca Ginger e din nou in spital si maine o sa-i faca cezariana
doamne ajuta sa fiti toti bine
tanti incrocini xxxxxxxxxxxxxxxxx per voi

Slimatei-ce te intereseaza pt ambasada? in legatura cu certificatul de nastere? eu am avut programare azi dar am mutat-o pe ianuarie si am specificat pt ce-mi trebuia app si nu mi-au zis ca trebuie facut certificatul pina la sfirsitul anului neaparat asa ca il fac in ianuarie
daca vrei caut nr si ti-l dau

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooooooo !!!!

Trec rapid sa va salut ...

ginger - bafta si sa auzim numai de bine !!!

katia - deci nu mai e neaparat nevoie sa-l faci pana la sf. anului certificatul? In cazul asta poate am sanse si eu ... tre' sa ma informez la Consulat.

mirelaaaaaaaaaaaaaa?????? Pe unde umbli? Ce mai zice Sara?

danaaaaaaaaaaa (dana7mi)??????? Ce mai face Ale?????????

danaaaaaaaaaaaa (danangie)??? Nu ne mai tii la curent cu sarcina ta? Esti bine??????

Ma duc sa dorm ... profit ca fetita e afara, la aer, cu mama ...
Ne mai auzim ......

Mergi la inceput

ne bucuram ca mai intri din cand in cand...chiar daca nu ai tipm...somn usor petro...baceti siviuta

katia... deci neaparat pana la sf. anului...?nu se poate deloc din ianuarie...daca unul se naste pe 26-27 cum faci..?acum nu ca ar fi a mea....sau sa speram ca nu...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Tocmai asta am scris ca am specificat in email ca vreau sa fac certificatul de nastere si cind s-a nascut fetita si mi-au mutat appuntamentul in ianuarie fara probleme iar daca trebuia sa-l fac neaparat pina la sfirsitul anului imi spuneau ei in email

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

atunci de unde auzisem eu... ca neaparat pana la sfarsitul anului.. deci tu inca nu i-ai facut giuliei codul numeric personal..?imi dai si mie adresa..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Mersi,Katia..Intre timp am rezolvat "problema",asa ca nu ma mai agit

Ginger,tinem pumnii!O sa-ti vezi in sfarsit baieteii!

De Mikuta stie cineva ceva?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Slimatei-nu i-am facut nimic inca iti scriu adresa
aici
si aici

gasesti informatiile
daca vrei trimite un email si intreaba
oricum eu mi-am pregatit actele numai ca mai am de apostilat extractul de nastere bilingue in via Ostiense la prefectura

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

deci pana la urma cat este de umblat..?de unde iau toate info..exacte..?macar iti spun ei..la cat bani cer..?

Mergi la inceput