Azoospermie - cap 12 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Am vazut ca vorbeati de un medicament care se gaseste afara - Proxeed - care ar avea rezultate in imbunatatirea spermogramei. Am cautat si eu pe net despre el si chiar vroiam sa comand, desi costa cam mult.
Dar apoi am mai cautat pe forum si am vazut din discutiile voastre (la cap.8) ca de fapt acest medicament contine, in principal l-carnitina (1 gr, pe care o contine si carnil-ul de la noi) si apoi vit. B12, zn, Q10.
Eu cred ca fi cam acelasi efect daca am lua carnil si celelalte vitamine (cum le-a scris Miki pe prima pagina). Voi ce credeti?
Am facut listuta de cumparat si gata, incepem tratamentul, poate se observa vreo imbunatatire!
Si mai am o intrebare: varicocelul se poate depista la echo testicular?
Noi in Cta avem niste doctori urologi ..(mai bine lipsa..)-al meu cand a fost prima oara cu spermograma i-a zis ca n-are nici o sansa "fiv sau adoptie" si altceva decat sa vrea sa-i verifice prostata n-a stiut sa-i faca..si el acum nu mai vrea sa auda de dr. de la noi , vrea direct la echo. Si daca e vb de vreun varicocel, sa mergem la Buc.

Yioana iti tin pumnii sa iasa mai bune rezultatele la analize!
Nusy ma bucur mult ca ai scapat de chist si ca acum ai unda verde pentru fiv! Iti tin pumnii!
Miki, Pisix, Avalon, Ioana78, Copilutzu si toate fetele

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Animalutele de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Waw ce mult ati scris in weekend!

Ioana_p76: varicocelul stiu ca se depisteaza la ecografie doppler care este o eco usor mai scumpa aprox 800.000 lei vechi. Sotul meu are programare la dr. Damian maine si sper ca doctorul ne va spune mai multe. Din ce am citit pe net exista mai multe grade de varicocel de la I la V. Eu il suspectez pe sotulica pentru ca are bilutza stanga mai jos ( varicocelul se face in general pe stanga), la-m luat la control amanuntit si am simtit niste noduli, arata asa cum e si pe net (google image search "varicocele").

Tot citesc pe net despre carnitina: ati incercat pliculetele cu L-carnitina de la Redis? Mi se pare ca au concentratia mai mare decat Carnil-ul ( respectiv 1500 mg), are si fructoza ( care hraneste ) si dizolvata in apa minerala e ca un suc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Fetelor vin cu niste informatii despre Proxeed. Inca n-am primit raspun la e-mail ( l-am scris sambata), dar am facut rost de alta adresa, cred ca e mai buna, fiind a unei doamne da la firma din Olanda care distribuie produsul si la noi.
Adresa e :v.hoogehout@sigma-tau.nl. Am aflat ca produsul poate ajunge la noi in maxim 1 saptamana si se poate plati prin banca, master card sau visa card. Daca am inteles bine pana in Romania cu taxe de curier rapid costa 65,46 euro. Daca nu-mi raspund pana vineri am sa scriu la adresa de mai sus.
Ioana- sotului meu i s-a descoperit varicocelul la ecografie, insa medicul n-a specificat gradul. A mentionat ca are un varicocel "semnificativ". Procedura nu e neplacuta, cel putin asa mi-a spus al meu, insa controlul pt prostata e cam naspa!
Al meu n-a luat inca nici o pasiluta din cele date de Miki . Cred ca suntem amandoi cu nervii la pamant, satui de atatea incercari fara rezultat. M-am suparat rau de tot pe el cand mi-a spus ca sa-mi caut pe altul, adica sa apelez la un donator. Vede ca imi doresc f mult un bb, si el isi doreste, dar nu e un luptator si ma enerveaza! Il las sa se calmeze, apoi trec la giugiuleala si il aduc cumva pe drumul cel bun.
Va pupicesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Tocmai ce s-a convins sotul meu sa mearga la o consultatie la dr. Damian, ca uitandu-ne pe link-urile date de voi, crede ca are si el varicocel.
Vreau sa va rog daca stiti, sa-mi dati si mie un nr. de tel unde pot da de dr. Damian (sau daca stiti cumva vreun nr de mobil) , am sunat la nr. de pe prima pagina, dar nu am reusit sa ne programam. Am sunat si la Gynera, dar nu am reusit sa dam de el.
Si fetelor care ati fost la el cu sotii, spuneti-mi ce impresie v-a lasat.

Va si va multumesc!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Animalutele de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Iyoana - nu stiu de ce, dar aveam impresia ca Tutu face deja FIV-uri
Pai uite, Avlon a postat pe FIV un tratament pt cresterea endometrului si ma gandeam sa-l incerc luna viitoare sa vad daca imi creste endometrul...
miki - am vazut zapada .... da nici asta nu prea m-a entuziasmat. Ei, sa zicem ca sunt mai bine ....
ioana_p76 - eu parca stiu ca se simte la control varicocelul, dar se vede si la eco; iti recomand pt a nu avea dubii Doppler color
Pai cum nu ai dat de Damian la Gynera ? ai sunat pe nr de programari ? el e martea parca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Iyoana un super plan de bataie. Ai sa vezi ca FSH-ul va fi mai mic. Mai bine ca veti face stimularea si biopsia simultan.
copilutzu, esti belea! Auzi, cica nu ai venit la masaj si relaxare... ha,ha Femeile alea trebuiau sa lucreze la vandut bilete la partia de ski. "Hai doamna ca vine telescaunul"!
Ina, stiu ca est of topic dar ma gandesc ca este aberant sa-i arunce pe ceilalti gigei, daca sunt mai multi. sotul meu are un procent mare de gigei cu mobilitate mare, morfologie normala si vitalitate si ma gandesc ca in cazul unei IA sunt mai multi de un mil. (am facut un calcul).
heleny pana la urma Raduleasca a facut FIV? Nu stiam. Se tot vehicula informatia ca a facut tratamente in Israel dar, nu stiam de FIV. Oare ce probleme a avut?
pisix in stilu-ti caracteristic! Cautari, cercetari, informari, nerabdari. Mai bine nu esti, asta e clar. Daca astea te fac sa te simti mai bine, sa simti ca nu bati pasul pe loc, fa-le in continuare.
dalailana este normal ca unul dintre testicule (nu stiu care exact) sa fie mai jos decat celalalt, dar nu este normal sa simti micii noduli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor, va multumesc pentru urari, intr-adevar acum merg linistita la dr.pe 10 ianuarie.

In schimb...alta belea...am facut sambata examenul din secretie si azi mi-au trimis rezultatul pe fax: am candida...si mai scrie ceva ce nu stiu ce inseamna: "frecvente celule epiteliale vaginale in placarde mari si mici; relativ frecvente leucocite polimorfonucleare; flora bacteriana frecventa,bacilara; candida prezenta(spor si pseudohife); trichomonas vaginalis absent". Bine,macar ca n-am si trichomonas...dar nu stiu ce-i cu celulele alea in " placarde".
Maine ma duc sa-mi cumpar tratamentul pt.candida( luat de pe net)- flucovim 150 mg in doza unica(pastila) si Gynofort crema(ultima noutate in materie de candida), aplicatie tot in doza unica.Pt.sot doar pastila.
Sper ca e bun....

Va pupic pe toate!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

nusy nu trebuie sa-ti faci probleme. Esti o fericita ca nu ai alti crocobauri. Acea flora este banala si se gaseste in mod normal in vagin. Pentru candida tb. sa faci tratament, dar vad ca te-ai gandit deja cu ce anume. Candida o poti lua si de pe manerul de la usa WC-ului de la serviciu. Este bine sa te speli pe maini inainte de a merge la toaleta si sa eviti atingerea cu orice obiect pana iti tragi chiloteii . Sper ca nu te-am suparat. Eu asa fac am devenit obsedata
Sa ne spui si noua pretul produselor. Cred ca sunt destul de scumpe astea in doza unica, dar mai bune, pt ca nu omori ficatul mai multe zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Anes,scumpa,cum sa ma superi...multumesc pentru sfaturi....am citit pe net ca se poate face si de la AC(si eu am luat in august)...oricum,igiena este primordiala..Pupici!

Cat despre preturi,nu sunt scumpe deloc..eu am mai luat o data tratamentul asta in iunie ,pt.ca aveam un disconfort si niste usturimi in zona cu pricina si cand am facut secretia in iulie era super OK (se vindecase deci).Asadar, Flucovimul costa cam 6 lei pastila iar crema in jur de 20 lei.
Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

miki

Mergi la inceput