* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (76) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

pt fete fulg/fulgusor ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Angelique, arata bine prima pagina.

Natalia, cum te simti fiind urmatoarea pe lista?

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ANA ANTONIA , Dumnezeu sa iti presare in cale numai fericire , zambete si sanatate .... FELICITARI mamico

Pe la 1 si ceva m-am culcat ca nu mai puteam de emotii , simteam cum imi creste tensiunea,si acum plang ca nebuna...trebuia sa fim toate in acelasi loc sa vezi inundatii ce faceam

32+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Creata si RLC Sandor, din pacate stelute nu putem pune pt ca la scutece exista Stelute de Ian feb 2007, iar Fulgusori sunt deja Fulgusori de nov-dec 2006... So.... Numai clopotei nu e luat. Sa ne mai gandim daca lasam numai Clopotei de ian-feb 2008 sau ne mai gandim la ceva pt fetite.

Sa vedeti ce surpriza va avea Louisa cand va citi din urma si va vedea ce a pierdut!

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Aaaaa, acum am priceput si eu! Am crezut ca Stelute e luat tot de noi, pe langa clopotei! :) Zuza de mine!

Atunci mergem pe Clopotei! Sa fie intr-un ceas bun!

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Creata si RLC Sandor, din pacate stelute nu putem pune pt ca la scutece exista Stelute de Ian feb 2007, iar Fulgusori sunt deja Fulgusori de nov-dec 2006... So.... Numai clopotei nu e luat. Sa ne mai gandim daca lasam numai Clopotei de ian-feb 2008 sau ne mai gandim la ceva pt fetite.

Sa vedeti ce surpriza va avea Louisa cand va citi din urma si va vedea ce a pierdut!

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Si mie imi place "Clopotei"!

Miki 35+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ottilia spune:

Cu toate ca nu am participat mai deloc la discutiile avute pe forum,fiind foarte ocupata la servici,v-am citit cat am putut de des si pot sa spun ca astazi am stat cu sufletul la gura si asteptam sa vad ce vesti primim de la alina.Ma bucur ca sunt sanatoase,atat ea cat si micuta ana.Eu imi tot spuneam ca mai este pana voi naste,dar acum realizez ca ma apropii vertiginos de termen...saptamana aceasta e ultima mea saptamana la munca,mai am cateva zile de concediu de care vreau sa ma folosesc(din pacate nu pt delectare,casa noastra fiind inca un santier in lucru-dar sper ca pe saptamana viitoare terminam si cu asta)dupa care vine craciunul,revelionul si la scurt timp bebele care se pare ca(cu ajutorul lui DD)va vedea lumina zilei putin mai repede decat ne astepatam din cauza ca am miopie si astigmatism mixt,ceea ce inseamna ca voi naste probabil si aproape sigur prin cezariana...asta e......pupici pt toate zuzele si va multumesc ca poate chiar si fara sa stiti,mi-ati fost alaturi pe mai toata durata sarcinii.Felicitari Alinei inca o data si LA MULTI ANI ANA!!![cheers
Ottilia +31 cu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Felicitari, Alina! Sa traiasca Anuta si sa fie prima dintr-un sir lung de bebici sanatosi si mancaciosi.

Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Felicitari,ALINA !!!LA MULTI ANI ANA ANTONIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

La multi ani nicoletelor si nicolailor si diminutivelor lor

Andrei iti dau voie sa o strangi de gat pe soacrama te si ajut si daca vrei tye ajut si la ale tale

gugule eu una fac cezariana, am miopie si hernie de disc, asa ca daca tu esti mai linistita cu al tau doctor mai bine asa ca bebe nu se suopara daca iese si asa. Si AMR-ul tau e super mai e putin

Ven, In ceea ce priveste mancarea noi am stabilit sa evitam ca unele mai au probleme si sa nu le facem pofta, asa ca parerea mea este totusi sa evitam acest subiect pe aici, dupa ce vom naste si scapa inclusiv miri de glicemii si asa mai discutam

Mitsu-bishu, acum vede si chioara de mine ca mai avem un kinder surpriza, doamne si tu si laura cata rabdare aveti eu sunt prea curioasa

Honey ma bucur ca sunteti bine si ca ai gasit un doctor si bafta in continuare cu tot sper sa le rezolvi cat mai repede pe toate

docdecap, frumoase afirmatii si de retinut

doamne am vazut ALINA bafta, acum e cam tarziu citesc repde sa vad continuarea doamne plang ca o proasta

creato multumim de info

ALINA SA-TI TRAIASCA SI IATA SI PRIMUL COPILAS DE LA ODISEE, MAMA STAI MAI IMI STERG OCHII CA NICI NU MAI VAD SI IMI BATE SI INIMA DE ZICI CA O IA LA FUGA

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput