Oradea (22)-editie speciala de sarbatori
Raspunsuri - Pagina 2
Gabi_K spune:
Merceeeee, n-ati venit azi:(
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Mercedes spune:
gabi- n am fost ieri ca dsoara n a binevoit sa se imbrace ... se juca cu cristi si avea grija de el ca a facut ,,bubu,,.
szivarvany spune:
Buna ziua oradenilor !
Ce faceti, pe unde umblati ?
Ce program de we aveti ?
Sanatate tuturor !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
Gabi_j, ziceai tu ceva de sagetatori, dar n-am fost pe faza... deci, cu mica intarziere, LA MULTI ANI!!!!
Mercedes, sper ca tratamentul Biei a fost eficient
Noi avem w.e. cu tati...
poze
Totul despre alaptat!
marius spune:
Eu merg la Cluj (din pacate). Ne auzim.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
szivarvany spune:

pt Gabi_j !
Propun sa ziceti toti datele de nastere sa putem face urarile si sa asteptam linistiti sampania virtuala 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cylyche spune:
Salut!!!
La multi ani Gabi_j!!!
Nu stiu ce sa ma fac cu edisorul meu nu vrea sa doarma nici cum noaptea ...nu cred sa fie colici ,in brate doarme sau cu mine in pat numai la el in patut nu vrea.
In rest sunt cu nervii in pioneze .
Daca va fi frumos in we mergem la plimbare cu tati nu uitam dupa cadouri ,familia e mare.
Daria ,Giulia tare frumoasa imbaracata
As fi vrut sa am si eu fetita ca asa de frumos pot fii imbracate (in roz cu dantele cu codite si fundite).Dar acum nu l-as mai da pe Edy pentru toata avearea din lume.
Ati vazut ieri seara la Nasul pe b1tv Becali a impartit 800000 de euro pt oameni cu diferite probleme implaturi de celule stem, proteze printre care erau f multi copii bolnavi.Am plans si i-am multumit lui Dumnezeu ca Edy e sanatos.
V-am pupat
si weekend placut tuturor!!!
cylyche
lui Edy
Gabi_K spune:
Cylyche, atunci dormi cu el si gata. Se va dezobisnui cand va fi mai mare, tot va fi mai bine decat sa acumulezi nopti nedormite. Nu e o tragedie sa dormi cu copilul:) N-ai incercat sa-l pui in patut dupa ce adoarme?
(eu am incercat cu Lili dar n-a mers.... dar poate la Edy functioneaza)
poze
Totul despre alaptat!
gabi_j spune:
Multumesc pentru urari! 
Mda.... am schimbat prefixul... nasooool!!!
N-am avut timp sa intru p-aci pe la voi, ca is cu serviciul, acasa fac pe referate de imi sar capacele... Dar vad ca sunteti bine, Mos Nicolae a fost pe la toata lumea, de totul e in regula! 
Va pup, si inca o data merci pt urari.
Pe mine puteti sa ma treceti in lista cu 04.12.1977