MAMICI DE ITALIA (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

SLIMATEI-multumesc pentru ca m-ai trecut in lista;
cat despre kg ce sa va zic,am pus vreo(nu va speriati)...13,si nu cred ca ma voi ori aici.dar sunt deacord cu voi,important e sa fie bebele bine.
RALUK-baietelul meu se va chema BOGDAN-ANDREI,asta daca va fii deacord si taticul(eu cred ca da)
va pup pe toate

diana_g 28+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

il trec pe lista sau incerci tu..?

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

trece-l tu,multumesc
noapte bune

diana_g 28+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Mamii , bine ca ai scris de mylicon, ca am derutat-o pe petro cu picaturile astea si cine stie ce ii dadeau la farmacie
Diana, stiu ca e greu sa te abtii cand vine foamea mare, inceraca sa manaci fructe sau salata de legume, ceva usor sa pacalesti foamea...
Katia, la noi in satuc e padurea fermecata , cand am venit din Bucuresti mi se parea asa frumos, un orasel dragut, cu brazi si castel...acum m-am acrit, dupa 7 seara cand se inchid magazinele poti sa umblii in fundul gol ca nu-i nimeni pe strada...mi-e dor de agitatia unui oras mare.
Noapte buna la mamici si pitici!

Mergi la inceput

tie ti-e dor..mie nici pe departe...imi place linistea de aici... dar imi lipsesc non-stopurile ..magazine..sunt singurele chestii care imi lipsesc....dealtfel..mai mult ca restul familiei...oi' fi normala...?

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooooooo !!!!!!

mamii, oana - multumesc pt. raspunsuri. De picaturi auzisem, da' nu i-am dat inca. Iar de ceai nu stiam ca tre' sa beau si eu ... cam cat dureaza faza asta cu colicii, pana la ce varsta? Mi-e asa mila de ea saracuta cand o vad cum se strange, cum se chinuie cand o apuca durerile de burtica !!!

Am trimis pe mail-ul comun poze cu Silvia ... da', cristina, unde pot vedea si eu pozele cu Giulia? Ca pe mail-ul nostru nu le-am gasit ... daca se poate, fireste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare la gagici si copilasi!

Sunt happy ca am reusit sa ma programez la urmatoarea tura de analize inainte de sarbatori!

Oana,eu nu stau chiar intr-un satuc,desi de multe ori asa il vad,insa mi-e dor de un oras cu mai multe posibilitati,cu mai multa viata,cum zici tu..Si Stefi,e frumos sa ai parte de liniste,dar in ograda ta,in cartierul tau,in schimb orasul sa fie mare!Cat despre rude,nu-mi lipsesc nici mie.Asa cand te obisnuiesti sa traiesti altfel.

Petro,dau fuga sa vad fata!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

buna...

raluka ai dreptate
cristina am trimis mesaj pe e-mail comul

petro...sa speram ca nu va mai dura mult...mama lor de colici...multa sanatate si silviutza

noi ne pregatim de dr. sa vedem ce zice.. si ce tb sa facem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Vazut,placut!..Tare simpaticuta!Sa mai faceti poze in 3!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Petro noi santem colicoase...lua Actenocol pe baza de plante finocchio,melissa, pasiflora...oricum medicam minune nu exista...atentie si ce mananci...nu vreau sa te sperii ,dar pot tine de la 6 sapt-la 5 luni

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput